Quote:
Originally posted by filipparas
Χθες βράδυ είχα μια περίεργη εμπειρία(αν δε μου κάνουν πλάκα), δε ξέρω αν γράφω καν στο σωστό τόπικ...
Πήγα λοιπόν σε ένα σπίτι φίλων όπου θα μαζευόμασταν χαλαρά για κουβεντούλα και καμιά ταινιούλα. Τελικά μαζεύτηκε κόσμος αρκετός και η χαλαρή βραδιά έγινε παρτάκι. Τα άτομα τα ήξερα σχεδόν όλα, άλλους καλύτερα κι άλλους όχι τόσο καλά. Έλαβα πολλά κολακευτικά σχόλια, ειδικά από κόσμο που είχα να δω καιρό το οποίο στην αρχή μου άρεσε αλλά κινδύνευσα να γίνω το επίκεντρο της προσοχής χωρίς να το θέλω αυτό σε καμία περίπτωση.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου όμως. Θα εστιάσω σε 2 κορίτσια, άγνωστες μεταξύ τους αλλά γνωστές σε μένα εδώ και χρόνια από κοινές παρέες. Και οι 2 έκαναν(; ) πως δε με γνωρίζουν και με βλέπουν για πρώτη φορά. Αποφάσισα να παίξω το παιχνιδάκι, συστήθηκα με άλλο όνομα και από τη μία έφτασα μέχρι να πάρω και τηλέφωνο:dork:. Λογικά κάποιος αποφάσισε να μου κάνει φάρσα, δεν έχω αλλάξει δα και τόσο ώστε κάποιος να με συναναστρέφεται επί ώρες και να μη καταλάβει ποιός είμαι... but I'll play along, έχει τη πλάκα του όπως και να 'χει... να πω την αλήθεια προτιμώ να είναι πλάκα γιατί αλλιώς πως δικαιολογώ τη συμπεριφορά μου στη κοπελίτσα;
χαχααχαχαχ!!! ως δικη σου πλακα γτ νομιζες ότι σου κανει κ εκεινη!!!απλα πες της το απο την αρχη μ'ενα στυλ.... "ελα τωρα ας αφησουμε την πλακα...ξερεις ότι ειμαι ο φιλιππος, αλλα αν θες μπορεις κ να με λες χαϊδευτικα "γιωργο"!!!!!!!!!!"χαχαχα