-
αχ...έπεσες ακριβώς..ενοχοποίηση του ευατού μου...ακριβώς αυτό κάνω..ενοχοποιώ τον ευατό μου για τα πάντα...το καλό είναι ότι μια μαλ..έκανα αλλά όμως την πλήρωσα πολύ ακριβά...!μου κόστισε ο κούκος αιδόνι!!! άστα να πάνε....και να φανταστείς ήταν πολύ άθλιος!! σιγά τον γκόμενο δηλαδή...στραβώθηκα το ζώον απο τι αναρωτιέμαι ακόμα...!!
τέλοσπάντων έχεις δίκιο...ότι έγινε έγινε..δύσκολο το θέμα με αυτό το κωλοτετράδιο..αλλά τα δύσκολα όπως έχω ξαναπει, έρχονται σε αυτούς που μπορουν να τα βγαλουν πέρα..τελικά..!!!
-
οκ λοιπον,
εκανες μια μαλακια αλλα πληρωσες τα δεοντα....
παει καλα??
Χρωστας ακομα δηλαδη???
Αφου ειπαμε οτι ξεχρεωσες το ζητημα τι αλλο ψαχνεις???
Τα σιγα τον γκομενο μην τα ξαναπεις.
Σεβαοσυ τις επιλογες σου ακομα και αν ηταν λανθασμενες.
Εαν τωρα επαναπροσδιοριζεσαι αυτο δεν σημαινει οτι εκανες λαθος επιλογες αλλα οτι αλλαξες προσανατολισμο.
Βρες λοιπον προς τα που ειναι ο καινουριος σου δρομος και προχωρησε ετσι.
Η βλαστημιες και οι αυτοκαταρες δεν ωφελουν.
Το ζητουμενο ειναι τι θα κανεις αυριο, ποιες θα ειναι οι επιλογες σου και πως θα πορευτεις με αυτες.
Το τετραδιο δεν ειναι ουτε δυσκολο ουτε ευκολο.
Ειναι απλα αυτο που πρεπει να γινει.
Ξεκινα λοιπον την ζωη σου με τις νεες προοπτικες που θες.
Απλα πραγματα ειναι και μην τα κανεις δυσκολα.
ΥΓ..... τα υπολοιπα θα στα λυσει ο λοστ.
:P
-
όχι, όχι αυτή ήταν λάθος επιλογή και εκτός των στάνταρ μου και δεν μπορώ να κάταλαβω τι σκατά σκεφτόμουν. δεν χρωστάω, από τα λεφτά που είχα έτρωγε το τέρας.το ζήτημα έχει τελειώσει εδώ και 3,5 χρόνια αλλά απορώ ακόμα γιατί μου την βιδώνει. τα έχω με τον εαυτό μου αλλά οκ θα το ξεπεράσω...αχ έχεις απόλυτο δίκιο..πάω να χτυπήσω μια τουρτα που έχω στο ψυγείο... ο λοστ? γιατί γιατρός είναι?
-
δεν μιλησα αν χρωστας λεφτα....
γενικως αν νιωθεις οτι χρωστας κατι, που απο οτι φαινεται ετσι νιωθεις.
Πιστευω οτι πρεπει να το ξεπερασεις ποσο μαλλον οταν προκειται για 3 και χρονια.
Ποσο μακρια θελεις να τραβηξει αυτη η βαλιτσα???
Εγω σε λιγο την κανω για σπανακορυζο
Μπα γιατρος δεν ειναι, αλλα την παλευει καλα...
-
αα, σόρυ κατάλαβα λάθος...
ναι, πραγματατικά νοιώθω πως πρέπει να το ξεπεράσω αφου πρώτα τον στείλω στο νοσοκομειο τουλάχιστον για 4 μήνες...χιχιχ!! πλάκα κάνω..πρέπει να το ξεπεράσω, απλά νομίζω πως εγώ φταίω για όλα και απ\' ότι φαίνεται εγώ φταίω...αχ...θα πάνε όλα καλά , όλα καλααααα....
σπανακόρυζο? μπλιάχ!!
-
Δεν φταις για τιποτα, ουτε εσυ ουτε ο πρωην σου.
Ληξτο ετσι αλλιως θα σε ληξει αυτο.
Γιατι πρεπει σωνει και καλα να φταιει καποιος???
Σπανακορυζο απο τα χερακια της καλης μου ειναι το ονειρο μου....
μιαμμμμμμ
-
μπλιαχ και ξαναμπλιαχ...εγώ λόγω αδείας φτιάχνω σουτζουκάκια....σουτζουκάκι α forever!!
αυτό προσπαθώ αλλα μάλλον δεν προσπαθώ και πολύ...πρέπει να το λήξω το ξέρω...
άντε καλή όρεξη..
-
προσεξε με,
δεν υπαρχει καμια μαγικη συνταγη για να ληξεις τα συνδρομα που σε κυνηγανε.
Το να φτιαξεις σουτζουκακια ειναι πολυ απλο θεμα, βασιζονται σε πραγματα που ξερεις.
το ζητουμενο εδω δεν ειναι οτι δεν ξερεις τι να κανεις, αλλα το οτι μιλαμε για πραγματα που στην ουσια θελεις να απωθησεις.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος δρομος.
Ληξτο ετσι χωρις πολλες πολλες ερμηνειες και μην το ξανασκεφτεις.
Το μονο που θα πρεπει να σε απασχολησει ειναι το να εισαι πιο προσεκτικη απο οτυδε και στο εξης και να λειτουργεις με αυτοματισμους αυτοαμυνας σε τετοια ζητηματα.....
Ευχαριστω.
-
κρίνο...σ\'ευχαριστώ για τις συμβουλες...έχεις δίκιο έχεις δίκιο έχεις δίκιο!!! γαμώτο έχεις δίκιο...θα τα καταφέρω..θα τα καταφέρω..θα τα καταφέρω..
-
ναι οκ, δωρεαν και χωρις χρεωση....
:P:P:P
ΥΓ...... σταματα να το λες και αρχινα να το κανεις.
Οτι θα τα καταφερεις ειναι σιγουρο αλλα δεν χρειαζεται να το λες οσο το να περασεις σε πραξεις.
Μαθε να εισαι μεθοδικη και υπομονετικη, βαζε μικρους και πολλους στοχους.
Τα υπολοιπα ειναι πανευκολα.....
;)
-
το λέω για να το πιστεψω...!!αυτό προσπαθώ να κανω...focus..και δεν εννοώ ford..!!χιχι..;)
-
αντε καλα φλυαρησαμε, ευχομαι καλη δυναμη και να επανελθεις με θετικα - και μονο - αποτελεσματα.
Καλη μου ορεξη ε?
:cool:
-
ναι...ναι..!!
άντε καλή όρεξη..
καλό απόγευμα..;)
-
hello guys...!!! εδω ειμαι και παλι!!! μολις γυρισα απο μια εκθεση στην ανθουσα...
ουφφφφ.... με πηξανε παλι... αχχχ ρε πουστη τι τραβαω για να ειμαι \"διασημος\"!!!! (χιχιχιχιχιχιχιχι)....
Κρινο, σε ευχαριστω που οσο ελειπα , κρατουσες ψηλα το ηθικο (και το κεφι) του κοριτσιου μας (dodis)!!!!
παλι καλα που οταν λειπω μπορω να στηριχτω επανω σου!!!! μου φευγει ενα βαρος ρε αδερφε....
Αγαπητη dodis σε λιγο θα εχεις u2u!!!! θα σε \"φτιαξω\" εγω τωρα....χχχμμμμμμμ!!!!!! ........................καλα αστειευομαι, μην τρελαινεσαι....
αντε αντε.... λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια, εεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????
-
χμμμ έχεις u2u λοστ μου...