Δεν εννοουσα για την πραγματικη πεινα..ελεγα για το οταν αισθανεσαι οτι βαριεσαι
Printable View
Δεν εννοουσα για την πραγματικη πεινα..ελεγα για το οταν αισθανεσαι οτι βαριεσαι
ναι δεν ξέρω τι θα έκανα.θα γκρίνιαζα
σε ποιον θα γκρινιαζες και γτ δεν γκρινιαζεις και τωρα?
θα βρω κάπου να γκρινιάξω.δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει το να γκρινιάζω.λεσ να μου χρειάζεται κ άλλο να γκρινιάξω?
πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου
Θ Ε Α !!!!!!!Quote:
Originally posted by bouliana
πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου
Μια γκρινια στο αφεντικο πηρε το μυαλο σου απο την τροφη για λιγες ωρες..Μηπως τελικα δεν εισαι οσο γκρινιαρα νομιζεις?
Καλημέρα σας.... Ψες δεν μπόρεσα να φάω τίποτα.... δεν μπόρεσα να πιώ τίποτα.... Δεν μπόρεσα να κιμηθώ.... πέρασα όλο το βράδυ να σκεφτομαι.... γιατί να μου συνβαίνει όλο αυτό σε σχέση με την επέμβαση που τόσο θέλω να κάνω? Γιατί να φτάνω μέχρι το πυγάδι και να μην μπορώ να πιώ νερό? Αν ο θεος δεν θέλει να την κάνω, ας μου στείλει μια φωνή να μου το πει... και τότε θα σταματίσω να προσπαθώ.... όμως δεν μου το λέει.....Και τίποτα δεν με βοηθάει..... Προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά μέσα μου κλέω συνεχώς......
Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω
Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...Quote:
Originally posted by spaceride
Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω
γιατι δε δοκιμαζεις να λες απλα ποσο σε στεναχωρει ολο αυτο και να μην το παρουσιαζεις λες κ εφτασε η συντελεια του κοσμου?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...Quote:
Originally posted by spaceride
γιατι ετσι το βλεπεις κ το παρουσιαζεις κ μπροστα σ αυτο κ εγω λιγο αγανακτω μαζι σου.
φιλικα :)
Καλυτερα να μην το λέω καθόλου τότε. έτσι το νιώθω έτσι το λέω.... παρά να υποκρίνομαι και να κρίβω το μισό από αυτό που νιώθω, καλύτερα να το κρίβω όλο.....
γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?
Για μένα ναι... δεν έχω άλλη ευκαιρία.... εκτος αν βρεθεί κανένας καλοθελητής γιατρός και κάνει κάτι δωρεάν, πράγμα που στις μέρες μας δεν γίνετε....Quote:
Originally posted by smart
γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?
Πως το γυρισες παλι στην επεμβαση σου??? Τοση ωρα λες για το αν ταιριαζει το συναισθημα σου με αυτο που εκφραζεις...Δεν εχει σχεση με την επεμβαση σου Πωλινα μου...