Originally Posted by
jer
Φιλε η φιλη κερασι το ονομα δεν μπορω να το γραψω γιατι θα το κωψουν το μυνημα θα θεωρηθη διαφημισει, αλλα αμα ψαξεις δεν ειναι δυσκολο να το βρεις ,εχει γραψει 6 βιβλια και οπου να ναι παει για το 7 βιβλιο.Φιλε πανος 25,εχω παει σε παθολογους σε ωριλα εχω κανει εξετασεις τριπλεξ καρωτιδας,αξονικες κεφαλι -εγκεφαλου ,μαγνητικες κεφαλι - εγκεφαλου, εχω παρει φαρμακα για τα μικροαγγεια οπως stugeron και αλλα δεν τα θυμαμε καν ,οτι μου εδειναν το επερνα πανω στην τρελα μου να γινω καλα,οσο για το τι μου ειπανε ο καθενας μου ελεγε την δικια του θεωρια δυστυχως με εχουν απογοητευση οι γιατροι εμενα πρωσοπικα,ο θεραπευτης σου ειπα τι μου ειπε ,οτι μονος μου αρρωστησα τον εαυτο μου με τις σκεψεις,την στεναχωρια και τις εμμονες.Πρωτα επαθα τις εμβοες και μετα απο 3 χρονια δυναμωσανε οι εμβοες με αποτελεσμα να μην ακουω καλα,στην ουσια δεν υπαρχει βαρηκοια η κωφωση, απλα η εμβοη δυναμωνη και παει καπου ποιο κοντα στο σημειο οπου ακουη το αυτι με αποτελεσμα να κοβει το ηχο και να μην ακουμε,με το που φυγει η εμβοη να σε σιγουρος οτι θα ακους οπως πρωτα.Η ηλικια μου ειναι 35 χρονων,και κατι τελευταιο να σε σιγουρος οτι ανχος στεναχωρια και εμμονες σχετιζονται με τις εμβοες,Ελπιζω να σε βοηθησα.