Καλησπέρα Νένα!Quote:
Originally posted by nena111
ωχ κορίτσια σας εύχομαι να βρείτε γρήγορα δουλειά και μάλιστα να ανήκετε σε αυτούς που πάνε στη δουλειά με χαρά!:roll:
μαντζουράνα εγώ λέω μιας κ είσαι πιτσιρίκι ακόμη να ασχοληθείς με τη διαιτολογία!Θα είσαι το ζωντανό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος!
Μπορώ να πω οτι έχω κάνει αρκετά δύσκολα πράγματα μα προς το παρόν το δυσκολότερο είναι το αδυνάτισμα και η στροφή κυρίως στην υγιεινή διατροφή!
Αυτο με τα 3ωρα είναι όντως πολύ καλή τεχνική, στο βραδινο ζορίζομαι δε θέλω να τσιμπίσω κάτι νιώθω οτι παχαίνω το βράδυ.
Ευχαριστούμε για την ωραία ευχή να βρούμε δουλειά, και μάλιστα να βρούμε και μια δουλειά που να μας αρέσει! Αυτό είναι για μένα πρωταρχικός στόχος αυτήν την περίοδο!
Μην φοβάσαι το βραδινό! Όπως σωστά είπαν και τα κορίτσια, δεν είναι κακό το βραδινό! Κακό είναι να τρώμε κάτι μη-ποιοτικό και με πολλές θερμίδες το βράδυ. Το χειρότερο όμως όλων, είναι το τελευταίο μας γεύμα να είναι το απόγευμα και να μένουμε νηστικές μέχρι το επόμενο πρωί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία στην γλυκόζη του αίματος και την επόμενη μέρα να πεινάμε σαν λύκοι. Έτσιέχουμε μεγάλες πιθανότητες να φάμε κάτι μη-ποιοτικό και παχυντικό.