Το βρίσκεται λογικο;
Printable View
Το βρίσκεται λογικο;
Μίνα μου το γεγονός ότι φοβάσαι τόσο πολύ μην χάσεις αυτόν τον άνθρωπο είναι που πρέπει να σε προβληματίζει...όχι όλα όσα γράφεις...
Πρέπει να σκεφτείς και να βρεις τι συμβαίνει μέσα σου...γτ φοβάσαι τόσο πολύ μην τον χάσεις που δημιουργείς μόνη σου σενάρια για να τον χάσεις...έτσι όπως το πας το πραγμα θα γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία...δλδ θα τον χάσεις επειδή δεν θες να τον χάσεις...
Πρέπει να βρεις τι συμβαίνει μέσα σου και τι σε βασανίζει και κατά συνέπεια βασανίζεις και εσύ αυτόν τον άνθρωπο...
Αυτό που πρεπει να δεις είναι γτ με την σκέψη ότι θα τον χάσεις το μυαλό σου παίζει όλα αυτά τα παιχνίδια...όλα όσα λες δεν αποδεικνύουν τίποτα για εκείνον...αποδεικνύουν όμως αρκετά πράγματα για σένα...
Γιατί κάποτε τον είχα χάσει.. Κ έφταιγα.
Το καταλαβαίνω...αλλά δεν μπορείς να ζήσεις όλη την ζωή σου με τον φόβο μήπως χάσεις κάποιον...έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει δίπλα σου...μην του κάνεις τη ζωή δύσκολη για να δεις μέχρι που σε αγαπάει... Προσπάθησε να κοντρολαρεις τα συναισθήματα σου...εφόσον όλος ο κόσμος σου λέει ότι είναι υπερβολικά! Μην τα κουκούλωσεις όμως...γτ θα βγουν στην επιφάνεια ξανά και ξανά...προσπάθησε να βρεις την αιτία που έχεις αυτά τα συναισθήματα...
Το να γράφεις εδώ μέσα και να σου απαντάμε εμείς σίγουρα βοηθάει και ίσως σε κάποιο βαθμό να σε ανακουφίζει...όμως βλεπεις ότι είναι τελείως προσωρινη αυτή η ανακούφιση...μέσα σε πολύ λίγα λεπτά ψάχνεις να άκουσεις ξανά την ίδια απάντηση...
Για αυτό σου λέω...καλό το φόρουμ για την παρέα και την προσωρινή ανακούφιση...καλή και η ψυχολόγος για την κουβέντα και την γνωριμία με τον εαυτό σου που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της αιτίας όλων αυτών...όμως ίσως θα έπρεπε να πάρεις μια γνώμη και από ένα καλο γιατρό...ξέρω ότι η σωστή λογική είναι να πας σε ένα γιατρό για σένα πρώτα από όλα...αλλά αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να το κάνεις για σένα...κάντο για εκείνον...για να μην τον χάσεις όπως λες...και να του προσφέρεις ξανά την Μίνα που γνώρισε...και όχι την Μίνα που έχει κολλήσει στις ίδιες σκέψεις ξανά και ξανά...
Έχω ηρεμησει τιποτα από ότι λέμε εδώ και μερικές μέρες δεν αναφέρω.εχουμε ηρεμησει κάπως.
Δεν καταλαβαίνω όμως για παράδειγμα γιατί επέλεξε να μου τα πει μαζί με το μηνυμα;φοβηθηκε;εκείνος λέει οχι..Εγώ τι να πιστεψω..
Στο εταιρικό του.εκει επειδή το είχε άλλος πιο πριν έκαναν συχνά πυκνά λάθη και τον έπαιρναν και του ζήταγαν το παλιό παιδί που το είχε.. Κ ο Νίκος θεώρησε ότι κάτι τέτοιο είχε συμβει
Να πιστέψεις ότι και εσύ αν ζούσες κάτω από ένα καθεστώς φόβου μην και ξυπνήσεις εμμονές και ζηλιες στον σύντροφό σου δεν θα ήξερες ποτέ είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις κάτι αλλά και ούτε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να το πεις...
Το πρόβλημα δεν είναι γτ στο είπε την ώρα που ήρθε το μνμ...αλλά γτ εσένα σου φαίνεται ύποπτο όλο αυτό...
ναι, πιθανον να μην ηταν τυχαιο.
πιθανον να σκεφτηκε οτι οπως ηρθε αυτο το λαθος μνμ μπορει να εστελνε ενα αληθινο μνμ αυτη που γνωρισε ετσι απο μονη της. επειδη τον γουσταρε. κι εσυ δεν θα πιστευες τπτ οταν θα στο δικαιολογουσε, γιατι δεν στα ειχε πει εγκαιρως. αυτο προσπαθησε να κανει κι εμπλεξε... καλυτερα να μην στο ελεγε καθολου.
Συγκεκριμένα remedy είπε..
Ότι όταν σε είδα να φρικάρεις με το μήνυμα επειδή έτσι κι αλλιώς θα σου λεγα τι έχει συμβεί,για να μην τα συνδέσεις ..στα είπα μαζί.και μάλιστα μου πε ότι το μήνυμα φαινόταν εξαρχής ότι ήταν λάθος μιας κ έλεγε:
Μου έδωσε (καποιος)το τηλ σου..προχθές.
Ενώ αυτό που έγινε Ήταν χθες.οχι προχθές.
Οπότε φαινόταν μου λέει ότι έχει γίνει λάθος.. Επίσης τη κοπέλα την λέγανε Ασημίνα ενώ εκείνη που φλέρταρε τον νικο δημητρα
Επίσης έλεγε πες μου τι θες να στείλω να δεις ότι δεν κρύβω κάτι.. και οντως της στείλαμε ότι είμαι ο Νίκος ο ηλεκτρολόγος από τα πρακτικερ
Και λέει η κοπέλα ότι έκανα λαθος κλπ και στο τηλ όταν μας απάντησε μας έβρισε στο τέλος.
Απλά με υποψίασε ότι ξεκίνησε λέγοντας μου θα σου πω τι έχει συμβεί και αν δεν με πιστεύεις να σηκωθώ να φύγω.. άρα λέω έχει να κάνει με το μήνυμα...ήδη εγώ είχα ξεκινήσει κ εκλαιγα
Απ ότι αποδείχτηκε ήταν νορμάλ .
Του λέω μήπως φοβήθηκες ότι ίσως ήταν εκείνη η Δήμητρα Δηλαδή;μου λέει δεν φοβήθηκα να ήταν εκείνη γιατί δεν έβγαζε νόημα να είναι αυτή.. είπε προχθές.. Όχι χθες Εγώ χθες την γνώρισα.πιστεψε ότι αν ήταν εκείνη θα λεγε είμαι η Δήμητρα από χθες κλπ.
Τότε γιατί επέλεξες να μου τα πεις με αφορμή το μήνυμα ..
Μου λέει γιατί μπήκα για μπάνιο και είχα πει βγαίνω από το μπάνιο και της τα λέω .το μήνυμα είχε έρθει πριν μπει για μπάνιο.οποτε μου εξηγεί πως άμα πιστεύω ότι ήταν εκείνη θα είχα πάρει το κινητο στο μπάνιο για να μην δεις τίποτα εσυ