Ετσι σε θέλω!!!Quote:
Originally posted by afrula
weird δε με νοιαζει η γνωμη τους οποτε αστους δεν αξιζουν.Αστους στα συννεφακια τους...
Να λες, δεν ασχολούμαι ;)
ορίστε, να που θα μου το διδάξεις και εμένα :)))
Printable View
Ετσι σε θέλω!!!Quote:
weird δε με νοιαζει η γνωμη τους οποτε αστους δεν αξιζουν.Αστους στα συννεφακια τους...
Να λες, δεν ασχολούμαι ;)
ορίστε, να που θα μου το διδάξεις και εμένα :)))
βρε αφρουλα,Quote:
με ειρωνευεσαι η μου φανηκε?
πρεπει και εδω μεσα να εξηγουμε τα αυτονοητα???
καλα εξω οταν περπατας ερμηνευεις διαφορα και το καταλαβαινω.
Αλλα και εδω μεσα???
Ενα μπραβο σου ειπα
(που το λεω σπανια, ισως να εισαι η μοναδικη)
και με κανεις να το μετανιωνω.
Quote:
Originally posted by vince
Να σου πω επειδή δεν είμαι πάντα ευγενικός...πόσο καιρό έχουν να σε πηδήξουν?Quote:
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και απο τι ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα αλλα απο τοτε νιθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι.Δε θελω ναα κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???
ελα ρε συ βινς τωρα.....
ειναι ερωτηση αυτη και μαλιστα δημοσια???
σορρυ κιολας αλλα αν μη τι αλλο,
η συγκεκριμενη δεν εχει δωσει τετοιο θαρρος σε κανενα για να δεχεται τετοιες ερωτησεις.
weird μου ελεγα η θα τους βρισω δειρω και εγω δε ξερω τι η το καλυτερο να τους αφησω ησυχους αφου εγω δεν εχω κατι.Αλλα αυτο που θελω μεσα απο τη ψυχη μου ειναι να τους ΡΩΤΑΩ!!!το εκανα πριν 2 βδομαδες και το ελυσα.Ετσι θα λυθει το θεμα μου αρκει να μαι σιγουρη αλλα και λιγο να μαι παλι θα ρωταω αν τυχει βεβαια.Και ας μου πουν οτι θελουν το πιο πιθανο ειναι δεν εισαι ομορφη εισαι μετρια τωρα αν μου πει ασχημη ειμαι περιεργη που θα τοδει το ασχημο.Μονο που φοβαμαι τις αντιδρασεις μου μη τους δειρω γιατι νευριαζω και γινομαι αλλη.Αλλα 100 τοις 100 δε θα το ακουσω .
Τον τριτο να τον αφησεις στην ακρη και αν θες να κρινεις τοτε κρινε τον εαυτο σου. Ενταξει;Quote:
Originally posted by weird
Κι έρχεται κι ο τρίτος, με το σταμάτα να κλαίγεσαι!!
Μπράβο σας παιδιά.
Είστε χάρμα οφθαλμού.
Αλλο τίποτα δε λέω.
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ζησε επιτελους και σταματα να κλαιγεσαι χωρις λογο
σταματα και εσυ να λες βλακειες,
λες να τα κανει ολα αυτα για να μας κανει πλακα??
Προφανως και εχει λογο - μην πω και λογους.
Καλα δεν βλεπεται οτι δινει τον αγωνα της η κοπελα και οτι εχει κανει τεραστιες προσπαθειες για να φτασει σε αυτη την βελτιωση σημερα???
Ειναι αναγκη να διαβαζει βλακειες?
Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου.
Οταν ήμουν άρρωστη, έιχα διάφορα συμπτώματα.
Κάποια απο αυτά, ήταν να τρέμουν τα χέρια μου, όταν ήμουν σε κόσμο, ή να συσπάται το πρόσωπό μου, κάτι σαν τικ.
Αυτό που έκανα και με βοήθησε, ήταν να λέω, άσε τους άλλους να το δουν. Αστους να δουν το τρέμουλο και μην σε νοιάζει τί θα πουν ή πως θα το σχολιάσουν.
Ετσι έλεγα μέσα μου, δεν με νοιάζει, σημασία έχει να νίωσω εγώ ελευθερη.
Και το έκανα, αφεθηκα, εκτέθηκα και πολλές φορές, φοβόμουν κι εγώ μην με πάρουν για τρελή ή προβληματική αλλά το έκανα. Προχωρούσα.
Πολλές φορές μιλούσα για την δυσκολία μου, ή άγηνα τους άλλους να τη δουν.
Κι ας έλεγαν ότι ήθελαν.
Αυτό με βοήθησε και με απευλευθέρωσε!!
Ετσι κι εσύ καλή μου.
Ρώτα τους.
Τί είπες?
Ακουσα καλά ή μου φάνηκε?
Γιατί το είπες?
Κάντο!
:))
Γειά σου ρε Κρίνο, σε παραδέχομαι. :)
Οποιοι δεν καταλαβαν τι εγραψα τοτε ειναι προβλημα τους. Ειναι απλα τα πραγματα
Μπράβο!Quote:
weird μου ελεγα η θα τους βρισω δειρω και εγω δε ξερω τι η το καλυτερο να τους αφησω ησυχους αφου εγω δεν εχω κατι.Αλλα αυτο που θελω μεσα απο τη ψυχη μου ειναι να τους ΡΩΤΑΩ!!!το εκανα πριν 2 βδομαδες και το ελυσα.Ετσι θα λυθει το θεμα μου αρκει να μαι σιγουρη αλλα και λιγο να μαι παλι θα ρωταω αν τυχει βεβαια.Και ας μου πουν οτι θελουν το πιο πιθανο ειναι δεν εισαι ομορφη εισαι μετρια τωρα αν μου πει ασχημη ειμαι περιεργη που θα τοδει το ασχημο.Μονο που φοβαμαι τις αντιδρασεις μου μη τους δειρω γιατι νευριαζω και γινομαι αλλη.Αλλα 100 τοις 100 δε θα το ακουσω .
Σταμάτησες να ερμνηνεύεις τί εννοούσε ο άλλος και των ρώτησες ευθέως!
Αυτό είναι η λύση.
Το ίδιο που έκανες και με τον Κρίνο.
Πριν βγάλεις συμπέρασμα, τον ρώτησες αν σε ειρωνεύεται.
Κι αυτό το θεωρώ μεγάλη πρόοδο σε σένα.
να σου πω την αληθεια KRINO δεν πιστεψα οτι με ειρωνευτηκες αληθεια αλλα μετα πεταχτηκε ο καλικατζαρος και λεω τι γινεται?Συγγνωμη ΚRINO.Οσο για τον αλλο κατι τετοια σκατα υπαρχουν εξω και καθομαι και ασχολουμαι.Συγγνωμη weird αλλα καταστρεφομαι για αορατα οντα..:P
Don\'t worry δεν πάω για υποψήφιος δήμαρχος ωστε να προσπαθώ να αποσπάσω ψήφους. Η συμπεριφορά μου εδω μέσα αντικατοπτρίζει την κάθε στιγμή όπως την βιώνω μέσα μου και την παράγω προς τα έξω.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by vince
Να σου πω επειδή δεν είμαι πάντα ευγενικός...πόσο καιρό έχουν να σε πηδήξουν?Quote:
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και απο τι ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα αλλα απο τοτε νιθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι.Δε θελω ναα κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???
ελα ρε συ βινς τωρα.....
ειναι ερωτηση αυτη και μαλιστα δημοσια???
σορρυ κιολας αλλα αν μη τι αλλο,
η συγκεκριμενη δεν εχει δωσει τετοιο θαρρος σε κανενα για να δεχεται τετοιες ερωτησεις.
Χαχχαχχα μη μου ζητάς συγνώμη βρε!
Κι εγώ καταστράφηκα...για λίγο όμως ε...
;)
weird ,
χμμμμμμμ....
Ολα_ειναι_δανεικα
εκανες μια λαθος εκτιμηση, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο.
Αν νομιζετε οτι μπορειτε να δειξετε μια κατευθυνση που μεχρι στιγμες δεν εχει ειπωθει εχει καλως,
αλλιως να μη συσκοτιζουμε αλλο τα πραγματα.
Quote:
να σου πω την αληθεια KRINO δεν πιστεψα οτι με ειρωνευτηκες αληθεια αλλα μετα πεταχτηκε ο καλικατζαρος και λεω τι γινεται?Συγγνωμη ΚRINO.Οσο για τον αλλο κατι τετοια σκατα υπαρχουν εξω και καθομαι και ασχολουμαι.Συγγνωμη weird αλλα καταστρεφομαι για αορατα οντα..:P
μην χαρακτηριζεις αδικως,
πισω απο μια οθονη πολλα μπορουν να ειπωθουν και χωρις λογο.
Δεν χρειαζεται καμια συγνωμη προς κανενα,
σημασια εδω εχει το τι περνας και πως το βιωνεις.