-
Ναι, Μερρυμέικερ, κι εμένα μέχρι τώρα έτσι συνέβαινε... Κολλούσε λίγο πριν την περίοδο και ξεκολλούσε αποτομα μετα. Απο τότε ομως που έχω αρχισει να γραφω στο φορουμ, φταινε τα αντισυλληπτικα;;; δεν ξερω, παντως έχω τρελλά σκαμπανεβάσματα!
Σκαρλετ, μην αποθαρρύνεσαι!!!
Σήμερα 1202 θερμίδες, 17 λεπτά στατικο ποδήλατο και πολυ κουβαλημα!
Καλο βραδυ!! :)
-
Απο ο,τι εχω δει, οι αντρες δεν εχουν τετοια προβληματα λογω του οτι ειναι πιο σταθεροι ορμονικα. Εμεις εχουμε και τα αντισυλληπτικα, και τη περιοδο, και τη ωορρηξια... Ασ'τα να πανε. Οι ορμονες μετρανε πολυ και κανουν πολλα.
-
21η ημέρα- καλημερα!
-1 κιλό από χθες.
Τους ζηλεύω τους άντρες γι' αυτό... :)
Οι καλές μου προθέσεις για σήμερα: 400 Kcal και 17' άσκηση.
-
Τα σημερινά μου: 1088 Kcal και 17' άσκηση (στατικό ποδήλατο).
Καλό σας βράδυ!! :)
-
22η ημέρα- καλημέρα!
+2,5 κιλά από χθες- που για μένα θα πει: η ζυγαριά μου τα 'χει παιξει- απλά... Είναι και Bosch, τρομάρα της... Ενός έτους, ακριβως... Αλλά δεν γίνεται να εβαλα 2,5 κιλά απο χθες μεχρι σημερα! Ούτε 2,5 κιλά νερό δεν ηπια :)
Θα πάω να πάρω μία αναλογική των 5 ευρω, που είναι και πιο ελαφριά (ετοιμάζω ταξιδι μοναχα για πάρτη μου- τις επομενες μερες και σκεφτομαι να την παρω μαζι μια και θα λειψω καιρο).
Τέσπα, εβγαλα τις μπαταριες, τις ξαναεβαλα, επομενη μετρηση: -600 γραμμάρια. Μ' αρεσει, θα την κρατησω :P
...ητοι, σε 3 εβδομάδες -3 κιλα. Δεν ειναι συγκλονιστικο αλλα απ' το ολοτελα...
Σήμερα: 400-17
-
Γενικά τα κιλά δεν τα παίρνουμε σε μια μέρα.....θέλει περίπου 2-3 μέρες για να γίνει κάτι λίπος.
-
Καλημέρα!
Ως συνήθως χάνομαι τα ΣΚ αλλά επανέρχομαι δριμύτερη!
Σήμερα έχω και διαιτολόγο.
Ελπίζω να έχω χάσει αλλιώς …. Γκρρρρρρ….
Λοιπόν, αναφορές:
Σαββάτο:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 30γρ ψωμί + 1κγ μελοτάχινο
- 170γρ πεπόνι + 40γρ κριτσίνια
- Κουνέλι στιφάδο + 1φλ σαλάτα
- 1 ΚΑΦΕ Starbucks LIGHT (πήγαμε σινεμά και όχι δεν όρμηξα στα ποπ κορν γύρω μου!!!)
- 1 ΚΟΤΟΣΟΥΒΛΑΚΙ + ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΓΚΡΕΤ
(τα γράφω με κεφαλαία γιατί ήταν εκτός προγράμματος)
Κυριακή:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 30γρ ψωμί + 30γρ τυρί
- 170γρ πεπόνι + 40γρ κριτσίνια
- Ψάρι + κολοκυθάκια βραστά + 1φ ψωμί
- 100γρ σύκα
- 60γρ ψάρι + 1φλ κολοκυθάκια βραστά + 25γρ κρουτόν
SofiaSpaghetti ... δε πιστεύω να εννοείς πως τρως μόνο 400 θερμίδες ... είναι πάρα πολύ λίγο!
-
-
είναι πολύ λάθος και νομίζω το ξέρεις.
γιατί το κάνεις?
-
Εχουμε προσπαθήσει όλοι μας να της πουμε να μην το κάνει αλλά επιμένει πως είναι σωστό να κάνει τέτοιες θερμιδικες αυξομειώσεις για να μην πέσει σε φαινόμενο πλατό κλπ.
-
εγώ που πέφτω σε φαινόμενο πλατώ από το πρώτο κιλό που θα χάσω,τι κάνω λάθος ρε παιδιά?
η αλήθεια είναι οτι είμαι πρισμένη εδώ κ μια βδομάδα κ περιμένω περίοδο.να μην απελπιστώ ακόμα?τι σας λένε οι εμπειρίες σας?
συμφωνώ με τα κορίτσια ,άμα κάνεις δίαιτα με 500 θερμίδες σύντομα θα σου βγει όλη η στέρηση κ το μόνο που ελπίζω είναι να μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου.
-
Εγω στην περίοδο είμαι πάντα τουλάχιστον 1 κιλό πάνω κι έχει τύχει να αγγίξω και τα 3!! Οπότε περίμενε να σου περάσει η περίοδος κι αν δεις πως συνεχίζεται ζητα την συμβουλη ειδικού. Δεν είναι ανάγκη να πηγαινεις τακτικα αν δεν το αντέχεις οικονομικά, αλλά έστω μια στο τόσο για να σου δίνει συμβουλές :)
-
Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά νομίζω δεν με παρακολουθείτε. Ίσως κι εγώ να μην τα γράφω με τρόπο που να γίνονται αυτά που λέω όντως κατανοητά από κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό μου! :)
Λοιπον: γράφω ότι 400 θερμίδες είναι η καλή μου πρόθεση- εκτός από μία και μοναδική ημέρα στις 21 ημέρες δίαιτας που συμπλήρωσα αισίως, δεν το εχω καταφερει αυτο βεβαια. Ο μέσος όρος προσλαμβανόμενων θερμίδων ημερησιως κυμαίνεται μεταξυ των 1200 και 1300. Οποτε κανενας λόγος για ανησυχια! :)
Όσον αφορά στα υπερφαγικά, τοσες μερες δεν εχω κανει ουτε ενα! Δε νιωθω στερηση, δεν πειναω, δεν θελω γλυκα και γενικως υδατανθρακες οπως παλιοτερα. Είμαι καλα!!! Απλως ανυπομονω να δω αποτελεσματα- οπως ολοι μας νομιζω!! :)
-
θα με κραξετε αλλα επειδη ημουν στη θεση της Σοφιας, ξερω ακριβως τι εννοει.
Δεν τιθεται θεμα ανησυχιας, και μπορω να το αναλυσω κιόλας γιατι δεν ειναι κακο να'ναι υποθερμιδικη οποτε της ερχεται/οποτε το νιωθει.
Και δεν ειναι eating disorder συμπεριφορα, μην μπερδευτει κανεις.
Κακο ειναι να μπουκωνομαστε στις 2 το μεσημερι η στις 7 το απογευμα ψυχαναγκαστικα και ας μη πειναμε/απο συνηθεια επειδη "ετσι πρεπει" και κακο ειναι να μην τρωμε οταν γουργουριζει η κοιλια και εχουμε πεινα.
Ακουει στο σωμα της και του παρεχει αυτο που ζηταει, και αποφευγει υπερφαγηκα και αισθημα στερησης που ειναι σημαντικά να απεχουν απο τη προσπαθεια απωλειας βαρους για να μην τη αποθαρρύνει και τα παρατησει. Σιγα σιγα, ο,τι μπορει, οπως μπορει. Σημασια εχει που κινείται και δεν νιωθει καταπιεσμενη και συνεχιζει ακάθεκτα στον δρομο της προς τον στοχο της και δεν νιωθει αρρωστη/αδυναμη.
Πρεπει να σου'χω ηδη προτινει Σοφια να κανεις εξετασεις αιματος στα 90 με 80 κιλα, ε;
Ετσι θα εχεις και μια πληρη εικονα της υγειας σου, και αν κανεις κατι λαθος, θα σου πουν/θα βρεις πως να το διορθώσεις.
-
Ευχαριστω, Μέρρυμέικερ, κάποιος κατάλαβε τι εννοώ! :)
Σήμερα ας πούμε εφαγα 1284 θερμίδες και έκανα 17 λεπτα στατικό ποδήλατο.
Το μεσημερι εφαγα μια μικρη μπριζολα (100 γρ.) με βραστο σπανακι. Αργοτερα η μαμα μου μαγειρεψε ξεχωριστα για τον αδελφο μου καποιο ζυμαρικο. Το λιμπιστικα, εφαγα μιση μεριδα, δηλαδη 110 γραμμαρια και αυτο ηταν, το ξεχασα! Εγω που αν δεν ετρωγα δυο πιαταρες ζυμαρικα δεν το ευχαριστιομουν! Ουτε στερηση ενιωσα αλλα ουτε και γουρουνιασα χωρις φραγμους οπως εκανα παντοτε με τα ζυμαρικα (αδυναμιες! :) ) Οποτε θεωρω πως ειμαι στο σωστο δρομο σε ό,τι αφορα τη διατροφικη μου συμπεριφορα...
Εξετάσεις εκανα τωρα, πριν αρχισω, και ηταν ολες οι τιμες εντος φυσιολογικων οριων και, εχεις δικιο, μετα απο απωλεια 10-15 κιλων (ελπιζω να φτασει εκεινη η μερα!!!) πρεπει να επαναληφθουν.
Καλο βραδυ λοιπον! :)