Οχι ειναι να μην είναι δηλωμενα στο ονομα σου επίσης ειναι μια κάρτα που δε σε ενδιαφέρει να πεταξεις. Εγώ αλλαζψ συχνα πακιστανικο νουμερο ενώ έχω σταθερό το κανονικό δηλωμένο μου πολλα χρονια.
Printable View
απο τα social media ως γινεται να φλερταρω μια κοπελα?
Δε στο υπογράφει κανείς με συμβόλαιο αλλα σίγουρα είναι πιο πιθανό να σου απαντήσουν με φώτο. Συνήθως γίνονται νταλαβερια σε διάφορες ομαδες αναλογα με τα χομπυ και τς ενδιαφέροντα του καθενα. Εμενα μου την εχουν πεσει ουκ ολίγον φορές απο ομαδες και δε θελω να σς απογοητεύσω αλλα σε πριβε μηνυμα δεν απάντησε ποτε. Καλος ο χαβαλές αλλα οχι στα πριβε.. Ολα δημόσια
Πολυ σωστα ............ λογω ηλικιας εχω μαθει μονο το φλερτ εκ του συνεγγυς .........αυτα τα σοσιαλ μιντια τα θεωρω την μαστιγα της εποχης μας .........
επειδη δεν χρησιμοποιοω ΜΜΜ , μουκανε εντυπωση τις προαλλες , περιμενα στον προθαλαμο του γιατρου για κανα μισαωρο , με αλλα 4 ατομα , και οι 4 δεν πηραν τα ματια τους απο το σμαρτφον τους !!!!τι σκατα λενε συνεχεια ? ασθενεια ειναι αυτο , να μην ξεκολλας απο το σμαρτφον σου ......
Έχει σταματήσει ο κορμός να φλερτάρει έξω..θυμάμαι παλιότερα που δεν ήταν τόσο της μόδας το φβ εκανα τη μια γνωριμία μετα την αλλη έξω... Ήταν πολυ ευκολο να γνωρίσεις κοσμο σε καφε σε μπαρ στον δρόμο. Πλεον ειναι πιο δύσκολο. Ο κόσμος εχει βρει σαν λύση το φλερτ μεσω ιντερνερ... Δύσκολα σε πλησιάζει κάποιος έξω.