που τα εβαλες παιδι μου?
πρεπει νασαι κ μια σταλια!
Printable View
που τα εβαλες παιδι μου?
πρεπει νασαι κ μια σταλια!
εχω χωριτικοτητα αρκετη bad μου!!καλα τωρα ουτε νερο δε χωραει μεσα...χεχεχεχεεε
χαχαχαχα ε αυριο γεμισε το με νερο για αποτοξινωση!
αχ ποσο μαρεσει να τρωω πολυ.
ομως χθες εφαγα πολλα γλυκα κ με χαλασε πολυ...
Λοιπον παω βολτα για ψωνια, το βραδυ εχει αγωνα κ σιδερο. Ειναι ωραια να μη δουλευεις...
εγω δουλευω ΚΑΙ αυριο γμτ!!!σκεφτομαι μηπως να κανω αυριο μονο πρωτεινες αυριο για ξεφουσκωμα και ΤΙΠΟΤΑ αλλο για σημερα!
αυτο θα σου λεγα κ με προλαβες!κανε πρωτεινες αυριο κ θα σαι μια χαρα!η αν φας κανα υδατανθρακα φατον μεχρι τις 3 το πολύ!
αυτο πιστευω ναι ειναι το πιο καλο!!γαλοπουλα,τυρακια,κοτ οπουλακι και κανα αυγο!!ε και λιγη σαλατιτσα δε νομιζω να βλαψει(χωρις λαδι ή σος)
γεια σας κοριτσια!!!
Σημερα ξυπνησα "στραβα" και οχι μονο δεν ζυγιστικα χαλασα και παλι το προγραμμα μου!!καμια σχεση με πρωτεινες,αχ,δεν ειναι να μπαινω σε καλουπια εγω,παντα μα παντα τοτε κανω τα χειροτερα..
Σημερα λοιπον:
~3 φετες τυρι λαιτ
~2 βραστα αυγα
~1 μπισκοτακι γεμιστο(απο εκει ξεκινησε η μαλακια)
~2 κουλουρια θεσ/νικης μεγαλα
~2 μπαρς δημητριακων
~1 γιαουρτι 0%+2-3 κ.σουπας γλυκο κερασι(ευτυχως τελειωσε)
Αυτα,το ραβω τωρα γιατι αυριο θα εχω ολο το χρονο να ζυγιστω και δε θελω να συγχιστω!!
καλημερα κοριτσια!!μια ομορφη κυριακη ξημερωσε!!!
εγω χτες μετα τις 5 δεν εφαγα τιποτα και ιπια μονο νερακι!!και σημερα ετριβα τα ματια μου πανω στη ζυγαρια 52,300!!!
σημερα μια χαρα πιστευω:
~2 βραστα αυγα
~σαλατα ωμη +1/2 κουτι κοτατζ μεξικαν+2 καλαμακια κοτοπουλο
~ροφημα της forever(υποκατασττο γευματος με γευση βανιλια)
~2 κρισπις+2 κουταλιες σουπας γεματες κοτατζ μεξικαν+2 φετες γαλοπουλα
Γεια σου absolute!!! Μια χαρα τα πας, μην ανησυχεις! Εγω χτες βγηκα και ημουν πολυ πειθαρχημενη στο φαγητο μου αλλα και στο ποτο, ενω σημερα που ημουν στο σπιτι αντι να ακολουθησω το προγραμμα μου τα κανα θαλασσα.... Συνεχιζουμε ομως... Τεταρτη ζυγισμα! Η διαφορα παντως φαινεται και παιρνω θετικα σχολια, τουλαχιστο παιρνω κουραγιο να μην τα παρατησω...
fairy μου και εσυ μια χαρα τα πας!!εγω παλι χτες παρεμεινα πειθαρχημενη,ιπια μονο 1 μπυρα ξεροσφυρι,ουτε πατατακια,ουτε παγωτο μετα την εξοδο...
σημερα ομως ξυπνησα χαλια γενικα και κουρασμενη και εχω φαει:
~1 κουλουρι απ`εξω γαλοπουλα-ανθοτυρο(μαλλον πολυ πιο παχυντικο απο οτι ακουγεται γιατι ειδα κια επαθα να το χωνεψω)
~3 κομματια πιτσα+coca cola(οχι light)
αυτα μεχρι τωρα...παντως χωρις ρουχα τωρα με λεει 52,7 και νιωθω και τουμπανο θα αδιαθετησω σε 5-6 μερες!
λεω τωρα να πιω ενα ροφημα forever που εχει μονο 90 θερμιδες και μετα νηστεια μεχρι αυριο
ο Θεος βοηθος σημερα...
αρχισα κ γω αμπσολουτακι! I am back too!Quote:
Originally posted by absolute
Το καλοκαιρι ερχεται...και χτες το βραδυ δεν βγηκα γιατι οτι και αν δοκιμασα να φορεσω δεν μου αρεσε πανω μου....χαλια για τα δικα μου δεδομενα...συνηδητοποιησα οτι αν δεν ειμαι αδυνατη δεν μου αρεσω με τιποτα,και αν νιωθω χοντρη δεν θελω να βγαινω,να κανω σεξ,δε θελω τιποτα...βαρεθηκα να τα χανω και να τα παιρνω παλι πισω...χαλια μαυρα η ψυχολογια...συνηδητοποιησα επισης οτι αν συνεχισω ετσι θα παρω και αλλα κιλα και δεν θα θελω ουτε διακοπες να παω το καλοκαιρι...και οταν θα βλεπω αλλες με σορτσακια θα ζηλευω...και οτι ημουν τοσο κοντα σε αυτο που λεμε στοχος και τα γ**μησα ολα...
Θελω να ξεκινησω απο την αρχη...να πω τερμα σε ολα αυτα!! Σημερινο ζυγισμα 55,2,κυτταριτιδα απιστευτη....
Δεν παει αλλο ειλικρινα...
Ξαναμπαινω και εγω δυναμικα στο φορουμ!!i am back!!
82.8 σημερα κ αποφασισα να μη ξαναδω ποτε 8 μπροστα!
με βαρεθηκα πια, καιρος για δραση ξανα.
ετσι ετσι!!!καιρος για δραση και αντε γειαααα στο 8 σου ευχομαι και γρηγορα!χαλαρα θα φυγει οπως ειχαμε αναλυσει και σε αλλο θεμα μιας και ο οργανισμος ηδη καταφερε να διατηρει το βαρος του με περισσοτερες θερμιδες απο την περιοδο της διαιατας αλλα και ξεκουραστηκε!
εγω τελικα απο το μεσημερι δεν εφαγα τιποτα αλλο,ουτε καν το ροφημα ηπια,επεσα για υπνο ξερη και οταν ξυπνησα δεν ηθελα να χαλασω τη νηστεια γιατι καλως ή κακως τα 3 κομματια πιτσα δεν καιγονται ευκολα!!το μονο που ηπια ειναι οι φυτικες ινες (απο το φαρμακειο) αραιωμενες με νερο μπας και αυριο ξετουμπανιαστω λιγο!
επισης ετοιμασα το κλασσικο λαιτ τοστακι μου για αυριο+θα παρω μαζι μου 1 γιαουρτι 1% αλλα και το σακουλακι με τα αποξηραμενα δαμασκηνα για να μην θελω αυριο παλι στη δουλεια να παραγγειλω!
βασικα οι φυτικες ινες λογικα σπανε τη νηστεια. Νομιζω οτι αντι να χαπακωνεσαι ισως ειναι καλυτερα να τρως φυτικες ινες, ο,τι νομιζεις.
Παντως νηστεια δε χρειαζεται καθε μερα για να εχεις αποτελεσμα,
κ ειδικα τις μερες που δεν τρως σωστα δε λεει μετα να μη τρως τιποτα.
Για να κανεις πετυχημενη νηστεια πρεπει να εχεις τραφει σωστα μεσα στις ωρες που εχεις να φας,
με τροφιμα που καιγονται αργα κ σου δινουν ενεργεια να καψεις τις ωρες αφαγιας...
Ολο σε αλλο τοπικ τα συζηταμε αυτα ρε γμτ !
καλα ναι,εχουμε μπλεξει τα τοπικ τελειως...
δεν ξερω αν εσπασε η νηστεια με τις φυτικες ινες(μονο 10 θερμιδες,τι ψυχη εχουν???),ξερω τα παρακατω τα οποια διατηρουν την πιεση μου στα υψη:
1.ξυπνησα το πρωι 52,5 και εκνευριστικα γιατι ειχα να φαω απο τις 16.00 την προηγουμενη μερα
2.πεινουσα ολη την ημερα σημερα και εφαγα ΟΛΑ τα παρακατω:
~2 κρισπις+2 κουταλιες κοτατζ+2 δαμασκηνα(τουαλετα εν τω μεταξυ δεν εχω παει ακομη...)
~1 τυροκουλουρο απ`εξω
~το κλασσικο λαιτ τοστακι
~1 γιαουρτι 1%
~2 κρισπις+2 κουταλιες κοτατζ+2 βραστα αυγα
3.μετα απο ολα αυτα πειναω ακομη.....
δεν υπαρχω σημερα πουθενα...