μπραβο ρε κοριτσιααααα ειναι πολυ σημαντικοο να βλεπουμε τους εαυτους μας κ να αποδεχομαστε αυτο που ειμαστε,να μην ντρεπομαστε ..να μας αγαπαμε....κ στο κατω κατω κανεις δεν ειναιιι τελειος.........ολοι ειμαστεε μοναδικοι κ ξεχωριστοιιιιιιιιι
Printable View
μπραβο ρε κοριτσιααααα ειναι πολυ σημαντικοο να βλεπουμε τους εαυτους μας κ να αποδεχομαστε αυτο που ειμαστε,να μην ντρεπομαστε ..να μας αγαπαμε....κ στο κατω κατω κανεις δεν ειναιιι τελειος.........ολοι ειμαστεε μοναδικοι κ ξεχωριστοιιιιιιιιι
Aχ πες τα βρε μαριλι,που αν και δεν βλεπω φωτο σου,πρεπει να εισαι πολυ γλυκο κοριτσι απ'αυτα που γραφεις:)
αχχχχχ σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ...τν ανεβασα κ την εσβησα χιχιχιχιχι..κατσε με ξαναανεβαζω για λιγο παλι κ με ξανασβηνω χαχαχαχαχα
Εγώ ακόμα δεν χωράω στη φώτο
καλε!τι φατσουλα εισαι συ;; κουκλιτσα!!!:starhit:Quote:
Originally posted by marili
να μαιιι
onelifeonechance σ ευχαριστωωωω παρααααααααα πολυυυυυυυυυυυ
Αχ σε ευχαριστώ πολύ Αδωνη, ε.... Φαεπριτς εννοουσα....!!!!! Φιλακια!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
ναι ναι! και το polinaki εχει αγγελικο προσωπο, ειναι πολυ γλυκια!
Σε ευχαριστό σοκολατα μου !!!!!! (αν και να ήξερες πόσο καιρό έχω να φάω σοκολάτα!!!)Quote:
Originally posted by sokolata
Polinaki
Μπράβο σου!!!!!!!! Είσαι πολύ γλυκιά και φάνηκε η διαφορά! Συνέχισε έτσι :spin:
just go for it.......................................
(limited time, αυτο το μηνυμα προκειται να αυτοκαταστραφει συντομα)
[deleted]
κ γω τωρα το είδα!!
κλίκ.. δεν εχω λόγια... (ποσο μ'αρεσει μπότα + φόρεμα...)
αστερι!!!
σας ευχαριστω πολυ. αυτα που συμβαινουν τον τελευταιο χρονο ειναι απλα απιστευτα. απο το δημοτικο ειχα να βαλω καλσον? δεν ξερω...
ειναι στιγμες που περπαταω και ριχνω κλεφτες ματιες στις τζαμαριες να σιγουρευτω οτι οντως εχει γινει ολο αυτο...
ε ρε τι βγαζει το νησιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol:
ps: το μυνημα κυρια μου να ΜΗΝ αυτοκαταστραφει! να το βλεπουν μερικοι και να ξεστραβωνονται! εξαλου δε φαινετε προσωπο βρε κλαιν :D :D :D
Καλά κλικ μου μιλάμε μεγάλη διαφορά!!!! Μπράβο σου κούκλα μου!!!!
Eισαι μια κουκλα,δν θα κουραστω να το λεω.