Εγώ ρε κορίτσια θα ήθελα να είχα το... μπούστο σας. Είναι κανονικότατα και στις δύο, πολύ όμορφα.
Θα ψάξω να σας βάλω κι εγώ καμία φωτο...
Printable View
Εγώ ρε κορίτσια θα ήθελα να είχα το... μπούστο σας. Είναι κανονικότατα και στις δύο, πολύ όμορφα.
Θα ψάξω να σας βάλω κι εγώ καμία φωτο...
μην το λες........
στη φωτό με το κόκκινο στα 52κ έβαζα βαμβάκια......
να σαι καλα βρε ΜΚΕΗ μου! και μετα λενε οτι οι γυναικες δεν ξερουν να κανουν κοπλιμεντα!!
κοιτα να δεις, 1.71 ειμαι οποτε το γυρω στα 70 παρα δεν μου φαινεται υπερβολή. βλέποντας και κάνοντας! η αλήθεια είναι πως στο κορμό κ στα χέρια δεν έχω κ πολύ ακόμα.. αλλά είμαι της.. περιφέρειας! το μπουτακι μου κ η οπίσθια όψη έχουν περιθώρια να μικρύνουν! :) Ο δικός μου μου λέει ότι τα 12 που λέω είναι υπερβολή και 5 ακόμα θα ναι υπερ αρκετα, αλλά θέλω να πιστεύω οτι όταν έρθει η ώρα να αποφασίσω που θα φτάσω, δε θα με πιασουν υστεριες!! :) (τύπου: έλα ενα κιλάκι ακομα, οσο πιο κάτω τοσο καλυτερα κλπ)
μπετουλάκι να σαι καλα για τα καλά σου λόγια!! :) σνιφ..
esceden συγχαρητηρια για την απωλεια σου, φαινεται και στη φωτο και στο τικερ.:)
τι μου λες τώρα! εγώ εύχαρίστως θα ήθελα να είμαι στη θέση σου.Quote:
Originally posted by MKEH78
μην το λές........
στη φωτό με το κόκκινο στα 52κ έβαζα βαμβάκια......
!!
esceden, δε κάνει τίποτα καλή μου, η αλήθεια είναι.
Εγώ πάλι κορίτσια λες και όλα τα κιλά μου είναι μαζεμένα εκεί! και αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει καθόλου. ...
Τι να γίνει δε μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε. Ελπίζω μόλις μου φύουν τα κιλά να πέσει κι αυτό λίγο...
Mαζι σου κι εγω Betty.Κι εγω δεν τα εχω πλουσια τα προσοντα.Ποσες φορες εχω πει να μεταφερω λιγο λιπος σε εκεινη την περιοχη, αλλα το λιπος δε με ακουει.:P
ααα και για να μην ξεχνιόμαστε.........
pennou περιμένουμε να ξαναποσταρεις την τέλεια φωτό με το ροζ κουφετί φορεματάκι
θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο παρακαλώ.....
constance, μάλλον το αντίθετο είμαστε ε? μπερδευτήκαμε λίγο, εγώ θα ήθελα να αφαιρέσω από εκεί..,
να σε καλά με κανες και γέλασε τώραQuote:
Originally posted by Constance
αλλα το λιπος δε με ακουει.:P
καλόοοοοοοοοο
Α το αντιθετο εννοουσες.Μπα παιδια εγω εχω μικρο στηθος και φοβαμαι τωρα που χανω κιλα τι θα γινει.
Καλύτερα το μικρό και κανονικό παρά το μεγάλο, όπως και να το δείς
Με πειραζει που μικραινουν οταν χανω κιλα οπως και οι ραγαδες που εχω μεχρι κι εκει δυστυχως...
αχχχχ τι να κανω μπορω να κανω και αλλιως?????
pennou σουπερ ειναι βρε οι φωτος.Μακαρι να μπορουσα να βαλω και εγω φορεμα και να δειχνω ετσι.Εχω να βαλω τοσο κοντο κατι αιωωωωνες.
Γεγονός, έτσι είναι όμως όλα μικραίνουν και τα μεγάλα δε σου επιτρέπουν να φορέσεις ότι θέλεις,
π.χ το φουστανάκι με τα τιραντάκια, ή ένα μπλουζάκι σέξυ ή ένα μαγιό με λεπτό σουτιέν κ.λ.π.