7η μερα οφ...
οσο περνανε οι μερες μου λειπει ολο και λιγοτερο..
νομιζω οτι φτανω στο σημειο που θα το ζηταω ελαχιστα η καθολου..
οσοι θελουν να το κοψουν απλα θελει θεληση και υπομονη στην αρχη με τις κρισουλες...
Printable View
7η μερα οφ...
οσο περνανε οι μερες μου λειπει ολο και λιγοτερο..
νομιζω οτι φτανω στο σημειο που θα το ζηταω ελαχιστα η καθολου..
οσοι θελουν να το κοψουν απλα θελει θεληση και υπομονη στην αρχη με τις κρισουλες...
Χέρομε που κατάφερες και γλύτωσες απτό κάπνισμα...
Βλέπεις καμιά διαφορά στη στύση σου???η είναι νωρίς ακόμα???
ολο και καλυτερα παει..μερα με την μερα το ζηταω ολο και λιγοτερο....
το μονο κακο που μου εχει κανει ειναι στον υ[πνο μου τον εχει καταστρεψει..κατι 6ωρα κοιμαμαι και αυτα οτι ωρα να ναι....
Λοιπον τωρα οσο αφορα στην στυση δεν θελω να δω διαφορα γιατι ειναι παρα πολυ καλη η στυση μου και αμα βελτιωθει..πιθανοτατα να εχω πριαμισμο μετα......
εσυ τι εγινε γιωργο το εκοψες? εσυ εφοσον εχεις προβλημα και στην στυση επρεπε να το εχεις κοψει εδω και χρονια...
ξερω οτι δεν εχεις προβλημα με τη στυση σου και ευχομε να μην εχεις ποτε..αλλα το ρωτησα γιατι υποτιθεται οτι ακομα και αν δεν εχεις προβλημα βελτιωνει τη διαρκεια της στυσης και βοηθαει ακομα περισσοτερο να εχεις στυσεις..για το πριαπισμο μην φοβασε βρε δεν παθενεις τοσο ευκολα πριαπισμο.για να παθεις πριαπισμο πρεπει να κανεις υπερβολικη καταχρησει σε διεργετικα χαπια η να εχεις οργανικο προβλημα..
ναι ρε γαμοτο εγω πως θα γλυτωσω απτο καπνισμα μου λες??που δεν μπορω να ανρεξω καθολου..θα ειναι πολυ οδυνηρο για εμενα..συνεχεια κανω προσπαθεια αλλα με περνει απο κατω
Αν ήταν σε όλους οσους καπνίζουν να δημιουργούνταν πρόβλημα στύσης ειμαι σίγουρη πως δεν θα κάπνιζε κανένας [emoji23][emoji23]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Γενικα ολες οι κακες συνήθειες μπορούν να το επηρεάσουν έχεις δίκιο
καλημερα σε ολους..
μερα 10η μακρυα απο τσιγαρο
συνεχιζω δυναμικα.....οσο περνανε οι μερες τοσο πιο ευκολο μου ειναι να μενω μακρυα απο το τσιγαρο..
αλλαγες που εχω παρατηρησει ειναι ...αρχιζω και εχω πολλες αντοχες....αρχισα να μυριζω ωραια..
καλυτερη οσφρηση...
αλλα και περισσοτερη πεινα.....
Γιωργο και εγω ετσι ελεγα οτι δεν μπορω..δεν θα αντεξω....αλλα θελει πεισμα και θεληση.,...ναι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο τις πρωτες 3-4 μερες να μην βαλεις τσιγαρο..αλλα οχι ακατορθωτο.....εγω ξεκινησα να αθλουμαι...και τις μερες που το εκοβα τις πρωτες εκανα2-3 ωρες γυμναστικη..για να μπορεσω...
ουτε εγω δεν αντεχα...αλλα το εβαλα σκοπο....
για πιο λογο να κανω τοσο κακο στην υγεια μου? ναι ειναι απολαυση..αλλα προτιμω να εχω καλα τα πνευμονια μ και την καρδια μου..και επισης και 200 ευρω το μηνα στην τσεπη...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ δεν ειναι τιποτα....θα σου προτεινα αποα υριο κιολας να κανεις νεα προσπαθεια....
ΠΕΤΑ ολα τα τσιγαρα απο το σπιτι πες το και στην δικια σου να το κοψετε μαζι...η αμα δεν θελει αυτη..τουλαχιστον να στα κρυβει μπορστα σου...
και επισης για μερικες μερες να μην εχεις λεφτα καθολου ωστε να μην μπορεις να παρεις τσιγαρα....
παρε τσιχλες....κομπολοι...και αρχισε και λιγο τζογκινγκ...
πιστεψε με θα σε ανταμειψει οταν το κοψεις...
εγω νιωθω φοβερα τωρα....ουτε δυσπνοιες ουτε βηχας...ουτε κουραση....ουτε λαχανιασμα....ουτε βρωμερη ανασα....ανοιξαν τα πνευμονια μου.....ασε που θα βελτιωθει και η στυση σου....
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝ...
Εσύ Μήπως αντί να το κόψεις να το ελαττωσεις προσωρινα? Γιατί σε βλέπω ζοριζεσαι πολύ... Γιατί δεν πέρνεις απλά την απόφαση να κάνεις 2 τσιγάρα την ημέρα ας πούμε.. Και μετά από ένα μήνα το κάνεις 1.. Και μετά τέλος.. Γιατί μαχαίρι δεν σε βλέπω να μπορείς..
Ούτε το κόψιμο σου πετυχαίνει όμως [emoji23][emoji23][emoji23]