hallo everybody!!!! ΄με λένε κατερίνα είμαι 20χρ, 170, 118κιλά και έκανα την εγχείρηση στισ 21/11/06, αν και στην αρχή η κατάσταση δεν παλευόταν με τίποτα, πονούσα κ δε μπορούσα καν να κοιμηθώ τώρα είμαι οκ!! έχω πολλές απορίες όμως.
1. μου έχει κάτσει οτι μπορεί να έχει γλιστρήσει ο δαχτύλιος, και αν και ρώτησα μου είπαν οτι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το είχα καταλάβει αμέσως γιατί θα έκανα εμετό ακόμα και το σάλιο μου. έχει συμβεί σε κάποιον?
2. έτυχε την μέρα τησ εγχείρησης να είμαι μαζί με μια άλλη κοπέλα με την οποία ανταλλάξαμε κινητά και μιλάμε. τώρα βρισκόμαστε στην 25η μέρα και μου είπε οτι έχει πεθυμήσει να φάει ψωμί τυρόπιτα κ τέτοια. εγώ που κινήθηκα βάση το βιβλιαράκι που μας έδωσαν΄τρώω ψωμί και ενώ έχουμε τον ίδιο γιατρό μου είπε πως όταν τον ρώτησε της το απαγόρεψε.έχω κάνει γκάφα? κάτι λάθος? υπάρχει κάποιος να μου πει αν μετά τισ δύο πρώτες βδομάδες που ήταν μόνο υγρά κια τη δεύτερη που ήταν μόνο πολτοποιημένα έτρωγε κανονικά? γιατί εγώ μετά τισ 2 βδομάδες αυτό κάνω και προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα με εμετούς. αυτό σημαίνει οτι όλα ειναι οκ ή οτι για να τρώω οπως πριν έχε πάει κάτι στραβά????
3.την επόμενη βδομάδα θα πάω για να μου τον κλείσει πρώτη φορά και λογικά θα μου πεί αν κάτι έχει πάει στραβά μέχρι τότε θα ήμουν πολύ ευτυχής αν κάποιος με βοηθούσε λίγο. παρεπιπτόντως πονάει?