Quote:
Originally posted by vanvan
Εκανα και εγώ προχθες ένα ακόμα υπερφαγικό καθαρά λόγω της κακής μου ψυχολογικής κατάστασης. Σύνολό η 3η μεγαλογουρουνια , αυτή τη φορά, μεσα σε ένα μήνα. Παιδιά είμαι χάλια όταν εχω εξεταστικές.Εχω τρομερό πρόβλημα.Παρότι έχω κάνει αρκετή βελτίωση , ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποτυχία.Προχθές λοιπόν , εγραψα το τελευταίο μου μάθημα και τα πήγα πραγματικά ΣΚΑΤΑ!!!Είχα και την στεναχώρια της προηγούμενης μέρας που στείλαν τον καλό μου με μετάθεση Λήμνο, οπότε γυρίζοντας σπίτι αγόρασα έναν πύραυλο και 4 γαλατογκοφρέτες kinder . Δεν ήθελα να φάω, δεν είχα όρεξη, ούτε καν λιγούρα για έστω μια τόση δα σοκολατίτσα . Το έκανα όμως. Αυτή ήταν η τιμωρία για την αποτυχία μου. Ετρωγα και σκεφτόμουν "Μα γιατι τρώς τώρα?" και απαντούσα "Φαε αφου έγραψες χαλια και γενικά δεν σου έρχονται όπως θές τα πράγματα , δεν αξίζει καμία προσπάθεια"
Ετρωγα και έκλαιγα.Εκλαιγα και έτρωγα και σκεφτόμουν να παραγγείλω κιολας κανένα πιτόγυρο να κάνω την τιμωρία πιο μεγάλη. Ευτυχως όμως κάτι με σταμάτησε. Εχω κουραστει.....
Ξέρω πως όλα στην ζωή είναι μια προσπάθεια,όλη η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, αλλα μερικές μέρες πραγματικά δεν μπορώ να διαχειριστώ τις παλιές κακιες συνήθιες του ευατό μου.
Ευτυχως , χθες τήρησα το διαιτολόγιο μου και πραγματικά κάνω μεγάλη προσπάθεια να κρατηθώ. Λέω κάθε μέρα στον ευατό μου "όλα καλά θα πάνε όλα καλά" και μερικές μέρες ούτε εγώ δεν το πιστεύω. Αλλα μάλλον θα πρέπει να το πιστεύω πάντα για να γίνει.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα είπα να το γράψω γιατι νίωθω πως μέσα απο αυτό το φορουμ είναι σαν να κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία.Το εγραψα για να μου φύγει απο μέσα μου. Να το πώ , να ξεθυμάνει για να μπορέσω να συνεχίσω.
(Υ.Γ. και κάτι πιο ανάλαφρο, άν θέλετε να κάνετε γουρουνια πάρτε παγωτο αντί για σοκολάτα.
Παγωτό πύραυλος 100γρ = 360 θερμίδες Σοκολάτα 100γρ 520 θερμίδες :P:P:P)
εκανα κ γω... δυστηχως με ταχινομελο που εχει απλα απειρες θερμιδες...