το βλεπεις και συ ολοιδιο η εγω τοχω το προβλημα? :PQuote:
Originally posted by eleni1201
Κι εγώ τρελά εθισμένη!!! Έμπαινα πάνω από 30 φορές τη μέρα να δω μήπως ξαναλειτούργησε...:lol::lol:
Printable View
το βλεπεις και συ ολοιδιο η εγω τοχω το προβλημα? :PQuote:
Originally posted by eleni1201
Κι εγώ τρελά εθισμένη!!! Έμπαινα πάνω από 30 φορές τη μέρα να δω μήπως ξαναλειτούργησε...:lol::lol:
παιδια κ εγω μεγαλο στερητικο λεμε....
μπηκα κ πριν τπου δεν ειχε γραψει κανεις ακομη αλλα λεω ασε, μη με δωσω εντελως...:spin:
(κλικ, τη φλουδα απ τα κολοκυθια γενικα δεν τη βγαζουμε , για τα αλλα δε μπορω να σε διαφωτισω, εκτος ισως απ την ερωτηση που απτεται του κρεμμυδακίου... γιατι να το πολτοποιησεις κ να μην το ψιλοκοψεις?)
αναρωτιομουν για το φλουδι και την πολτοποιηση κρεμμυδιου, επειδη λογικα ο πουρες πρεπει να χει ομογενη υφη, νομιζω
αφου,αν το κολοκυθακι ειναι τρυφερο, δεν πολτοποιειται πληρως?
μαλλον :smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
αφου,αν το κολοκυθακι ειναι τρυφερο, δεν πολτοποιειται πληρως?
το κρεμμυδι ομως?
το κρεμμυδι εγω θα το ψιλοεκοβα, δε θα το πολτοποιουσα γιατι μου κανει λιγο μπλιαχ...
εσυ κανει ο,τι σε φωτισει ο θεος:p
βρε δε σας εβαλα το χτεσινο μενου!
γαλεος!!!
δοξα το βουδα, ΔΕΝ το μαγειρεψα εγω και ηταν ονειρο!!!!
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε απαντηστε να βαλω μπροστα το φαγακι!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by click
Μπηκα με φορα να πω μεγεια το νεο λουκ του φορουμ και να μιλησω για το στερητικο συνδρομο που ειχα παθει, αλλα το βλεπω ιδιο και απαραλλαχτο.
γιατρε?????????????????? ειμαι σοβαρα????????
βοηθηστε την ασχετη!
για τον πουρε κολοκυθιου
για 4 ατομα, ποση πατατα, ποσα κολοκυθια, και ποσο κρεμμυδι βαζω.
πηρα κρεμμυδι χλωρο. αποτι καταλαβα το πολτοποιω ε? και το βαζω μεσα στον πολτο απο τη βραστη πατατα και κολοκυθι.
αντι για δυοσμο θα βαλω ανιθο.
βοηθηστε λιγακι στις ποσοτητες πληζ :)
μου λειψατε ρε
i'm fucking addicted..............
edit: ξεχασα να ρωτησω. τα κολοκυθια τα βραζω ΚΑΙ τα πολτοποιω ΜΑΖΙ με το φλουδι?
αλατι βαζω στο νερο που βραζουν ή στον πουρε μετα?
εγω θα εβαζα 2 πατατες μικρες προς μετριες, 5 κολοκυθια μετρια προς μεγαλα, 3 χλωρα κρεμμυδακια. επισης οπως ειπε κι η σμαρτ, το χλωρο θα το ψιλοεκοβα δε θα το αλεθα
αλατι θα εβαζα στο βρασιμο των λαχανικων, και εν χρειαζοταν κι αλλο μετα θα προσθετα επιπλεον στον πουρε...
παντως να βαλεις φωτο να δουμε πως βγηκε τελικα, οκ? και να μας πεις και τι εβαλες εν τελει
εννοτειαι η φωτο!!!!
εχει καθιερωθει :smilegrin:
ε, μα! γεια σου ρε κλικ με τα μενου σου τα ομορφα !
εγω για σημερα εφτιαξα φακες, και ετριψα και 2 μικρα καροτακια μεσα μιας και θα φανε και τα παιδια, να παρουν καμια βιταμινη...
αν και με εχουν ζωσει τα φιδια με ενα αρθρο που διαβασα για το ποσο βεβαρημενα σε βαρεα μεταλλα ειναι τα κρεμμυδια, καροτα, πατατες Βοιωτιας... λογω του προβλ. του Ασωπου..
και δυστυχως ειδικα κρεμμυδια και καροτα δε βρισκεις απο αλλη περιοχη, ολο Βοιωτιας βρισκω! και βιολογικα, παλι Βοιωτιας. ΟΚ ρε παιδια ναι βιολογικα, αλλα με το ιδιο νερο ποτιζονται κι αυτα, αρα απο θεμα περιεκτικοτητας σε βαρεα μεταλλα τα ιδια χαλια.
τι να σου πω βρε ντορετακι η κατασταση ειναι απελπιστικη
μακαρι να χαμε ο καθενας απο 1 χωραφακι να καλλιεργουσαμε μονοι μας...
αλλα δεν!
βασικα δε νομιζω οτι και να ειχαμε ενα ολοι ενα χωραφακι θα το καλλιεργουσαμε διοτι θελει να στρωσεις κ κ@λο αυτη η δουλεια!!
ασχετο, αλλα επειδη βλεπω κ ακουω πολλα μου ρθε τωρα :dork:
οντως δυσκολη δουλεια, εμεις εχουμε κ σαπιζουνε στα δεντρα
θελει κοπο για να βγουν (ο,τι σπειρεις θεριζεις) αλλα κ κοπο να μαζευτουν στην ωρα τους.
κ το πιο δυσκολο οτι χωρις φυτοφαρμακα χημικα κτλ προσβαλλονται ευκολα απο διαφορα κ πανε χαμενοι οι κοποι σου!
καλα γι αυτο μην παρεις κ ορκο!!!
εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι το κακο το κανει η αγνοια κ οχι η προσβολη απο διαφορα...