Originally Posted by
Kostas_14
Μίλιβα, πως γίνεται από ένα-δύο ποστ μου, να απορρίπτεις τις απόψεις μου;; Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, αλλά ξέρω από την ηλικία των 23. Ε ναι, σύμφωνα με την ηλικία σου, μοιάζεις για πολύ μεγαλύτερη, όχι τόσο στο θέμα των απόψεων, όσο στο ερωτικό κομμάτι. Εντάξει σου είπα ξανά συγνώμη, αν σε πείραξαν τόσο, αλλά είπες πως θέλεις να μάθεις τα ελαττώματά σου και στα επισήμανα ίσως με λάθος λέξεις, αλλά στα επισήμανα κυρίως για εσένα. Δεν είμαι γενικά ο τύπος που κατηγορώ κόσμο, πόσο μάλλον άγνωστο κόσμο, αλλά εσύ μόλις είδες ότι είμαι 21, με έβαλες στην "καραντίνα" των σκέψεών σου, με το ταμπελάκι "μαλάκας ανώριμος 21χρονος".
Δεν θα αποδείξω σε εσένα ή στον οποιοδήποτε άλλον την αξία μου, την ξέρω εγώ και αυτό έχει σημασία. Δεν θα αποδείξω πως είμαι από τους άριστους στην σχολή μου, γιατί το ξέρω εγώ και οι καθηγητές, το ίδιο στον κοινωνικό τομέα (έχω 3 καλούς φίλους, που ξέρω ότι είναι φίλοι μου πραγματικοί και το έχουν αποδείξει στα πιο δύσκολα, που άλλος μπορεί και να έφευγε), λοιπόν είμαι περήφανος για όλα αυτά και ναι θεωρώ κομπλεξικό το να απορρίπτεις την γενιά σου και το ξέρεις και εσύ κατά βάθος, μιας και ανήκω και εγώ μέσα σε αυτήν.
Ξανά λέω πως ακόμα και το "κομπλεξική" μην το εκλαμβάνεις ως απειλή και μη σηκώνεις τοίχους γύρω σου. Ο έξυπνος άνθρωπος ή μάλλον ο ώριμος, δεν είναι μόνο να γράφει κατεβατά με απόψεις που οκ έχουν μια βάση ωριμότητας, αλλά κυρίως είναι αυτός που ακούει και μαθαίνει από τα λάθη του και ευτυχώς το έχω αυτό το προσόν. Δεν είμαι ο τέλειος, έχω κάνει λάθη και κάνω κάθε μέρα και θα συνεχίσω να κάνω, αλλά το καλό είναι να τα καταλαβαίνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια έξυπνη κοπέλα σαν και εσένα, έμεινε στην φράση μου"50αρα συνταξιούχο" και όχι στα υπόλοιπα.
Είναι σαν να ψάχνεις την απειλή μέσα στα λεγόμενα του άλλου, για να αποδείξεις ότι όντως κάποιος σε μέμφεται. Από μέρους μου, έχεις τον λόγο μου, ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ με εσένα, αφού δεν θέλεις, απλά να ξέρεις πως σημασία δεν έχει να μας "χαϊδεύει" τα αυτιά ο άλλος, αλλά να διορθωνόμαστε και πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματική εξυπνάδα-ωριμότητα. Χαίρομαι όμως που έχουμε ένα κοινό και οι δυο μας, μας αντιμετώπιζαν στο σχολείο ως τους παράξενους του σχολείου. Ασχολούμουν στο σχολείο, με πράγματα που δεν είχαν κανένα νόημα για τα παιδιά, πχ. μου άρεσε η φιλοσοφία και ακόμη μου αρέσει, μου άρεσε να φτιάχνω δικά μου κόμικ έξυπνα και πολλά άλλα, πράγματα που ακόμη έπαιζαν οι συμμαθητές μου "μήλα" (ελπίζω να τα θυμάσαι :P), εγώ διάβαζα στην βιβλιοθήκη και μου άρεσε όσο τίποτα άλλο.
Τεσπα για να μην σε ζαλίζω, έχεις τον λόγο μου ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ με εσένα, απλά θέλω να ξέρεις ότι με αδικείς ως άνθρωπο, αλλά από την άλλη δεν έχω να αποδείξω και τίποτα, εφόσον ξέρω την αξία μου, ως άνθρωπος και ως φοιτητής και ως φίλος κλπ. Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρεθεί μια λύση στο θέμα σου. Να είσαι καλά και εσύ :)