Καραμελένια μου,είναι να μην πάρεις φόρα εσύ!Μπράβο,αστέρι μου!Συνέχισε δυνατά!
Printable View
Καραμελένια μου,είναι να μην πάρεις φόρα εσύ!Μπράβο,αστέρι μου!Συνέχισε δυνατά!
εχεις παρει φορα και δε σε πιανει τιποτα!!!
ο τιτλος αντιπροσωπευει επακριβως το περιεχομενο του τοπικ
μπραβο καραμελα, συνεχισε να μην κοιτας πισω :thumbup:
Καραμελα εισαι πραγματικα το παραδειγμα του φορουμ...
Καραμελιτσα μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!!
Εισαι απαιχτη!!!!
αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες πραγματικα, παιρνω πολυ δυναμη απο εδω μεσα να συνεχισω................θελω το σαλιγκαρι να φτασει στην αλλη ακρη;)
γεια ηθελα να σας συγχαρω ολες οσες προσπαθειτε! εγω απο το αγχος μου ξεσπαω στο φαι! εκανα διαιτα εχασα 2,4 κιλα και μετα κατι πηγε στραβα με τη σχολη πιεστηκα παρα πολυ και τα ξαναπαρατησα........
Καλημερα πιστευω πως πρωτα θα πρεπει να δουλεψεις αυτο το ξεσπασμακ δηλαδη οταν δεν εισαι καλα να μην τιμωρεις τον εαυτο σου με σαβουρες:yes:
μπραβο κ απο μενα καραμελα!!!Quote:
Originally posted by karamela
Κοριτσια ειμαι πολύ χαρουμενη 1 ειμαι - 1,200 απο την προηγουμεςνη εβδομαδα ενω ειχα περιοδο εκανα και ελευθερο
2 φορεσα ενα παντελονι που ειχα να το βαλω 2 χρονια και μου ανεβηκε πολυ ανετα:yes:
ολα αυτα τα κιλα τα εχεις χασει με διατροφη???
Σε ευχαριστω πολυ
ναι μονο με διατροφη και ειχα κολλησει και 2 μηνες αλλα εχω παρει παλι φορα τωρα;)
θαυμαζω το κουραγιο σου και την προσηλωση σου στο στοχο σσυ!!!
μπραβο σου!!
σε ευχαριστω πολύ αν και μην νομιζεις κι εγω αρχιζ και σταματουσα αλλα το πηρα πολυ σοβαρα αποφαση γιατι 1 ειχα φτασει στο απροχωρητο και 2 δεν ειναι το καλουπι μου με κιλα ημπουν παντα αδυνατη αλλα λογω συνθηκων πηρα 80 κιλα ναι κι ομως και τα τελευταια 30 τα πηρα μεσα σε 2,5 μηνες
Γλυκιά καραμελίτσα, μέχρι και εμένα κατέβασες από το σκονισμένο ράφι και με έκανες να ξαναγράψω στο forum, μόνο και μόνο για να σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!
Μπράβο κορίτσι μου, κατάφερες αυτό που πολλές εδώ μέσα δεν μπορούμε να καταφέρουμε με χάπια, παραχάπια, μαγικά ροφήματα και συνταγές, με βιταμίνες και ξωτικά !!! και ότι άλλο βάλει ο νου σου !!!
Μέχρι να ξυπνήσουμε και να δούμε, όσες δεν το έχουμε κάνει ακόμα, ότι μόνο η δύναμη του μυαλού μας μπορεί να μας βοηθήσει.
Σε θαυμάζω και σε ζηλεύω, πάντα καλοπροαίρετα, για όσα έχεις καταφέρει, και ελπίζω να παραδειγματιστώ έστω και λίγο από σένα και να δω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς και να το έχεις !!!!!
Μπράβο, κοριτσάκι συνέχισε και ο τελικός σου στόχος σε περιμένει !!!!!
Μπράβο σου μπράβο σου πρέπει να σε έχουμε για παράδειγμα μπράβο.Quote:
σε ευχαριστω πολύ αν και μην νομιζεις κι εγω αρχιζ και σταματουσα αλλα το πηρα πολυ σοβαρα αποφαση γιατι 1 ειχα φτασει στο απροχωρητο και 2 δεν ειναι το καλουπι μου με κιλα ημπουν παντα αδυνατη αλλα λογω συνθηκων πηρα 80 κιλα ναι κι ομως και τα τελευταια 30 τα πηρα μεσα σε 2,5 μηνες
Συγγνώμη αλλα πως γίνεται να έχεις πέρει τόσα κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
καλημέρα,
Θέλω να σας ευχαριστησω παρα πολύ για τον θαυμασμο και για τα ομορφα λόγια σας, χαιρομαι που με αυτο που κανω εκτος οτι κανω καλο στον εαυτο μου δινω και δυναμη σε αλλα ατομα να προσπαθησουν
όσο για το πως τα πηρα τα κιλα τα πηρα λογω πολυ παρα πολυ κακης ψυχολογιας παιζει παρα πολυ σημαντικο λογο για εμενα στο θεμα κιλών καθως επισης και το οτι αν φαω το βραδυ οτι και να ειναι αυτο ακομα και σαλατα θα παρω βαρος, ετσι λοιπόν ολη την ημερα εμενα νηστικη και το βραδυ το στομαχι επαιζε ταμπουρλο
σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω δε μπορω να βαλω τον εαυτο μου σε διαδικασια διαιτας λογω πιεσης , αγχους και ασχημης ψυχολογιας!!!!!!!!!!Quote:
καλημέρα,
όσο για το πως τα πηρα τα κιλα τα πηρα λογω πολυ παρα πολυ κακης ψυχολογιας παιζει παρα πολυ σημαντικο λογο για εμενα στο θεμα κιλών καθως επισης και το οτι αν φαω το βραδυ οτι και να ειναι αυτο ακομα και σαλατα θα παρω βαρος, ετσι λοιπόν ολη την ημερα εμενα νηστικη και το βραδυ το στομαχι επαιζε ταμπουρλο