να προσθέσω κ τον καφέ με άδειο στομάχι
Printable View
να προσθέσω κ τον καφέ με άδειο στομάχι
Εκανα εξετασεις που στις ειχα αναφερει νομιζω και βγηκε χοληστερινη και ουρικο οξυ τσιμπημενα(πρωτη φορα)και σιδηρος στο 27 αρκετα χαμηλο απτο κανονικο.εχω ζαλαδες τωρα η κουραση πιστευω ειναι απτα κιλα περισσοτερο.αν τις δειξω στον ενδοκρινολογο μαζι με τις ορμονικες θα βγαλω ακρη η θα πρεπει να παω σε αιματολογο?παντως φακες τρωω.απο τι μπορει να προκληθει η σιδηροπενικη αναιμια?
Ο ενδοκρινολόγος είναι καλή περίπτωση για να τα δείξεις. Ρώτα τον αν πρέπει να απευθυνθείς και σε αιματολόγο, αλλά νομίζω έχει περιθώρια να σου χορηγήσει αγωγή...
Κοίτα.. Γιατρός δεν είμαι, αλλά ο οργανισμός έχει αποθήκες σιδήρου (είναι αυτός ο δείκτης που λέγεται φεριτίνη στις εξετάσεις σου). Ο σίδηρος συνήθως πέφτει:
> με δραστική αλλαγή στη διατροφή (πχ αν κόψεις ξαφνικά το κρέας για χορτοφαγία ή νηστεία, ή ας πούμε κάνεις τους λάθους συνδυασμούς που ανέφερα παραπάνω και δε βοηθάς τον οργανισμό σου να απορροφήσει το σίδηρο ή αν τρως τροφές φτωχές σε σίδηρο)
>να χάνεις για κάποιο λόγο αίμα εσωτερικά (πχ μεγάλοι άνθρωποι που έχουν συνήθως προβλήματα στο έντερο, ή μετά από κάποιο χτύπημα, τις δύσκολες μέρες του μήνα κ.α.)
>ή σπανιότερα να έχει ο οργανισμός σου κάποιο θέμα και να μην τον απορροφάει (σε αυτή την περίπτωση συνήθως θελει περισσότερο αιματολόγο)
>επίσης στην εγκυμοσύνη οι γυναίκες έχουν γενικά χαμηλό αιματοκρίτη και σιδηροπενία και χρειάζεται να κάνουν αγωγή
Αυτά.. Γιατρός ξαναλέω δεν είμαι, εμπειρικά τα λέω. Αφού θα πας στον ενδοκρινολόγο θα σου δώσει κατευθυντήριες
Οκ σευχαριστω πολυ!ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!
Παιδια,βοηθεια!ξυπνησα με απιστευτους πονους λιγο πανω απτη μεση στο κεντρο της σπονδυλικης στηλης και πλαι.και ποναω ακομα.τι μπορει ναναι?:no:
Ωχχ περαστικά; Πονάς ακόμα; Μήπως να πας σε ένα γιατρό; Ή σε ένα νοσοκομείο που εφημερεύει;
Πεθαινω,δεν μπορω να κουνησω
Και σε νοσοκομειο να παω ποιος θα με δει τωρα?
Αυτό να μου πεις... Ορθοπεδικός πόνος είναι (μέση; ) ή τίποτα νεφρά;
Μεση
Περαστικά... Δύσκολος πόνος... '
Εχεις καμμια θερμοφόρα;
Θυμάμαι ένα συγγενικό μου πρόσωπο σε μεγάλους πόνους έπαιρνε κάτι συγκεκριμένα δυνατά χάπια για τέτοιους πόνους και καθόταν με θερμοφόρα...
Έκανε και βελονισμούς..
Και εν τέλει δύο εγχειρίσεις .. Αλλα με τους βελονισμούς μπορούσε να μειώσει τα φάρμακα, βοηθουσαν τον οργανισμό του να εκκρίνει κάτι ουσίες που δρούσαν σαν παυσιπονα...
Θα πρέπει να πας σε εναν ορθοπεδικό πάντως...
Πω πω... Τι κάθομαι και λέω ώρες ώρες... Ωραία παρηγοριά είμαι... μπραβο μου
Αυτο πηγα να πω!μου δωσες κουραγιο!δεν ειναι οτι το χω χρονια.απλα πηγα να γυρισω το πρωι στο κρεβατι και δεν μπορουσα.ευχομαι να μη χρειαστω ενεσεις.πηρα παναντολ αλλα τπτ.αλλο παυσιπονο?ισως παω το πρωι στο γιατρο
Ευχαριστω για τα περαστικα.θερμοφορα νομιζω ναι αλλα πως τη βαζω?
Ηλεκτρική είναι ή από τις άλλες;
Να ρίξε μια ματιά κι -->εδώ... Έχει ένα άρθρο με διάφορα γιατροσόφια. Μήπως βρεις κάτι που να σε βοηθάει...