Originally Posted by
avgeris
Από μεριά της, είμαι σίγουρος ότι δεν έχει τελειώσει. Αλλά, πλέον, έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω τη ζωή μου μέσα σε υγιείς σχέσεις, σε υγιείς επαφές, ξαναείδα πως είναι να φλερτάρεις με κοπέλες που τις γνωρίζεις με σάρκα και οστά, που τις αγγίζεις, τις αγκαλιάζεις, τις βλέπεις μπορστά σου, πράγματα που είχα ξεχάσει τόσο καιρό. Δεν ξαναπέφτω στα ίδια λάθη, ειδικά τώρα που, γυρνώντας το κουβάρι των αναμνήσεων, καταλαβαίνω πόσο άσχημο και "άρρωστο" παιχνίδι μου έπαιζε. Και το κακό είναι ότι πλέον δεν θεωρώ αυτό το παιχνίδι κομμάτι της διαταραχής της, αλλά "οργανωμένο σχέδιο" από μέρους της, όχι μόνο με μένα φυσικά, αλλά και με άλλους, πολλοί εκ των οποίων βέβαια (αν όχι όλοι), το κατάλαβαν άμεσα και την κοπάνησαν έγκαιρα.
Θυμό έχω πολύ, πάρα πολύ...με τον εαυτό μου. Και αναπάντητα ερωτήματα επίσης. Πολλά απ 'αυτά, έχουν απαντηθεί από την πορεία των πραγμάτων αλλά και από τις συζητήσεις εδώ μέσα. Πλέον, κανένα αναπάντητο ερώτημα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να ξαναφτιάξω μια υγιή ζωή, με υγιείς σχέσεις και υγιείς επαφές. Και θα το ξαναπώ. Δεν με νοιάζει καν αν θα μπορέσω ποτέ να τη δω. ήδη, στο μυαλό μου έχει απομυθοποιηθεί εντελώς, έχω ξενερώσει πάρα πολύ.
Θα συνεχίσω να γράφω την ιστορία ως το τέλος. Ναι, με κάνει να νιώθω καλύτερα και βοηθάει και εσάς να καταλάβετε τι περίπου έγινε και γιατί έφτασα στο σημείο να καταφύγω σε ψυχίατρο και να γράψω εδώ στο φόρουμ. Ευτυχώς, οι υγιείς άμυνές μου (όπως μου είπε ο ψυχίατρος) που είναι πολλές μέσα μου, με επανέφεραν, έστω και κάπως καθυστερημένα, στα ίσα μου.