-
αν και σου δωσα τα συγχαρητήρια μου και στο φεις μάγδα μου να στα πω και από δω. Μπράβο κορίτσι μου αντε και την επόμενη φορά χωρίς φάρμακα. Είμαι σίγουρη ότι είσαι κοντά στο τέλος του εφιάλτη.
Freedom με σένα κούκλα τι γίνεται? Ηρθε κανονικά?
Εγώ μόλις τελείωσα την θεραπεία 6 μηνών με gynofen και περιμένω και καλά να αδιαθετήσω κανονικά αυτό το μήνα. Δεν εχω ισορροπήσει ακόμα τη διατροφή μου και δεν περιμένω για να μαι ειλικρινής τίποτα. Τι να πω ομως ισως ο Θεός με λυπηθεί. Δεν ξέρω πλέον τι άλλο να κάνω.
-
Μαρακι μου, θα ηθελα να σε ευχαριστήσω και από εδω γλυκια μου και να σου ευχηθω μεσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και σιγά σιγά όλα να γίνουν μια ανάμνηση.. αν θελεις ενημερωσε μας για την επισκεψή σου στο διαιτολόγο, να μαθαίνουμε κια εμείς..καθε συμβουλή σας ειναι πολύ χρήσιμη..φιλιά πολλά και περιμένω νεα σου
-
Κοριτσια μου υπομονη θελει...παμε δυναταααα
-
άντε να δούμε πόσο θα κάνω υπομονή. 3 χρόνια κάνω η καημένη και τώρα που θεωρητικά είμαι πιο κοντά απο ποτέ στη λύση του γόρδιου δεσμού με έχουν ζώσει τα φίδια. Πραγματικά δεν περιμένω ότι θα δω περιοδο κανονικά τον οκτώβριο όπως υποτίθεται και αγχώνομαι μήπως αυτό με παρασύρει πάλι ψυχολογικά. Βαρος έχω πλέον κανονικό όμως η διατροφή μου εξακολουθεί να είναι αλλοπροσαλη με μέρες που δεν ξεπερνάω τις 700 θερμίδες και μέρες που ταλαιπωρούμαι απο υπερφαγικά με αποτέλεσμα το βάρος μου να ναι γιο γιο +-5. Οπως είπα και στη Μάγδα αλλαξα και πάλι διαιτολόγο. Είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Σήμερα ήταν η δεύτερη επίσκεψη και μου δωσε το καινούριο μου διαοτολόγιο. Πολύ καλά δομημένο και χορταστικό αλλά φυσικά εμένα με έπιασε ένα μίνι ντελίριο και φούσκωσα με το που το είδα. ΧΑΧΑ Μου φάνηκαν τόσα πολλά που σίγουρα αντι να διατηρήσω το βάρος μου θα πάρω κιόλας και για να μαι απολύτως ειλικρινής η ψυχολογία μου αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν το αντέχει. Τελοσπάντων θα κάνω τώρα την πρώτη βδομάδα και βλέπουμε. Το σημαντικό είναι να δω πως σκατά δε θα ζυγιστώ που βμαι εξαρτημένη. Εχω κανει και αλλες φορες αποχή αλλά τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ωρες ωρες μου ρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο που τόσα χρόνια καθομαι και πληρώνω τις αμαρτίες του παρελθόντος.
-
δυστυχώς κορίτσια η δίαιτα με περιορισμού λίπους είναι που σκοτώνει την περίοδο! Πολλές γυναίκες τρέφονται με πολλά μικρά γεύματα και δεν παίρνουν πολλές θερμίδες κι άρα διατηρούνται λεπτές με κανονική περίοδο αλλά η διατροφή τους είναι λιπαρή! Η έλλειψη λίπους δημιουργεί πολυκυστικές που είναι δύσκολο να τις ξεπεράσεις και απαιτούν προσπάθεια μίας ζωής να παραμείνεις στο βάρος σου.
Με ανορεξία και πολλή γυμναστική και που όταν μου έλεγαν: "Κόψε τη γυμναστική, τρώγε βούτυρο και λάδι κι ένα γλυκάκι το απόγευμα ώσπου να ισορροπήσει το λίπος σου" δεν τους άκουγα έφτασα ν'αναπτύξω πολυκυστικές και η προσπάθεια συνεχίζεται....
-
γεια σας κοριτσια...βλεπω λετε δεν εχω περιοδο 1χρονο + πως ειναι αυτο;εγω με 2μηνο κ με την ιδεα οτι πρεπει να συμβιβαστω χωρις περιοδο τρελαινομαι....δεν εχετε τρομερο πρηξιμο κ λιγουρες; ειναι μαρτυριο πρωτη φορα μου λειπει να δω αιμα...που εχουμε φτασει!!!!!πολυκυστικες καταρα πιστευω...τι διατροφη βοηθαει;γνωριζει καμια σας;επισης πως σας φαινεται να μην παρω χαπια κ να προσπαθησω με αδυνατισμα κ ασκηση;
-
Wannbeskinny η γνωμη μου ειναι να συμβουλευεις ενα γυναικολόγο, θα σε καθησυχασει και σιγουρα θα αισθανθεις ανακουφισμενη, πρηξιμο ειχα όταν δεν ειχα περιοδο, λιγουρες οχι.. όσους μηνες δεν ειχα περιοδο, δεν ζητουσα γλυκα, σοκολατα κ.τ.λ. δεν ετρωγα, αν και ενιωθα ζαλαδες και ατονια που δεν ετρωα οσο θα επρεπε.. Απο τη στιγμη που ξεκινησα το αντισσυληπτικο εχω επανελθει στον παλιό μου εαυτό, πριν ανορεξια και τρωω τα πάντα, μεχρι που χθες ηθελα να φαω πτι μπερ με σοκολατα..
Μην το αφηνεις αλλο το θεμα, πηγαινε τωρα που ειναι νωρις στο γιατρό και περιμένω νεα σου!!! φιλια
-
wannabeskinny ti akrivws ennoeis na prospathiseis me adinatisma kai askisi? i askisi ,me metro vevaia panta kalo kanei , alla to adinatisma oxi.. genika i periodos kovetai epeidi o organismos exei eksasthenisei gia kapoious logous(se mena eixe ginei logw diatrofis,elleipsi sistatikwn epeidi prokalousa sinexws emetous) kai prokeimenou na min exei peraiterw apwleia sistatikwn den vgazei to aima,gt mazi tou tha efeugan kai polla sistatika. episis xreiazetai ena "a" pososto loipous gia na mporesei o organismos sou na paragei periodo. otan exoume kanonika periodo eimaste kai ikanes na megalwsoume ena mwro,otan stamataei simvainei giati den eimaste se thesi na gonimopoiisoume wario gt i to mwro i kai emeis den tha epiviwsoume.. episis thelw na sou pw oti i periodos einai o monos tropos apotoksinwsis tis ginaikas kai einai poli simantikos! min to afineis poli akoma, pare gia 1-2 mines antisilliptika kai me swsti diatrofi tha sou ksanaerxetai kanonika.. imoun ki egw poli antitheti me ta antisilliptika alla kamia fora ta farmaka einai anagkaio kako. mporeis na kaneis kai omoiopathitiki,tha sou erthei periodos sigoura apla esi prepei na sinexiseis na trws apo ola gia na paragei waria o organismos sou.. kai mi theleis na eisai skinny..se kanenan den aresei! ta lew gia na ta pistepsw ki egw! eimai se fasi pou prospathw na valw kana kilaki (me ligo gimnastiki fisika oxi aplws trwgontas) kai enw eimai akoma stegniara egw idi arxisa na niwthw xontri! o aderfos mou me koroideuei! den exoume swsti antilipsi twn pragmatwn..pantws exw omorfinei kai sto proswpo me liga kilakia kai to lipos voithaei poli se emas tis ginaikes..min to fovasai. alitheia,esena logw kilwn sou stamatise?
-
εχεις πολύ δίκιο Αγγελάκι.. και εγω βλέπω τον εαυτο μου πιο όμορφο από οτι πριν, όπως εχω ξαναπεί νιώθω γυναίκα και φυσιολογικός ανθρωπος.. επιθυμώ φαγητά, τρωω κανονικά και πλεον δεν νιώθω ατονία και ζαλάδα και δεν κοιμάμαι νηστική.. στεκομαι στα πόδια μου και ΖΩ φυσιολογικά!!!!
-
Θυμασαι που σου ελεγα πως θα το σκεφτομαστε και θα γελαμε?ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...Γυναικα απλα?Γυναικαρα,υγιης και ισορροπιμενη...Αχ ποσο θα ηθελα να σε δω απο κοντα!!!:bouncing:
-
Αγαπη μου!!! τιποτα δεν είναι ακατόρθωτο. ισως και να τα πουμε από κοντά κάποια στιγμή!!! Σε ευχαριστώ για όλα γι αακομα μια φορα
-
Δεν βλεπω την απαντηση....:thumbdown:
-
Την ειδα!!!Μακαρι να τα πουμεεεεεεεε.....Δεν χρειαζετε να με ευχαριστεις τιποτα δεν εκανα...μακαρι να μπορουσα να εκανα πιο πολλα,να μην ξεχνας πως εδω θα ειμαι σε βκαθε δυσκολια οκ?
-
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Πως πάει η προσπάθεια? αυτή ειναι η τρίτη περίοδος που μου ηρθε με τα χαπια.. χθες πήγα στη γυναικολόγο και πάλι για υπέρηχο, όλα καλα..ηταν η εικονα που επρεπε μου είπε.. αλλα για να είμαστε σίγουροι ότι το πρόβλημα εχει ξεπεραστει αφου έχω πάρει και βάρος μου είπε να συνεχίσω τα χαπια για ενα τριμηνο ακόμα και μετα θα το αφήσουμε να ερθει από μονο του..για να δουμε!!
-
Βουλιμια-περιοδος
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πως επηρεαζει η βουλιμια την περιοδο.
Αν εξαιρεσουμε τα 3 χρονια περιεργης σχεσης με το φαγητο, η δικη μου προσφατη εμπειρια ειναι 2 μηνες εξαντλητικης διαιτας και αλλους 4 μηνες ανεξελεγκτου φαγητου και εδω και 1 μηνα συνεχομενα επισοδια βουλιμιας.
Ολο αυτο καταλαβαινω πως με αποδυναμωσε.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι αφου τρωω αρκετα και μονο ενα ποσοστο της τροφης το βγαζω μεσω εμετου πως γινεται να μην εχω περιοδο.
Πολυ χαζη ερωτηση αλλα αν ξερει καποιος θα ηταν καλο.
Ευχαριστω.