Quote:
Originally posted by καλλιοπη
καλημερα!
ειμαι νεο μελος και θελω βοηθεια!
κατα αρχην πηγα στον ευαγγελισμο και μου εδωσε ενα χαρτι που λεει οτι πρεπει να κανω την επεμβαση αλλα τιποτα αλλο τον ρωτισα εξετασεις δεν θα μου πειτε τι χρειαζετε να κανω ?
μου ειπε να παω το χαρτι στο ικα και θα μου πουν εκει
(και να τον παρω τηλ να βρεθουμε να τα πουμε καπου πιο ησυχα τι ακριβως χρειαζετε)
εγω λοιπον πηγα στο ικα σε χειρουργο και λεει δεν ξερω και νομιζω πως δεν κανουν πια με το ικα
μετα πηγα στον ελεκτη του ικα και μου ειπε να παω στον ενδοκρινολογο να μου πει ακριβως γινετε
(εχω ραντεβου μαζι του απο τον αυγουστο κλεισμενο για 10/10 αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω και φοβαμαι πως χανω τισ μερες αδικα
καθε βοηθεια δεκτη!
εσεισ ποια διαδικασια ακολουθησατε?
ξερει καποιος αν κοψανε τις επεμβασεις?
ευχαριστω !
Ο σωστός δρόμος είναι ο εξής:καταλήγεις σε χειρουργό,σου λέει τι εξετάσεις θέλει εκείνος(γιατί μέσω αυτών κρίνεται η αασφαλής επέμβαση και το είδος της επέμβασης που σου ταιριάζει, σε μεγάλο βαθμό).Αν είναι πλήρης ο προεγχειητικός έλεγχος που θα σου δώσει,καλύπτει και τις απαιτήσεις του ικα(εκτός από την γαστροσκόπηση που την ζητούν τον τελευταίο χρόνο εξτρά στο ικα).Προσκομίζεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων μαζί με την γνωμάτευση του χειρουργού για το είδος της επέμβασης και κάνεις αίτηση στο ικα της περιοχής σου και αυτοί προωθούν την αίτηση στην επιτροπή που θα σε εξετάσει.Κάποια στιγμή,θα σε ειδοποιήσει η επιτροπή να πας να σε δουν και να αποφανθούν για έγκριση ή όχι.