-
καψαλισμενο,
σου ειναι ευκολο να κοψεις λιγο αυτο το "στα 40"?????????
γιατι εγω στα 40 σε πληροφορω οτι απο υγεια σκαω και γυμναζομαι με μεγαλη ανεση και αποτελεσματικοτητα, για να μη σου αναφερω τα αποτελεσματα των ιατρικων μου εξετασεων και πρασινισεις!!!!
αντε μπραβο :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
-
MAΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
-
Σουιτ μου δε μιλησα για τον καθε 40αρη
Μιλησα για την προοπτικη που μου εδωσε ο ορθοπεδικος μου αν δεν χασω αυτα τα κιλα μεχρι τα δικα μου 40....Μην ξεχνας οτι εγω το ατυχημα το ειχα στα 24 και εκτοτε εξελισσεται οσο εγω ειμαι καθηλωμενος στα -ηντα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καμια σχεση με τον μεσο 40αρη!!!
-
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΕΣΟΣ 40ΑΡΗΣ????????
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ?
ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?
ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
χαχαχαχαχαχχαχαχχαχα
-
Θέλω να τα χάσω...
*για να αρέσω σε μένα και μόνο !!!!
-
@kammenos: Ποιό ατύχημα βρε καμμένε μου;; Και τώρα πόσο χρόνων είσαι βρε;; Α! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται εγώ... Δεν μας λες και μας την ιστορία σου που δεν την ξέρουμε;; Εκτός κι αν την έχεις γράψει κάπου εδώ στο forum και δεν την έχω δει!!
-
Ενα τροχαιο ειχα χορευταρου μου που μου δημιουργει ακομα προβλημα στο ενα μου γονατο. Λοιπον η ιστορια εν ταχει και με λιγα λογια:
Επαθα καταθλιψη στα 14
Στα 16-17 εφτασα 138 κιλα
Αρχισα να κανω διαιτα μονος μου (ασιτια δλδ) οπου και στην πορια ειπα να κανω ενα περασμα γκεστ απο βουλιμια
Στα 18-19 και μολις αρχισε η καταχρηση των καθαρτικων ειπα να παω σε μια ψυχολογα γιατι αναγνωρισα τα συμπτωματα μου σε ενα αρθρο ενος περιοδικου
Μεχρι τα 23 -και αφου γκρεμισα τα παντα μεσα μου και τα ξαναεχτισα απο την αρχη- τελειωσα με την ψυχολογα και ειπαμε αντιο.
Τωρα ειμαι 93 κιλα (και μη μου ζητησετε στικερ βαριεμαι) και παλευω για τα 80 για το γονατο μου...Ασε ειχα πολυ καιρο να σκεφτω διαιτες και τετοιες μαλακιες και μου φαινεται καπως...αλλα το παλευω...Ολα καλα θα πανε που λενε και οι stavento!!!
φιλουρες και περιμενω ακομα την αλλαγη νικ
-
Πώπω καμμένε μου, αυτά τα τροχαία τι μπορούν να κάνουν...
Πολύ μου άρεσε αυτό το: "αφου γκρέμισα τα πάντα μέσα μου και τα ξαναέχτισα από τη αρχή"... Μπράβο σου που πήρες την απόφαση, και διπλό μπράβο που τα κατάφερες και τόσο καλά και αποφασιστικά.
Ticker δεν σου ζητάμε, μην αγχώνεσαι, θα σου ζητήσουμε όμως να φροντίσεις το γονατάκι :p
-
Εχω κι αλλα καβα τετοια ωραια...Τι σκατα...5 χρονια ψυχαναλυση πληρωνα...βιβλιαρακι απο τετοιες διαπιστωσεις εχω κανει...Η καθε μια με μια φιαλη αιμα και ενα μπουκαλι δακρυα (ιδρωτα δεν ειχα αλλιως θα λεγομουν Ρουβας)
-
Για να μπορώ να βρίσκω ζαρτιέρες στο νούμερό μου και στις εκπτώσεις... (προς το παρόν τις πληρώνω φαρμακείο...) :-P
Σοβαρά, σκέφτομαι τόσην ώρα. Και συνειδητοποιώ, μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού μου, ότι ποσώς με νοιάζει να είμαι υγιής στα 40 μου, ή να με βλέπω στον καθρέφτη. Πάντοτε με ένοιαζε πώς με έβλεπαν οι άλλοι. Θέλω να αδυνατίσω για να μη με κοιτούν σαν σχιζοφρενή όταν ζητάω μίνι μπορντώ φόρεμα σε ένα μαγαζί (στην Αθήνα, γιατί στο Λονδίνο το βρήκα!)
Για να πάψει επιτέλους η μαμά μου να με ρωτάει ποσα κιλά είμαι . Για να σταματήσω να κοιτάω με ζήλεια τις αποστεωμένες δήθεν αιθέριες που ισορροπούν σε δεκάποντες γόβες. Για να σταματήσω επιτέλους να ικετεύω για αγάπη. Για να αποκτήσω κάποτε "υφάκι θεάς".
Ε λοιπόν, αν αυτά είναι επαρκείς λόγοι ρε παιδιά, να ζοριστώ να το κάνω. Αλλά σας ρωτώ και απαντήστε μου. Μου υπόσχεστε οτι αν αδυνατίσω όλα αυτά θα τα χω? ε?
-
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να στο υποσχεθώ... Και μακάρι όλοι και όλες εδώ μέσα να το καταλάβουν. Ακόμα κι αν αποκτήσεις αναλογίες μοντέλου, τίποτα δε σου εγγυάται ότι θα αποκτήσεις μαζί με αυτές και αυτοπεποίθηση και ευτυχία και τα λοιπά... Για να τα πετύχεις όλα αυτά πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και για να το κάνεις αυτό δεν έχει σημασία αν είσαι υπέρβαρη, παχύσαρκη, αδύνατη ή κοκαλιάρα...
Σου μιλάει ένα κορίτσι που στα 42 κιλά ντρεπόταν να εμφανιστεί με μπικίνι στην παραλία, γιατί αισθανόταν ότι τα μπούτια της ήταν χοντρά... Που στα 45 κιλά αισθανόταν αμήχανα να γδυθεί μπροστά στο αγόρι της, γιατί είχε "παχύνει" και πώς θα εμφανιζόταν έτσι μπροστά του; Και που στα 47 έπεσε σε κατάθλιψη και έκανε 2 ολόκληρους μήνες να βγει από το σπίτι...
-
Ακριβώς αυτό εννοώ. Ότι Αυτά που στην πραγματικότητα με ενοχλούν δεν είναι τα κιλά μου αλλά άλλα πράγματα που λανθασμένα ίσως πιστεύω λοτι συνεπάγονται αυτών.
Και για να σου πω την αλήθεια, στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, τα χω βρει μια χαρά με τον εαυτό μου και τους γλυρω μου, και δεν πολυσκάω... :-)
Ναι, είμαι κυκλοθυμική. Τι να κάνω? Τώρα που είμαι καλά (φτου μου μη με ματιάξω) το απολαμβάνω, όπως μου συνέστησε και ένας επιστήμων...
-
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.........ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ (ΛΟΓΟ ΚΙΛΩΝ)ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΙΚΔΙΚΟΥΜΕ.......ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ........ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!!!ΚΟ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.......ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Για να χωραω ανετα σε θεσεις στα δημοσια μεσα μεταφορας ,εαν αποφασισω να τα χρισιμοποιησω.
Καλυτερα να πω για να αποφασισω πια να χρησιμοποιησω τα δημοσια μεσα μεταφορας!!
Για να διαλεγω την καφετερια η το μαγαζι στο οποιο θελω να παω να κατσω με την παρεα μου ,συμφωνα με το αν μου αρεσει η οχι πραγματικα και οχι συμφωνα με τις καρεκλες που εχει!!
Και εαν δεν το καταλαβατε το σημερινο ζορι ειναι τα καθισματα που υπαρχουν στα διαφορα μερη τα οποια δεν μπορουμε να χρισιμοποιησουμε εμις λογω μεγεθους!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
για να φορεσω στενο τζιν σε συνδυασμο με ψιλοτακουνες γοβες , ή φορμες κ να βγω για τζογκινκ, για να παω για μπανιο στη θαλασσα...για να ερωτευτω κ να με ερωτευτουν. Ζηταω πολλα??...