Έλα,μολόγα,Ιωάννα!Μεταξύ μας μιλάμε.Για τα παπάκια τα κάνεις όλα!Ε;
Printable View
Έλα,μολόγα,Ιωάννα!Μεταξύ μας μιλάμε.Για τα παπάκια τα κάνεις όλα!Ε;
Ναι, αν αντικαταστήσεις το κ με το ρ...χαχαχαχαχαχα
πάλι έγινα κάφρος..δεν θα βρω γκόμενο ποτέ μου :P χαχαχαχαχα
χαϊ κουκλες!
αν και ειμαι καπως μακρια ηλικιακα απο τις περισσοτερες σας, εντουτοις μου προκαλει ομορφη αισθηση που βλεπω οτι οι σημερινες νεες γυναικες ειναι πολυ πιο ωριμες σαν ατομα και σαν γυναικες απο ο,τι ηταν οι γυναικες της δικης μου γενιάς, οταν ησαν στην σημερινη ηλικια σας!
σημερα ειστε ανετες,ακομπλεξαριστες, πιο αληθινες ισως, γιατι δεν θελετε να κρυψετε πραγματα για να δωσετε μια φεηκ εικονα ειτε στις-στους φιλες σας, ειτε σε εναν αντρα που σας ενδιαφερει.
και τα κοριτσια του φορουμ κατα πλειοψηφια εχετε και ενα αλλο ακομα "συν", οτι μαθατε να σκεφτεστε για να εξισορροπισετε το οποιο μειονεκτημα της εξωτερικης εμφανισης.
λογικα η ιωαννα (αλλά και αλλες) αναρωτιεται , τι φταιει?
η κλικ καλα τα ειπε, αλλά και οι υπολοιποι.
το προφανες ειναι οτι η ιωαννα τωρα "παιζει και μαθαινει", αλλά επισης προφανες ειναι, οτι ακομα δεν μαθαινει απο τα λαθη της
σιγουρα θα μαθει στη πορεια, μεσα απο την εμπειρια της
απο την πλευρα ενος αντρα μιλωντας, τι θελει απο μια γυναικα?
ενας γνησιος αντρας, ενα γνησιο αρσενικο (οχι ομως ψευτομαγκακος, οχι κλαρινογαμπρος, ουτε κρυφοαδερφη που το παιζει σερνίκουλας) σε γενικες γραμμες ειναι αυτονομη υπαρξη συναισθηματικα!
πλησιαζει την γυναικα βασικα για σεξ και παραλληλα για να του δινει χαρα και χαμογελο. να μην του τα σκοτιζει...
δεν εχει αναγκη δεσμο (παρά μονο οταν ερωτευτει αλλά αυτο δεν γινεται μεσα σε λιγο καιρο), δεν εχει αναγκη παρεα (εχει φιλους), δεν εχει αναγκη απο οικοκυρικα (ειτε γιατι ειναι ανεξαρτητος, ειτε γιατι καποια μανα θα τον εχει περιποιημενο-ταισμενο κλπ).
πλησιαζει λοιπον την γυναικα για σεξ. ή επιτρεπει σε μια γυναικα να τον πλησιασει εχοντας στο μυαλο του το να περασει καλα μαζι της, με βασικο στοιχειο το σεξ και μετα ολα τα άλλα που σιγουρα θα πρεπει να ειναι κι αυτα ομορφα.
απαραβατος ορος λοιπον για να μεινει περαν της μιας βραδιας ή για παραπανω απο λιγες μερες ενας αντρας, ειναι το καλο κρεβατι
ομως, επιπλεον για να μεινει με μια γυναικα, θελει να νιωθει οτι η γυναικα του τον εχει αναγκη! οτι τον θελει σαν τρελη.
επιπλεον οτι ενω ειναι δυναμικη, ειναι αυτος που την υποτασει εστω και προσωρινα, εστω και στο κρεβατι.
οτι τον γουσταρει σαν αντρα, οτι του την πεφτει απο μονη της. αυτο εξιταρει τον αντρα. τον πραγματικο αντρα. τον ντεμι-σεκ μπορει να τον κομπλαρει
αναρωτιεστε γιατι οι "σκυλες" εχουν τους καλυτερους γκομενους και τους κρατανε κιολας.
ειναι απλο. γιατι αυτες που κρατανε τις σχεσεις τους, οταν κλεινουν οι πορτες και δεν τους βλεπουν οι αλλες, γινονται "κοτουλες" (σε ολα τα άλλα θεματα πλην του σεξ.)
αυτες που παραμενουν σκυλες και με τον αντρα τους-γκομενο τους, μενουν μονες τους ειτε συντομα ειτε αργα.
ή απλα δεν εχουν να κανουν με οριτζιναλ αντρες, αλλά με φεηκ!
επιπλεον, διοτι οι σκυλες ειναι δυναμικες αλλά οταν εσεις δεν βλεπετε, και ενω εχουν δειξει στον αντρα οτι ειναι δυναμικες, κανουν τις "παπιες" στα υπολοιπα ζητηματα εκτος του σεξ. εκει παραμενουν διεκδικητικες αλλά ποτέ απαιτητικες. και αυτο ειναι που συντηρει μια σχεση με εναν αντρα.
κι ετσι ο αντρας σκεφτεται: "με γουσταρει, λιωνει για μενα, με θελει. την φτιαχνω"
και αυτο του δινει χαρα και αυτοπεποιθηση!
ετσι κρατανε οι "σκυλες" τους αντρες τους οσο και αν δεν το πιστευετε καποιες :)
η ιωαννα λοιπον ειναι ειλικρινες ατομο. αυτο ειναι καλο, ειναι αρετη που θα εκτιμησει ενας αντρας
ειναι ευθυμη και χαρουμενη και χιουμοριστρια. και αυτο ειναι μεγαλο συν. σιγουρα ο αντρας που ειναι μαζι της, περνα κοινωνικα καλα. εχει και επιπεδο που πηρε λογω ανατροφης.
αρα? τι παει στραβα? υποθετω (οπως σε χιλιαδες αλλες κοπελες), το σεξουαλικο-συναισθηματικο!
και τι μπορει να φταιει πανω σε αυτο?
ενα, οτι δεν εξιταρει τον αντρα που ειναι μαζι της. δεν του την πεφτει, δεν του "κουνιεται", ή το αντιθετο, ειναι πολυ απαιτητικη και τον κομπλαρει. σιγουρα ομως δεν του κανει "αξεχαστο κρεβατι".
δευτερο ισως ειναι, οτι συναισθηματικα δεν του δειχνει οτι τον εχει αναγκη. αρα τι να μεινει να κανει ο αλλος? να μπλεξει με μια δυναμικη και εξυπνη κοπελα που δεν τον εχει αναγκη?
και τριτο ισως ειναι οτι μπορει να του γινεται πολυ φορτικη (το αντιθετο το αποκλειω καπου, το να ψιλοαδιαφορει δηλαδη, αφου λογικα θα του δειχνει οτι τον θελει αφου φοβαται οτι κι αυτος θα την παρατησει) με αποτελεσμα να τον "πνιγει"
σχετικα με αυτα τα τρια τελευταια μπορει να πεφτω τελειως εξω, αφου δεν την ξερω την κοπελα, σιγουρα ομως τα προηγουμενα αυτων ειναι σωστα , τουλαχιστον οπως τα βλεπω εγω.
ή παιζει και κατι ακομα. το να ετυχε να μην εχει βρει απο συμπτωση εναν αντρα που να αξιζει.
ιωαννα μου, μην "κωλωνεις", εισαι γυναικα που εχεις πολλα συν και που σιγουρα στο μελλον, θα βρεθουν αρκετοι που θα τα εκτιμησουν. απλα δεν ετυχε μεχρι τωρα.
και αν νομιζεις οτι ισχυει κατι απο αυτα τα τρια που ειπα, προσπαθησε να αλλαξεις, αν κατι σου ειναι μπορετό πανω σε αυτα.
ιδιαιτερα το σεξουαλικο, οταν μαθεις να το χειριζεσαι καλα, τοτε κανενας αντρας δεν θα θελει να φυγεις απο τη ζωη του.
οι παππουδες μας ειχαν ενα ρητο
η τελεια γυναικα πρεπει να ειναι:
- κυρια στο σαλονι (εισαι). και αυτο γιατι εισαι ευθυμη, συγχρονη, ακομπλεξαριστη, ζωντανη. χαιρεται δηλαδη να σε παρουσιαζει ο αντρας.
- σκλαβα στη κουζινα (εισαι ή μπορεις να γινεις). το να μπορεις δηλαδη να μην αδιαφορεις για ο,τι ο αλλος θελει απο σενα βοηθεια.
- και ******* στο κρεβατι (εισαι?)?
αν ναι, μην στενοχωριεσαι για τιποτα. ο αντρας ο σωστος, μπορει να ερθει και εκει που δεν το περιμενεις
ρε αδερφέ συγγνώμη κιόλας αλλά κάνε μια διευκρίνηση!
αυτά όλα τα κάνεις για να ρήξεις έναν συγκλονιστικό υπεργαλαξιακό γκόμενο ή για καναν κλώνο του ζακ από πάνω?
(άντε να ναι διασημότητα τουλάχιστον)
Ερώτηση προς τον κύριο που μπήκε στην συζήτηση: δέχομαι ότι απαραίτητο είναι το καλό κρεβάτι (από την πρώτη κιόλας φορά) αλλά συγγνώμη ρε φίλε, αν εσύ π.χ πας με 20 διαφορετικές και δεν ταιριάξεις μαζί τους στο σεξ, τι θα κάνεις; θα μείνεις μπακούρι;
Συμφωνώ ότι το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσει η σχέση δύο ανθρώπων αλλά δεν απορρίπτεις κάποιον αμέσως επειδή δεν έκανες το κρεβάτι που βλέπεις στις τσόντες. Άποψή μου είναι ότι αν υπάρχει επικοινωνία και διάθεση για βελτίωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Άρα, ας υποθέσουμε ότι εγώ σαν γυναίκα πάω με κάποιον, ενδέχεται να μην τρελαθώ από τις επιδόσεις του αλλά αν δω ότι μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, θα το παλέψω γιατί υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση και κακά τα ψέμματα, αν κάποιος σε φτιάχνει και σου αρέσει, θέλεις να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο. Άρα θα μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι νέο, σεξουαλικά πάντα, ή να κάνεις κάτι με διαφορετικό τρόπο π.χ προκειμένου να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος τομέας.
Εγώ ας πούμε δεν έχω πολλές εμπειρίες σεξουαλικά. Ελάχιστες θα έλεγα. Είμαι όμως της άποψης ότι αν υπάρχει διάθεση για "μάθημα", είμαι υπέρ στο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσω κάποιο κομμάτι. Δεν δέχομαι να με απορρίψει κάποιος (που με έχει γνωρίσει έστω και λίγο) επειδή στο κρεβάτι περίμενε τη Jenna Jameson και εμφανίστηκε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν γεννηθήκαμε να ξέρουμε τα πάντα, ούτε υπάρχουν καταγεγραμμένα σε database στον εγκέφαλό μας. Ανοίξτε το στοματάκι σας και μιλήστε και πείτε τι θέλετε, πως σας αρέσει μία συγκεκριμένη πράξη κτλ. Ή διαφορετικά δείχτε το με όμορφο τρόπο εκείνη τη στιγμή.
Άντε, γιατί πολλούς απαιτητικούς βλέπω τελευταία, λες και κεινοι κατέχουν την τέχνη και τα μυστικά του σεξ καλύτερα απ'τον καθένα. Χαλαρώστε λίγο άντρες!
Επίσης όσον αφορά το τρίπτυχο κυρία-σκλάβα-******* έχω να πω το εξής.
Κάθε γυναίκα, μπορεί να είναι ή κυρία ή ******* ή σκλάβα ή όλα μαζί αρκεί να βρεθεί ο άντρας που θα θέλει να γίνει έτσι για πάρτη του. Έχω δει κοπέλες που καίγανε σουτιέν και δήλωναν φανατικές φεμινίστριες και μετά σου λέγανε μυστικά για τον τέλειο μουσακά.
Όπως εσείς αγαπητοί άντρες, μπορεί να σοβαρευτείτε για χάρη μιας κοπέλας έτσι και μεις μπορούμε να κλειστούμε σε μια κουζίνα ή να γίνουμε τα επόμενα αστέρια του Σειρηνάκη, φτάνει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μας το "βγάλει".
Εγώ το καλό μου το παστίτσιο και τις ικανότητές μου στο κρεβάτι δεν τις δίνω όπου και όπου :P
Δεν ξερω τι λέτε εσείς αλλα΄εγώ μπορώ να έχω τα παπάκια που είδα λίγο παραπάνω;;; :-D
Kαι όσο για το εν λόγο τριπτυχο θεωρώ τον ιδάνικο συνδυασμό σε μια γυναίκα ;) Νιώθει κι η ίδια λίγο πιο ολοκληρωμένη νομίζω. Ετσι δεν είναι;;;
θεωρώ οτι αυτό το τρίπτυχο είναι ξεπερασμένο.
η γυναίκα τώρα έχει άλλες απαιτήσεις στην καθημερινότητάς της.ο άνδρας πρέπει να δείχνει κατανόηση να την στηρίζει κ να την βοηθάει.
όταν οι γυναίκες καθότανε σπίτια τους κ φρόντιζαν το νοικοκυριό τους ,την μόρφωσή τους κ τα παιδιά τους μπορούσαν να ακολουθούν το τρίπτυχο.
τώρα έχει να αναλάβει πολλούς ρόλους.
μια γυναίκα που δουλεύει 8-9-10 ώρες την μέρα σε απαιτητικό πόστο,δν μπορεί να γυρίζει σπίτι και να ναι πολυμηχάνημα.
στο τέλος θα ναι κακοποιημένη καφετιέρα!
Ε καλά δεν εννοώ να είναι όπως πάλια! Εννοείται πως οι δουλειές μοιράζονται κλπ κλπ αλλά είναι το attitude που εκπέμπει ρε παιδί μου!
άσε τα ατιτιουντ γιατί χαλάς την πιάτσα κ κακομαθαίνουν οι άνδρες κ μετά τα περιμένουν όλα απο μας!χαχαχαχαχαχα
κακως απαντω, αλλά θελω να σου πω κατι τελευταια μηπως και σου φανουν χρησιμα.Quote:
Originally posted by joanna1991
Ερώτηση προς τον κύριο που μπήκε στην συζήτηση: δέχομαι ότι απαραίτητο είναι το καλό κρεβάτι (από την πρώτη κιόλας φορά) αλλά συγγνώμη ρε φίλε, αν εσύ π.χ πας με 20 διαφορετικές και δεν ταιριάξεις μαζί τους στο σεξ, τι θα κάνεις; θα μείνεις μπακούρι;
Συμφωνώ ότι το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσει η σχέση δύο ανθρώπων αλλά δεν απορρίπτεις κάποιον αμέσως επειδή δεν έκανες το κρεβάτι που βλέπεις στις τσόντες. Άποψή μου είναι ότι αν υπάρχει επικοινωνία και διάθεση για βελτίωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Άρα, ας υποθέσουμε ότι εγώ σαν γυναίκα πάω με κάποιον, ενδέχεται να μην τρελαθώ από τις επιδόσεις του αλλά αν δω ότι μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, θα το παλέψω γιατί υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση και κακά τα ψέμματα, αν κάποιος σε φτιάχνει και σου αρέσει, θέλεις να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο. Άρα θα μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι νέο, σεξουαλικά πάντα, ή να κάνεις κάτι με διαφορετικό τρόπο π.χ προκειμένου να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος τομέας.
Εγώ ας πούμε δεν έχω πολλές εμπειρίες σεξουαλικά. Ελάχιστες θα έλεγα. Είμαι όμως της άποψης ότι αν υπάρχει διάθεση για "μάθημα", είμαι υπέρ στο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσω κάποιο κομμάτι. Δεν δέχομαι να με απορρίψει κάποιος (που με έχει γνωρίσει έστω και λίγο) επειδή στο κρεβάτι περίμενε τη Jenna Jameson και εμφανίστηκε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν γεννηθήκαμε να ξέρουμε τα πάντα, ούτε υπάρχουν καταγεγραμμένα σε database στον εγκέφαλό μας. Ανοίξτε το στοματάκι σας και μιλήστε και πείτε τι θέλετε, πως σας αρέσει μία συγκεκριμένη πράξη κτλ. Ή διαφορετικά δείχτε το με όμορφο τρόπο εκείνη τη στιγμή.
Άντε, γιατί πολλούς απαιτητικούς βλέπω τελευταία, λες και κεινοι κατέχουν την τέχνη και τα μυστικά του σεξ καλύτερα απ'τον καθένα. Χαλαρώστε λίγο άντρες!
μην μιλας επιθετικα σε εναν αντρα ποτέ. ή θα σου ριξει καντηλια και θα σε αγνοησει, ή θα εξαφανιστει και θα σε αγνοει. και στις δυο περιπτωσεις, θα γινεις αορατη για αυτον.
αν μου μιλας καπως αποτομα εμενα που δεν με ξερεις, και το μονο που ηθελα ηταν να σου πω κατι (κατ'εμε) χρησιμο, και επιπλεον δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε, πως θα μιλας σε εναν ανθρωπο που τον ξερεις? και που μαζι του μπορει πολλες φορες να εχεις αντικρουομενα θελω?
δευτερο, δεν μιλησα ουτε για επιδοσεις πορνοσταρ, ουτε για την τζινα
ουτε μιλησα μονο για το σεξ στην σχεση. επικεντρωθηκες σε αυτο περισσοτερο λες και δεν σου ειπα κι αλλα. ναι το σεξ ειναι απο τα πλεον βασικα, αλλά το πιο βασικο ειναι αλλο. το να μην τον στενοχωρεις, το να του δινεις χαρα και να μην τον ζαλιζεις.
τριτο, απο που ειδες οτι οσοι σου πουν δυο πραγματα πρεπει να χαλαρωσουν?
εγω (και οι αλλοι) χαλαροι ειμαστε, ή θα χαλαρωσουμε. το θεμα ειναι αν εσυ θα εισαι σε μια μονιμη σχεση που να σου αρεσει και οχι να γινονται αφαντοι οι αντρες λιγο καιρο μετα μαζι σου...
λυπαμαι αν σε στενοχωρησα ή σε θυμωσα, δεν ειχα τετοια προθεση
πρωτου λοιπον ξανα αναρωτηθεις το γιατι μετα απο λιγο καιρο οι αντρες φευγουν μακρια σου, αναρωτησου τι προσφερεις εσυ σε αυτους για να τους κρατησεις.
σιγουρα δεν τους δινεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχουν. αλλιως θα εμεναν.
και βλεποντας το πως απαντησες σε μενα, κανενας αντρας δεν θα ανεχτει να του επιτιθεσαι ή να του πουλας μυαλο, γενικοτερα δηλαδη να του τα σκοτιζεις
αν ετσι μιλας σε εναν τοσο μεγαλυτερο σου και τοσο πιο εμπειροτερο σου, τοτε πως μιλας στους πιτσιρικαδες της ηλικιας σου?
αυτα σκεψου, για να μην χρειαστει να μαθεις μεσα απο δυσαρεστες εμπειριες που θα σε πληγωσουν. και οτι πρεπει μερικα πραγματα να τα δεις πιο "χαλαρα".
βαζω στοιχημα (βλεποντας τις απαντησεις σου σε μενα) οτι εισαι απο τις γυναικες που χωρις ισως το καταλαβαινουν, προσπαθουν να ευνουχισουν την ψυχολογια ενος αντρα. και λογικο ειναι ο αλλος να "την κανει" οταν το καταλαβει λιγες μερες μετα.
για αυτο σου μιλησα για οριτζιναλ αντρες.
στους φεηκ αυτο μπορει να λειτουργει, αλλά αν σου αρεσαν οι φεηκ θα ειχες βρει εναν και θα ηταν μαζι σου.
αφου λοιπον κατα πως φαινεται σε εξιταρουν τα γνησια αρσενικα, τοτε χαλαρωσε, μιλα γλυκα, χαμογελα και πεξτο και λιγο κοτουλα. δεν θα χασεις...
αυτα απο μενα
Γιατί νομίζεις ότι σου επιτίθεμαι; και πόσο μάλλον προσωπικά σε σενα που δεν σε γνωρίζω κιόλας; Δεν με στεναχώρησες, ούτε με θύμωσες, απλά απάντησα στην άποψη που παρέθεσες, η οποία είναι απολύτως δεκτή.
Γιατί παίρνεις ως επίθεση, την αντίθετη άποψη; Εγώ απλά τόνισα το γεγονός ότι πολλοί άντρες μετρούν το σεξ υπέρ του δέοντος. Εννοώντας φυσικά ότι ενδέχεται να απορρίψουν μια κοπέλα με την οποία μπορεί να περάσουν πολύ καλά, μόνο και μόνο γιατί δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη φορά που πήγαν μαζί της.
Επέτρεψε μου, να γνωρίζω 5 πράγματα παραπάνω για τους άντρες της δικής μου γενιάς, εφόσον λες ότι έχουμε και μια άλφα διαφορά ηλικίας. Επειδή έχω αρκετούς φίλους άντρες και πολλές φορές μιλάμε για τέτοια θέματα, όλοι έχουν παραδεχτεί ότι έδιωξαν κοπέλα που άξιζε από δίπλα τους γιατί όταν πήγαν μαζί της δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ένας φίλος μου μάλιστα, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας που τον είχε πιάσει, μου είχε πει το εξής: "Είμαστε τόσο μαλάκες που ενώ τη θέλουμε (τη γυναίκα) "παρθένα" σχεδόν αμεταχείριστη, λακίζουμε μόλις δούμε ότι δεν ξέρει να πηδιέται καλά". Οπότε το "άντρες χαλαρώστε" ήταν γενική διαπίστωση και προφανώς και δεν έθιξα εσένα προσωπικά.
Και επειδή, αναφέρθηκες στο τι προσφέρω εγώ και μήπως τους ευνουχίζω, θα επαναλάβω το εξής (γιατί το έχω ξαναφέρει): όταν έχεις μάθει μόνη σου να διαχειρίζεσαι καταστάσεις, προβλήματα, να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου, αυτό ως εκ τούτου οδηγεί σε έναν άλφα δυναμισμό. Δεν προσπαθώ να ευνουχίσω κανέναν αλλά όπως και να το κάνεις έχω μάθει να στηρίζομαι στα πόδια μου και αυτό που αναζητώ είναι έναν άντρα που θα αναγνωρίζει το γεγονός ότι είμαι δυναμική αλλά παράλληλα δεν θα με αφήνει μόνη μου, γενικότερα.
(επειδή σχολάω θα συνεχίσω σε άλλο ποστ!)
γυναίκα,στην κουζίνα σου τώρα
θες κ διπλό ποστ:lol:
χαχαχαχαχα έφυγα έφυγα... πάω να φτιάξω παστίτσιο :P
οκ σορρυ, παρεξηγησα :)
ειναι φανερο οτι εισαι δυναμικη κοπελα. κρατα ομως την δυναμικοτητα σου για τους τριτους και οχι για τον αντρα που θα εισαι μαζι.
ουτως ή αλλως, μια σχεση εμπεριεχει στοιχεια αντιπαλοτητας . απο το αν και που θα βγειτε μεχρι πιο περιπλοκα και συνθετα θεματα
αν λοιπον στις συγκρουσεις σου μαζι του εισαι δυναμικη, γιατι να καθισει μαζι σου?
ποτε μην πας κοντρα με εναν αντρα που θελεις να ειστε μαζι.
το καλυτερο σε αυτη την ηλικια , ειναι το "παιζω και μαθαινω"
οπότε ισως ειναι καλυτερο για σενα αυτο που σου ειπαν και καποιες κοπελες, μην πας σε μονιμη σχεση ακομα, κανε πολλες και μικρης διαρκειας
οταν θα ερθει αυτος που "πρεπει", θα το καταλαβεις απο μονη σου και τοτε θα εχεις αρκετη εμπειρια για να τον κρατησεις
καλη σου μερα!