Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by sabb
Σε λίγο θα κατηγορηθούμε πως προσπαθούμε να προσηλυτίσουμε στον αθεισμό μέλη του φόρουμ...
Εννοεις θα κατηγορηθεις/είτε απο μενα? Αν κατηγορω καποιον για κατι θα το πώ ανοιχτα, δεν εχω τετοιους ενδοιασμους. Και το εχω κανει, οταν αισθανθηκα ετσι. Την ενοχληση μου εξεφρασα στην φραση που απομονωσα παραπανω. Μ αυτον τον τροπο θελω να εκδηλώσω την διαφωνια μου. Διαφωνω δεν σημαινει κατηγορω. Τουλαχιστον με τα φτωχα ελληνικα που γνωριζω.
Τωρα, γιατι ανοιξες εσυ ή ο οποιοσδηποτε ενα θρεντ δεν μπορω να ξερω. Ακομα κ οταν ανοιξα εγω τα δικα μου θρεντ.
Παρολα αυτα, απο την πορεια ενος διαλογου μπορω να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα.
Σε οτι αφορα το τί με ενοχλησε, το εγραψα ξεκαθαρα. Νομιζω πώς πιο καθαρα δεν γινεται. Οι αφορισμοι, και οι μαζικες κατηγοριοποιησεις. Οπως και ο τελευταιος: για το αν καιγεται καρφι ή οχι στους αθεους να ειναι η μειοψηφια κλπ.
Και κατι ακομα: δεν με ενοχλει η παρουσια καποιου συγκεκριμενου μελους στο φορουμ, ισα ισα. Οσες περισσοτερες αποψεις ακουγονται τοσο περισσοτερο ενδιαφερον βρισκω σε εναν διαλογο. Αυτο που με ενοχλει ειναι η αλλαζονεια. Κ η αναγκη επιβολης μιας αποψης ως αμετακλητα ορθη. Κ οχι Sabb, δεν εννοω εσενα. Απλα ειπα με την ευκαιρια, να γραψω τί με ενοχλει γενικοτερα.