-
Εβδομάδα 3η
Μ =Μεσημέρι
Β =Βράδι
1η μέρα
Μ: 120 γρ ψαρονέφρι ψητό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μεγάλη σαλάτα
Β: 30 γρ ψωμί ολικής, 30 γρ φέτα, 1 φλυτζάνι σαλάτα
2η μέρα
Μ: 2 φλυτζάνια μπάμιες, 60 γρ τυρί, 30 γρ ψωμί ολικής, 1 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 τοστ με τυρί ή γαλοπούλα, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
3η μέρα
Μ: 150 γρ ψάρι (τσιπούρα ή σολωμό κατά προτίμηση), 1 φλυτζάνι ρύζι, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: ίδιο με την 1η μέρα
4η μέρα
Μ: ομελέτα με 2 αυγά,ντομάτα,πιπεριά, 1 φέτα ψωμί ολικής, 30 γρ τυρί, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 τοστ με γαλοπούλα, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
5η μέρα
Μ: 1.5 φλυτζάνι όσπρια, 40 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
6η μέρα
Μ: 120 γρ μανιτάρια ψητά, 1 φλυτζάνι ρύζι, 2 φλυτζάνια σαλάτα
Β: τοστ με κασέρι-γαλοπούλα, 1 ντομάτα
7η μέρα
Μ: Μία μεγάλη σαλάτα με 100 γρ κοτόπουλο, μαρούλι, ντομάτα, αγγουράκι, 1 κουτ. τυρί τριμμένο, 1 κγ ελαιόλαδο και 2 κγ ξύδι μπαλσάμικο, 1 φέτα ψωμί ολικής
Β: 30 γρ τυρί, 2 φρυγανιές μικρές, 1 φλυτζάνι σαλάτα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
-
Καλησπερα κοριτσια μου!!! Αυριο η τελευταια μερα της βδομαδας και μετα 3ημερο για καποιους τυχερους γιατι για εμας τους Δημοτικους υπαλληλους θα ειναι μαρτυριο λογω εκλογων...
Γιαννα να περνας οποτε θελεις να μας λες τα νεα σου και να διαβαζεις τα δικα μας, χρειαζομαστε η μια την συμπαρασταση της αλλης, κανενας δεν περισευει εδω, η μαχη μας θα ειναι πιο ευκολη!!!
Το Γλυκογοργονακι μας ετοιμαζεται για βουτιτσες ακουω, αντε Γλυκουλι μου και σε λιγο καιρο θα κανουμε μπανακι μπροστα σε ολους χωρις ντροπες....και οχι οτι θα εχουμε γινει ΟΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ, απλα θα εχει φτιαξει τοσο πολλυ η ψυχολογια μας με το χασημο των κιλων που δεν θα υπολογιζουμε κανενα!!!
Πενυ περιμενουμε με ανυπομονησια την 3η βδομαδα! Εγω βεβαια αν εχω καλο αποτελεσμα το Σαββατο θα συνεχισω τις μικρες παρεμβασεις μου, αν δεν εχω καλο αποτελέσμα την 3η βδομαδα θα την κανω κανονικα, χωρις αλλαγες.
Καληνυχτα κοριτσια μου, ονειρα γλυκα!!!
-
ειστε πολυ γλυκες και καλες ολες σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ μεσα απο την καρδια μου,! ειμαι καλυτερα, πηγα χθες και εκοψα τα μαλλια μου και ανεβηκα ψυχολογικα, συνεχιζουμε επομενως δυναμικα, δυστυχως ακομα δεν εχω προλαβει να διαβασω τα προηουμενα ποστ σας,ευχομαι να ειστε ΟΛΕΣ καλα, με το ηθικο ακμαιοτατο και θα σας γραψω αναλυτικα την τριτη που θα γυρισω στο γραφειο, μας ειπε το αφεντικο οτι δεν θα δουλεουμε δευτερα,τελευταια στιγμη και επρεπε να βγαλω δουλεια 2 ημερων!!!! σας φιλω ολες σας,σας ευχομαι ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΔΕΥΤΕΡΟ και οσες δουλεουν υπομονη, θα ειναι μια ησυχη ημερα την Δευτερα. αληθεια σας λεω θα μου λειψετε αυτες τις ημερες....α, και δεν μασαμε με τιποτα , ολα θα γινουν ενα ενα σιγα σιγα , μια μια μερα! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΗΔΗ ΟΙ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ!ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΩΜΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.....
-
πω, πω, ντρεπομαι μαρικακι τωρα μπηκα παλι , στα κλεφτα και ειδα το μαιλ σου.τι να πω ΚΑΛΗ δυναμη κοριτσι μου με τις εκλογες , ευχομαι να πανε ολα καλα,χωρις αναποδιες και να βγει γρηγορα η μερα χωρις πολυ κουραση..... και οσες πανε για μπανιο ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ αθηνουλα ναι σε νιωθω, καθε χρονο το σκεφτομαι πως θα μπω στην θαλασσα να μην με βλεπουνε κλπ κλπ, μεχρο που περσι συνειδητοποιησα οτι οκ, δεν θα πεθανουμε κιολας, η απολαυση της θαλασσας ειναι ολη δικη μας ! οχι οτι ειμαι πολυ κουλ , ειδικα και φετος που ειμαι 10 κιλα πιο πανω, αλλα δεν πρεπει να μας νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι , η πως θα μας στραβοκοιταξουνε η πως θα μας σχολιασουνε. η απολαυση της θαλασσας και του ηλιου ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και χαρα ολων μας! Καλα μας μπανια λοιπον σας φιλω πεννυ τνκσ για την διαιτα, γλυκουλα ευχομαι να σαικαλυτερα, ιωαννα εννοειται καλως ηρθες στην παρεα μας και barb να σαι καλα, για τα καλα σου λογια και το οτι εισαι η ηθικη αυτουργος για τη νδημιουργια αυτου του διαλογου, dream,ζωη , ευχη ειστε καλα?? φιλαι
-
καλησπερα cysters!
και καλως ηρθατε στην παρεα μας νεες φιλες μας..
εγω εκανα ηδη 7 μπανακια!!
ευχαριστουμε penny για την 3η εβδομαδα..
εγω τα εκανα θαλασσα αυτη την εβδομαδα,ενω ξεκινησα καλα στην πορεια τα χαλασα..
ειχε γενεθλια μια φιλη και μας πηγε για φαγητο, ποτο και εχει και αδεια ο καλος μου και πηγαμε δυο φορες εξω και φαγαμε και παραγγειλαμε και κινεζικο το μεσημερι..
βαλτε και δυο παγωτα σε κατι απογευματινες βολτες..
για ολα αυτα λεω να μην ζυγιστω αυτη την εβδομαδα και παθω κανα σοκ και θα ξανακανω την δευτερη διαιτα της penny..
-
Hello SYPER CYSTERS,γιατι super ειμαστε ολεs μαs,τι κανετε κοριτσια???βλεπω οτι εχουμε μπει στο ρυθμο ολεs,θετικα,και μ`αρεσει,pennoula συνεχιζειs το ``λειτουργημα``,σε ευχαριστουμε και για την 3 εβδομαδα,επισηs χαιρομαι που εχει ψαρονεφρη(αν και δεν μου αρεσει το ψαρι,χαχα πλακα κανω)λοιπον τελειο το κρεατακι γιατι μου ειχε λειψει,επισηs σε ευχαριστω που μου ειπεs οτι εχω ταλεντο,παντα αυτο περιμενα,αλλα στα μουσικα θεματα μιαs και γραφω στιχουs,και τραγουδαω ερασιτεχνικα βεβαια :-),marikaki προs το μελλον ευχομαι να γινω γοργονουλα,γιατι στο παρον ειμαι φαλαινουλα :-),και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα,eyxoula,etet,dx78,alikaki,joanna, athinoula,φιλια πολλα σε ολεs ,καλα να περναμε.αααα ξεχασα να σαs πω,εκανα μια γλυκια αμαρτια,μην με μαλωσετε ομωs,γιατι οταν θα κανετε και εσειs εγω δεν θα φωναξω,χιχιεφαγα ενα κομματι μεσαιο γλυκο,κορμο σοκολατενιο και ηταν απιθανο,γιαμ,γιαμ. σσσσ μην με ακουσει η penny.....φιλια σε ολεs!!
-
Ο αναμάρτητος θα φάει ΟΛΟ τον υπόλοιπο κορμό για τιμωρία!! :) Γλυκούλα μου αφού είπαμε.. ένα γλυκό την εβδομάδα δεν σκότωσε ποτέ κανέναν! ʼσε που βοηθάει στην ψυχολογία όσο 2 ώρες ψυχανάλυση!! Τελικά όμως.. άλλες δηλώνουμε επίδοξες "γοργόνες" και μας έφαγε η dx στη στροφή! 7 μπάνια!! Εγώ ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν βούτηξα ακόμη.. και δεν προβλέπεται για κανένα μήνα ακόμη! Το καλύτερό μου γι αυτή την εποχή είναι ξαπλώστρα, ipod, βιβλίο, καφές (και ένας κούκλος να μου κάνει αέρα αλλά αυτά δεν τα λέμε φωναχτά) και φυσικά τον αντρούλη μου να κουβαλάει τσάντες, ομπρέλες, πετσέτες, κουβαδάκια,φτυαράκια,μπρατ σάκια,βαρκάκια και ότι άλλο απίθανο σκεφτεί να κουβαλήσει στην παραλία η κόρη μας! (Κατά βάθος όλα αυτά είναι ο λόγος που προτιμώ το βουνό) ΑΑΑ!! Και να μου βάζει και το αντηλιακό στην πλάτη.. "γιατί δεν φτάνω!!"
Φιλάκια σε όλες, να έχετε ένα καλό τριήμερο.. Μαρικάκι κουράγιο.. ούτε οι μισοί δεν θα ψηφίσουν οπότε θα έχει σχετική ησυχία το μαγαζί.. και θα τα πούμε την Τρίτη! Το ζύγισμα μετά από τριήμερο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό! :)
-
Κοριτσακια γεια σας!Γλυκουλα καλα εκανες και εφαγες το γλυκο και εγω τρελλαινομαι για κορμο!''Ενα=κανενα''.Ετσι λενε οι κινεζοι και ισχυει για ολα τα πραγματα.Πολυ σοφο.Απο εκει και περα ειναι που θελει προσοχη...Ασε που νομιζω πως ενα γλυκο την εβδομαδα χρειαζεται για να μη νιωθουμε στερηση,κτλ,κτλ.Ετετ και εγω ειμαι 7 παραπανω απο περυσι και οσο κι αν εχω πει να ειμαι χαλαρη δεν το καταφερνω,τεσπα,καλα τα λες..Καλα μπανακια λοιπον!Πενυ τη διατροφη τη βρισκω παααρα πολυ καλη,αν και εγω δεν μπορω να ακολουθησω συγκεκριμενο προγραμμα.Ποτε μου δεν τα εχω καταφερει,αδυνατον να πειθαρχησω...Πολλα φιλια σε ολες σας!
-
Καλησπερα αγαπημενεs μου CYSTERS,σαs ευχαριστω που δεν με κραξατε για το γλυκακι,καλε τι ωραια διατροφη ειναι αυτη που βρηκα,και τρωω και δεν πειναω,και γλυκακι τρωω,που εισασταν τοσα χρονια,μου λετε?εε?Η διαθεση σταθερα ανωδικη,το χαμογελο κολλημενο στα αυτια(χαχα),σαs ευχομαι καλο βολη,αν και αν ειχαμε δικο μαs κομμα,ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ,θα ειχαμε μπει με πολλεs εδρεs, μεσ`τη βουλη.
Καλο τριημερο,καλο ψηφο,και για οσεs δεν ψηφισουν,καλο μπανακι.φιλακια......αs βαλω και ενα τραγουδακι,που τελευταια το ακουω στο αυτοκινητο,ανεβαζω το volume...........
http://www.youtube.com/watch?v=miGTk_xiq1U
-
καλησπερα κοριτσια!η μη πολυκυστικη φιλη σας μπηκε να δει τι κανετε αλλα μαλλον ειστε ολες παραλια!!τα λεμε απο αυριο ελπιζω ολες να περασατε καλα κ να ξεκουραστηκατε!!!
-
Λοιπόν.. εκτός από τη Γιάννα που μάλλον δεν έφυγε καθόλου, μου φαίνεται πως είμαι η πρώτη που επέστρεψε! Ελπίζω να είσαι πολύ καλά μη πολυκυστική μας φίλη.. αν και κάπου "εδώ γύρω" πήρε το μάτι μου κάτι για -2 και βάλε και θέλω να δηλώσω περήφανη και πολύ χαρούμενη για σένα!! ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!
Όσο για μένα.. περνάω για την ώρα δήθεν αδιάφορα δίπλα από τη ζυγαριά γιατί το σ/κ πήγαμε στη γιαγιά του συζύγου.. που από τη χαρά της που μας είδε έκατσε (στα 86 της χρόνια παρακαλώ) και ετοίμασε ένα απίστευτο Κυριακάτικο τραπέζι με πολύ κόπο και μεράκι, και μάλιστα δεν με άφησε να τη βοηθήσω ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Πώς ήταν δυνατόν να μην δοκιμάσω έστω από αυτά που έφτιαξε;; Οπότε δεν θα σκάσω και πολύ, αύριο τα μαντάτα από τη ζυγαριά της διαιτολόγου και τα κεφάλια μέσα πάλι! :) Τα ντολμαδάκια της γιαγιάς άξιζαν κάθε γραμμάριο που δεν θα χάσω αυτή την εβδομάδα!
ʼντε και να επιστρέφουμε σιγά σιγά.. μου λείψατε!! :)
-
Καλησπέρα και από εδώ σε όλες τις.. cysters! (το λέω καλά?)
έχω και εγώ πρόβλημα με πολυκυστικές, κ υποψιάζομαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχανα τόσο δύσκολα κ έπαιρνα τόσο εύκολα. από τον γενάρη έχω ξεκινήσει θεραπεία με αντισυλληπτικά κ πλέον η ζυγαριά κινείται φυσιολογικά.. πολύ παίδεμα ρε κορίτσια όμως! κ λίγοι εκεί έξω είναι ενημερωμένοι..
-
κι εγω ειμαι ποοοοοολυ χαρουμενη πεννυ μου!!!!!σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια μου δινεις κουραγιο!!
-
Καλησπεριζω!Joanna μπραβο για την απωλεια,ετσι να συνεχισεις!Εχασα και εγω κατι ψιλα,αλλα θελω κι αλλα.Πενυ τα ζηλεψα τα ντολμαδακια ετσι οπως τα περιεγραψες!Αυτες οι παρασπονδιες επιβαλλονται δεν αναβαλλονται!Φιλια σε ολες