Διαταραχή όπου έχεις μανία καταδίωξης με τους ειδικούς ψυχικής υγείας υπάρχει;
Printable View
Διαταραχή όπου έχεις μανία καταδίωξης με τους ειδικούς ψυχικής υγείας υπάρχει;
Φιλε να σου πω κατι; Εφοσον εισαι κατα αυτης της επιστημης τι θες σε αυτο το φορουμ; Να σπειρεις τον πανικο και να λες ανυποστατα πραγματα; Αν θελετε ολοι εσεις φτιαξτε μια σελιδα και βγαλτε εκει το αχτι σας επειδη δεν μπορεσατε να συναργαστειτε με εναν ειδικο ψυχικης υγειας. Καντε μας τη χαρη ομως στους υπολοιπους. Αντε γιατι πολυ ασχοληθηκαμε...
εχω μια απορια. γιατι επιμενετε ότι η ψυχολογια βοηθαει. εσας μορει να σας βοηθησε, αλλα από τη στιγμη που δεν μπορειτε να αποκαλύψετε το ονομα των, τι ωφελει να ανακυκλώνουμε το θεμα. Εγω θα το κλεισω εγω λεγοντας ότι δεν είναι ευκολη υποθεση να βρεις καλο ψυχολογο. Και επαναλαμβάνω ότι, αν πας στους 3-4 τοπ, σιγουρα θα ωφεληθείς κατι (if you can afford it) φυσικα.
Οι ερευνες είναι φαρμακολογικες και στατισικες μετα-ερευνες, όχι ψυχολογικες.
Απεδειξα πχ ότι η επιστημονικη κοινοτητα εχει καταληξει ότι το βαλσαμοχορτο, και η βαλεριανα εχουν αναλογη αποτελεσματικοτητα με τα ssri και τις βενζοδιαζεπινες αντιστοιχα,
Εντάξει εσυ jim πινε ροφηματα από βότανα που σου κάνουν καλό και άσε εμάς να χαπακωνομαστε με σερτραλινη και βενζοδιαζεπινες. Τόσο ζήλο να μας σώσεις δηλαδή;