το ξέρω ότι είναι πολλά αλλά το έκανα και αυτό...μιλάμε με έπιανε το ότι κινείται τρώγεται..
να τρώω συνέχεια μέχρι να σκάσω...υποθέτω ότι σχεδόν όλες το περάσαμε αυτό το στάδιο..
Printable View
το ξέρω ότι είναι πολλά αλλά το έκανα και αυτό...μιλάμε με έπιανε το ότι κινείται τρώγεται..
να τρώω συνέχεια μέχρι να σκάσω...υποθέτω ότι σχεδόν όλες το περάσαμε αυτό το στάδιο..
ουυυυυ χε χε , αλλά ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!!
:P
κοίτα...για το ΠΟΤE δεν το κοβω αλλά την συχνότητα παλέυω..να είναι αραιά και που...:)
έχεις δίκιο, εγώ είμαι λάθος ! :(
xaxaxa lilaki σιγά το λάθος....μακάρι εσύ να το κοντρολάρεις και να μην σου ξανασυμβεί..
αλλά εγώ επειδή ξέρω τον εαυτό μου...το ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να το βιώσω..
αυτό που θέλω να αποφύγω είναι η συχνότητα και όποτε με πιάνει...να είναι 1 μόνο ημέρα
και όχι χάνω την μπάλα...και ξεφεύγω που μου συνέβη άπειρες φορές...:/
lilaki άσχετο αλλά οι φίλοι που σου έδωσαν αυτή την διατροφή σε τί επίπεδα βρίσκονται τώρα;χάνουν;
Καλημερα κοριτσια κ απο μενα...μου συμβαινει κατι πολυ περιεργο σημερα ζυγιστηκα παλι γιατι οταν εχεις την ζυγαρια μεσα στα ποδια σου δεν μπορεις να κανεις κ την παλαβη.....94,8 μ εδειξε....1200γρ σε μια μερα?????? χλωμοοοοο....κ εκτος αυτου ποτε στη ζωη μου δεν εχω χασει τοσο γρηγορα κιλα....ουτε οταν ημουν 20 χρονων....πολυ περιεργο μου φαινεται στην ουσια ειναι 3 κιλα σε 1 εβδομαδα κ κατι ψηλα...εγω με τους δικους μους μου ρυθμους συνηθως χανω 3 κιλα σε 4-5 εβδομαδες....τι να πω μακαριιιι !!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
αλεξάνδρα μου είναι αυτό που λέμε με τα κοριτσια..βρε λες;;;
βρε λετε??????? καλε το βλεπω κ δεν το πιστευω...πηγαινωερχομαι κ ανεβοκατεβαινω πανω στη ζυγαρια....αλλα το ιδο λεει !!!!!
μπράβο Αλεξάνδρα μου να το χαρείς λοιπόν και να συνεχίσεις έτσι..
αχ, μονο η δικια μου η ζυγαρια ανεβαινει. αλλά δεν το βαζω κατω. τουλαχισατον τρωω και το ευχαριστιεμαι
barb μου γιατί ανεβάινει;μήπως περιμένεις περίοδο;
ξερω κι εγω? σε καμια βδομαδα και βαλε περιμενω αλλά μηπως φταιει και η ψυχολογια και τα νευρα και η αυπνια? τι να πω?
τα ρούχα σου πώς τα νιώθεις μπορεί να κάνεις κατακράτηση
α, δεν καταλαβαινω απο τετοια. δεν πειραζει ομως. εχω τοσα αλλα ζορια. θα μου περασει που θα παει?