Quote:
Originally posted by rozeta
juice αν και λιγο καθυστερημενα διαβασα τα ευχαριστα νεα για την απωλεια των κιλων.μπραβο κοριτσι μου, καλη συνεχεια και κουραγιο, δυναμη και αντοχη στην προσπαθεια σου, μην την εγκαταλειπεις.το κολυμβητηριο ξανασκεψου το.δεν θα επιβαρυνεις ουτε τη μεση σου, ουτε τα γονατα σου, γενικα το σκελετο σου, γιατι για τα κιλα που εισαι ειναι η καλυτερη γυμναστικη με την εννοια οτι δεν θα εχεις προβλημα με τον σκελετο σου. ασε τους αλλους να κοιτανε, εσυ μην τους κοιτας.να κοιτας να κανεις πραγματα για το δικο σου το καλο.ο καθενας τη δουλεια του.σκασιλα σου μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Μερσι ροζετάκι. Έχεις δικαιο σε οτι λες και έτσι πρέπει να είναι για όλους μας. Τι μας νοιάζει ποιοι κοιτάνε και ποιοι ασχολούνται σάμπως περιμένουν να μας δουν με μαγιο για να σχολιάσουν. Απλα μωρε δεν θέλω να κάνω κάτι σε αυτη τη φαση που θα με ρίξει ψυχολογικά γιατί δεν ξέρω πως θα μου τη βιδώσει. Δεν είμαι αποφασιστικό άτομο γενικότερα και μια και το πηρα απόφαση να αρχίσω τον αγώνα λέω να πάρω λίγο τα πάνω μου πριν πέσω με τα μούτρα σε άλλες μάχες. Προς το παρόν περπατώ όσο μπορώ πιο πολύ και πτου πτου πρέπει να ομολογήσω ότι δεν με έχει πονέσει η μέση μου ούτε μια φορά. Τι σου κάνουν 10 κιλά...σκέψου να φύγουν 20, 30, 40 και βάλε!