Quote:
Originally posted by Ninap
Αχ κοριτσάκι μου γλυκό με συγκίνησες τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα ευτυχώς είμαι μονη μου αυτήν την ώρα!!! καλές κατηφόρες γλυκιά μου διαδυκτιακή φιλενάδα, ελπίζω του χρόνου που θα έρθουμε ελλάδα να κατεβουμε Αθηνα με τον Antoine (θέλει να δει την ακρόπολη και τον παρθενώνα κλπ επίσης) να βρεθούμε να πιούμε όσο φραπέ θα χωράει το στομάχι μας ;)
όσο για το φαΐ και το κλύσμα δεν νομίζω να μου κάνουν διότι για 3 εβδομάδες πριν την επέμβαση θα είμαι με ένα sake mody fast οποτε τι να μου βγάλουν? και να σου πω ούτε και με νοιάζει αν θα φάω η όχι αφού δεν είμαι στην Ελλάδα να ευχαριστηθώ ένα φαΐ τις προκοπης. μέχρι φακοί και φασολάδα πεθύμησα. εδώ δεν έχουμε φασόλια να κάνω φασολάδα έχει έτοιμα βρασμένα σε βαζάκια :( φακοί δεν έχει καθόλου δεν "σκερουν" τι είναι η φακοί καν :( ψαράκια τηγανητά ήθελα κλπ ..θα με πεις "φτιαξτα" εσύ..δεν έχουν την ίδια γεύση τα φαγητά ούτε καν τα τηγανητά (πιπεριές , μελιτζάνες κλπ) άνοστα είναι και πανάκριβα μια μελιτζάνα 95 λεπτά το ίδιο και το κολοκυθάκι (εννοείτε τα πωλούν με το κομμάτι) όσο για ψαράκια πας σε ψαρά να πάρει ψάρι και στο κάνει φιλέτο πριν προλάβεις να πεις -μη- άντε λες πάρε "κανανα" πίτα γύρο /σουβλάκι..δοκίμασα από 4 διαφορετικά μαγαζιά ελληνικά ..μπλιάχ τελείως..τα κάνουν όπως στα νησιά μας άμα πας σε εστιατόρια και χειρότερα μη σας πω...οποτε ούτε και αυτό με ενδιαφέρει...με την ιδέα θα μείνω τις μαμάς μου το φαγάκι ...δεν πειράζει όμως έτσι δεν θα έχω και το μυαλό μου στο φαΐ :D:D:D
εδώ με είπαν πως θα μας κρατήσουν 3 μέρες μονο εκτος από περίπτωση επιπλοκών οποτε πας στις 5. "dld αν έχω τους πόνους τους δικούς σου στο σπίτι να πονάω θα είμαι :(
αχ πήρα τόσο κουράγιο μα και τόση χαρά που επιτέλους τελείωσες και είσαι στο σπιτάκι σου αχ κοριτσάκι μου γλυκό όλα καλά θα πάνε και θα γίνουμε sexy μαμάδες :D πολλά πολλά φιλια μα παρα πολλά φιλια :love::love::love::love::love:
αχ μωρο μου γλυκο να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια...σε καταλαβαινω πληρως κανε υπομονη καρδουλα μου