Mαρίνα, συμφωνώ και επαυξάνω..ειδικά στις λεπτές ισορροπίες με τις φίλες όπως και με την προσέγγιση εν αγνοία σου/μου/του ;)
Printable View
Mαρίνα, συμφωνώ και επαυξάνω..ειδικά στις λεπτές ισορροπίες με τις φίλες όπως και με την προσέγγιση εν αγνοία σου/μου/του ;)
στα θεματα φιλων / φιλες ειναι οντως λεπτες οι ισορροπιες.
Και αυτο οχι γιατι φταιει κατι αλλα κοινωνικα ειναι περιεργο το ζητημα.
Γνωμη μου ειναι για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις, οι φιλοι πρεπει να παραμενουν φιλοι.
Διαφορετικα το να περασεις την γραμμη ειναι πολυ απλο και δεν θα καταλαβεις που ειναι το οριο και που οχι.
Οσο για το αλλο το εν αγνοια μας,
το θεωρω εντελως ηλιθιο και γεματο με κομπλεξ.
Αλλα το εχω φιλοσοφισει βαθεια και λεω οπως ειναι τα παθη για τους ανθρωπους, ετσι ειναι και οι φοβοι τους.
Κοίτα, στη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κάποια από αυτά που θέλουμε μένουν στη σκέψη γιατί συνυπολογίζεις το κόστος και το όφελος.
Αν όμως καταπιέζω οποιαδήποτε έκφραση πάθους για μεγάλο διάστημα στη ζωή μου, κάποια στιγμή που το πάθος θα βρει δίοδο, θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, στο μυαλό μου πάνω απ\' όλα.
Κι επίσης, έχει να κάνει με το πώς σκέφτομαι. Αν θεωρώ τα \'πάθη\' ή αν θες την απλή έλξη που είναι φυσικό να νιώθεις για πολλούς ανθρώπους κάτι ανεπίτρεπτο, κάτι απαγορευμένο, κάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αγάπη και τη σχέση, ή κάτι που δεν χωράει στην περίφημη \'ειλικρίνεια\' κι \'εμπιστοσύνη\' της σταθερής μου σχέσης, τότε επειδή όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να στερήσω από τον εαυτό μου μια βασική του διάσταση, καταλήγω στο \'κρυφό\' και το πισώπλατο.
Η καλή εκδοχή είναι ότι έστω κι έτσι θα καταφέρω να διατηρήσω ή να βελτιώσω τις ισορροπίες (όπως ελπίζει κι η φίλη της imagine). Οι κακές εκδοχές μπορεί να είναι πολύ περισσότερες. Για εμένα τουλάχιστον. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και όλα δεκτά, τα πάθη, οι φόβοι κλπ.
τελικά υπάρχουν φίλοι;και αν ναι τότε γιατί μπορούμε και τους βλέπουμε με άλλο μάτι;(ερωτικά εννοώ).υποτίθεται πως τους φίλους τους βλέπουμε \"φιλικά\" γιατί όμως ξαφνικά φουντώνουν πάθη μέσα μας;φταίει ο περίγυρος ή ο εαυτός μας;αναρωτιέμαι εγώ τώρα....
πάντως εμένα οι φίλοι μου ήταν κατα 80 τοις εκατό άντρες και δεν τους έβλεπα καθόλου με άλλο μάτι ίσα ίσα το αντίθετο.τώρα βέβαια φίλος ουδείς...
μάλλον λιτσάκι σε αντ\'ιθεση με σένα η φίλη της imagine δεν τον βλέπει και πολύ φιλικά τον τύπο...
φταίει που ο Ερμής είναι ανάδρομος? γιατί βρε πρέπει να φταίει κάτι? καθένας είναι διαφορετικός...αυτό \"φταιει\"...
τώρα το θέμα είναι αμα γουστάρεις να ζήσεις πάθος πρέπει να προσέξεις μην γίνει λάθος....:P
καλημερα!!!
Το θεμα dodi μου ειναι οτι εαν εισαι παντρεμενος και γουσταρεις παθος ειναι ο ορισμος του λαθους, εχει ηδη γινει το λαθος. Απο εκει και περα θα το κανεις και μετα το ξεχνας; Δηλαδη θα βγαινουν με τον φιλο, θα τον βλεπει απεναντι και δεν θα θυμαται οτι την εχει δει οπως την γεννησε η μανα της; και θα γυρναει και θα λεει στον ανδρα της ποσο τον αγαπαει;
εμ εκεί ακριβώς είναι το θέμα μπιμπι μου....δεν γίνεται, μια φορά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φτάνει και πολύ χλωμό επίσης να το ξεχάσεις...
ε χμ...κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα σε αυτό!!
έχει ήδη γίνει το λάθος, το θέμα είναι πως το μαζεύεις όλο αυτό, πως το διορθώνεις, αν φυσικά βλέπεις ότι είναι λάθος, γιατί αν δεν το βλέπεις τότε τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα σε θυμάμαι...
ε αμα δεν το βλεπει το λαθος να παει σε οφθαλμιατρο οχι στον φιλο!!!!!!!!
φανταζεσαι μετα να της κανει κλικ και ο οφθαλμιατρος;;;
\"αχ δεν σας βλεπω τοσο μακρια, ελατε πιο κοντα, πιο κοντα...\"
για αυτο ειπα οτι ειναι λαθος της να ασχοληθει με το φιλο της.
Εδω ακομα και αν το κανεις και το ξερουν ολοι, παλι δεν μπορεις να λειτουργησεις.
Ποσο μαλλον οταν το εχεις κρυφο.
Θα αναρωτιεσαι συνεχεια,
μηπως τωρα με καταλαβαν???
και ενα σωρο αλλα πραγματα.
Αυτα βεβαια δεν εχουν απολυτη εφαρμογη.
Εχω δει γυναικες που συμπεριφερονται αψογα σε τετοιες καταστασεις.
Τωρα πως μπορουν και το κανουν, αυτες ξερουν.
Ισως προκειται για τετοια περιπτωση.
μωρέ λάθος είναι να ασχοληθεί και με άγνωστο και με φίλο...
πωπω!!αδερφάκι μου...!! θα είχα τρελαθεί απο το άγχος, αυτό δεν είναι απόλαυση, μαρτύριο είναι!!
για σενα ειναι μαρτυριο, για αλλες ειναι κρυφος ποθος....
περι ορεξως δοδιον, δεν τιθεται θεμα.
Εκεινο ομως που παιζει, ειναι αν θελει να καταστρεψει τον εαυτο της, ειναι δικο της ζητημα.
Οι αλλοι δεν της φταινε σε κατι.
Με ...μαθηματική ορολογία, η ειλικρίνεια δεν είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για την επιτυχία ενός γάμου. Αυτό είναι υπαραπλούστευση!Quote:
Originally posted by krino
σορρυ κιολας αλλα εγω προτιμω να τα λεω ολα στη συντροφο μου.
Και τα παθη μου και τα ξεπαθη μου.
Εγω ετσι κοιμαμαι ησυχος τα βραδια.
Θα μου πεις μπορει να μην κοιμαται η αλλη....
Ε οκ, δεν θα κοιμαται αν ειναι ανασφαλης, αν δεν ειναι θα κοιμαται μια χαρα.
Και εξηγουμε γιατι,
μια γυναικα που ξερει τι σκεπτεται ο συντροφος της ξερει που βαδιζει, ενω καποια που δεν ξερει, ετοιμαζεται να της σερβιρουν καποια στιγμη παθη....
οχι βεβαια, σε αυτο εχεις δικαιο.
Μαλιστα σταστιστικα μιλωντας αν κρυβεις και κατι, θαβεις κανα ψεματακι,
εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κρατησεις μια σχεση η γαμο.
Απλα εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, δεν μου βγαινει και δεν το κανω.
Θα μου πεις ετσι πληρωνεις και το αντιστοιχο τιμημα....
σωστα, ετσι ακριβως ειναι.
Αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα,
η θα εισαι ειλικρινεις και θα αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου (για μενα μιλαω)
η θα λες τα μισα και θα \"βολευεις\" και την σχεση σου μεσα σε αυτο.
Το δευτερο εμενα δεν μου κανει, απλα πραγματα και φιλοσοφιες ζωης.
Quote:
Originally posted by krino
Εκεινο ομως που παιζει, ειναι αν θελει να καταστρεψει τον εαυτο της, ειναι δικο της ζητημα.
Οι αλλοι δεν της φταινε σε κατι.
αμ, αυτό είναι που λέω η γυναίκα τόσες μέρες....!!
οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα...
οταν εννοω αλλους ειναι το απεναντι ζευγαρι οκ?
γιατι αν διαδοθει (που τιποτα δεν μενει κρυπτο υπο τον ηλιον...) θα εχουν προβληματα και αυτοι.