ετσι ακριβως!:kiss:
Printable View
ετσι ακριβως!:kiss:
ρια, με συγκινεις κοριτσι :)
χαιρομαι πολυ που ειχαμε την ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα στη συναντηση :love:
Δεν μου εφτανε η κλικλικω εχω και την ρια τωρα να με κυνηγαει!!Quote:
Originally posted by smart
Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ: (μ αυτους που μισω :D)
1.κλικλικω
2.φαε-πριτς!!!
3. ρια
:D
μα 75!!!!!!!!μπραβο ρια :thumbup:
(φτου φτου φτου)
ουφ! :D
χεχε!!!
προσωπικα, αν ημουν η ρια, δε θα ετρεχα ξοπισω σου μ αυτο το νικ!!!!!:lol:
smart μου ( κι εγώ χαρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντα, :love: ) , αφήνω τους αντρες συνήθως ξοπίσω μου :P
δεν τρέχω ποτέ ξοπίσω τους , ό,τι νικ κι αν εχουν (ειδικά αυτους που σε κ@#νουν με τη πρώτη ευκαιρία !!!):starhit:
(χαχαχαχα μετριοπαθής πάνω απόλα η δικιά σου!!!!)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ & Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Λοιπόν σήμερα δεν είναι από τις πιο εύκολες μέρες αλλα εγώ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ !!! :crazy:
Το πρόγραμμα λοιπόν περιλαμβάνει :
πρωινό
1 φλιτζάνι γάλα
1 φρυγανιά με φιλαδελφια και μαρμελάδα
ενδιάμεσα
1 φυσικό χυμο πορτοκάλι
2 μπισκοτα γκουλόν
μεσημέρι (ελπίζω να μη γίνει το μεγάλο πάρτυ!!!)
1 μικρό κομμάτι μπακαλιάρο τηγανιτό
2 κουταλιές της σούπας σκορδαλιά
σαλάτα
παντζάρια
απόγευμα
1 τσάι
4 μπισκότα πτι μπερ
βράδυ
γιαούρτι με μέλι κ καρύδια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
περιττό να σας πω οτι από εχθές, είμαι +2κιλά μόνο κ μόνο από το πολύ αλάτι :flaming: !!!
Δεν αλλάζω τικερακι κάνω πως δεν είδα καλά :dork: !!! χαχαχαχα
σήμερα
1 μικρό μπόλ γιαούρτι
2 ξερα δαμάσκηνα
2 ξερά σύκα
λιγα καρύδια
1 κγ μέλι
τσάι
2 μπισκότα γκουλον
κοτόπουλο φιλέτο
σαλάτα
1/2 πίτα αλάδωτη
απόγευμα
1 μπανάνα
2 μπισκότα πολυδημητριακά
βράδυ
1 γιαούρτι
2 φρυγανιες
εγω δε ζυγιστηκα :P δειχνει και 1.8 πανω απτου διαιτολογου, θα με εδειχνε καμμια 100αρα και θα λιποθυμουσα!
ευτυχως θα βαλω αποψε κολαν ιπασσιας με μποτες κ ελπιζω να κοιτανε ποδια/στηθος και οχι κοιλια :bouncy:
δεν φταινε τα κιλα μου αλλα το...πρηξιμο! :P
σημερα το πρόγραμμα έχει παιδικό πάρτυ και μετά βολτες στη φυση με τους δυο αντρες μου!!! (γιο κ συζυγο... μην παρεξηγηθώ :P ) οπότε δεν μπορω να προγραμματισω τι ακριβως θα φάω... στο τέλος της ημέρας θα τα καταγραψω.
πρωινό
έφαγα 1 φέτα ψωμι του τοστ σικάλεως
μια στρώση φιλαδελφια
1κγ μέλι
1 χουφτα ξηρούς καρπούς
φευγω για το παρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
καλα να περασεις ριακι! κ μας προεκυψε μεσημεριανη εξοδος και παροτι ειμαι χωμα θα παω να χαρω φαγητο...τραπεζι σπιτικο με 1 τελειο φαγητο απο καθε "μαγειρισσα" απλα θα γινει κολαση!!!!
καλημέρα!!!!!
Δε θέλετε να μάθετε τι εφαγα εχθές... ωστόσο υπερφαγικό δεν εχω κάνει κ γενικά το ευχάριστο είναι ότι δεν είμαι να σκάσω παρόλο που το τριήμερο είχε αρκετο φαγητό κ γλυκά!!!
Σήμερα
1 φέτα ψωμί σικάλεως
φιλαδελφια 1 στρώση
1κγ μαρμελάδα
1 καφέ νες με γάλα
1 μήλο
κροκέτες μπακαλιάρου στο φούρνο
σαλάτα
ρύζι
1 μπανάνα
2 μπισκότα πολυδημητριακά
γιαούρτι
μέλι
καρύδια
3 ξερά σύκα
μπραβο ριακι μου!
να ρωτησω, επειδη φερμαρω καιρο την ιδεα μπακαλιαρος, αυτες οι κροκκετες τι ειναι, που τις βρισκω? γενικα με μπακαλιαρο ιδεες εχουμε?(οχι τηγανιτα δε τηγανιζω...)
Ρια μου τα λεμε εμεις, ηρθε η ωρα μου να φυγω...ειχε τοσο δικιο η ψυχολογος σου! ;) σοφη γυναικα να την ακους! χεχε
μου εχεις δωσει πολλες λυσεις κ σευχαριστω πολυ πολυ πολυ
ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε πιο κοντα στα 75-55 και πιο κοντα και μεταξυ μας :love: να μας χωριζει μονο ενα φλιτζανι καφε!
και δυο τσιγαρα :crazy: αχ ποσο θαθελα ενα τσιγαρο γμτ :grind: φιλακια μικρουλα!!!!!!!!! :P
μπαντ είναι οι κροκέτες που βρίσκουμε στο σουπερ μαρκετ στα κατεψυγμένα... οι ίδιες που τις τηγανίζεις εαν θες... αλλα εγω τις βάζω στο φούρνο. Το έχει κ σαν εναλλακτική στο κουτί επάνω...Quote:
Originally posted by badgirl11
μπραβο ριακι μου!
να ρωτησω, επειδη φερμαρω καιρο την ιδεα μπακαλιαρος, αυτες οι κροκκετες τι ειναι, που τις βρισκω? γενικα με μπακαλιαρο ιδεες εχουμε?(οχι τηγανιτα δε τηγανιζω...)
:starhit:΄που πας πάλι? με αγχώνεις κάθε φορά.... αντε, με το καλό να επιστρέψεις :wink2:Quote:
Originally posted by badgirl11
Ρια μου τα λεμε εμεις, ηρθε η ωρα μου να φυγω...ειχε τοσο δικιο η ψυχολογος σου! ;) σοφη γυναικα να την ακους! χεχε
μου εχεις δωσει πολλες λυσεις κ σευχαριστω πολυ πολυ πολυ
ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε πιο κοντα στα 75-55 και πιο κοντα και μεταξυ μας :love: να μας χωριζει μονο ενα φλιτζανι καφε!
και δυο τσιγαρα :crazy: αχ ποσο θαθελα ενα τσιγαρο γμτ :grind: φιλακια μικρουλα!!!!!!!!! :P