αυτα λυνονται ολα....με την αγαπη δεν χρειαζεσαι και πολλα...
εγω μακαρι το ευχομαι να ταιριαζεται και να τα βρειτε
Printable View
Από αγάπη μπόλικη λεφτά δεν υπάρχουν
ολα γινονται.....ζησε το τωρα ελις αστο μελλον....
κατσε να μπει η δελφινι να δουμε τι θα πει
δελφινι που εισαι?
Έτσι λέει η δελφίνι ότι θέλει οικογένεια εύκολο όμως είναι; Την ρώτησες αν μπορεί; Άστις ντροπές, έλις. Άντε αναμένουμε και το δελφίνι.
Εγώ λέω το δελφίνι να σταματήσει να λέει συμπάθεια τη Μάρα (σόρυ Μάρα) και να λέει συμπάθειά της τον έλις. Δελφίνι go girl!
Χα χα χα τι λέτε βρε παιδιά??? Ο Έλις είναι μικρότερός μου νομίζω.
Δελφίνι όσο αστείο και αν ακούγεται μην πετάς την ευτυχία σου!! Σιγά τα πολλά χρόνια!! Κοίτα να περάσετε καλά και να γνωριστείτε και όλα θα είναι υπέροχα μετά! Και αν ακόμα δεν κάτσει κάτι θα μείνετε δυο φίλοι, δοκίμασέ το, αλλιώς δεν δέχομαι άλλη γκρίνια λολ.
Μάρα πες μου έγινα πολύ ρεζίλι στο παλαιό ?? Υπάρχουνε κορίτσια που δεν έγιναν ρεζίλι εκεί!!! Αν έγινα ρεζίλι στο παλαιό σίγουρα τα κορίτσια που δεν έγιναν είναι πιο έξυπνα από μένα ε???
Bρε δελφίνι άσε τα παλιά και κοίτα πως να κάνεις "χωριό" με τον elis..
Κολλημένο 13.........
Μάρα απάντησέ μου σε παρακαλώ!!!!
αχ βρε δελφινι μου μπαινω στο φορουμ να δω τι νεο υπαρχει, και εσυ ακομα κολλημενη στα ιδια και ιδια και ιδια...
Οχι δεν εγινες ρεζιλι!!
αλλα μην ξεχνας, ο κοσμος γουσταρει χαβαλε, και σωστος να εισαι, αν ο αλλος θελει να χαβαλεδιασει, θα βρει στραβο στο ισο και απο τη μυγα θα βγαλει ξυγκι...
Οι αλλες που λες δεν ειναι πιο εξυπνες, οχι, δεν ειναι θεμα IQ, ισως ειναι θεμα ποσο επικοινωνιακος εισαι, τι τρελα πουλας στους αλλους, τι εικονα δινεις...
Εγω τι να πω που εγινα ρεζιλι απο μια μανα ψυχωσικη?? και τι εγινε? να κατσω να πεθανω τωρα?? σιγα....αφου τα δυσκολα περασαν!