Originally Posted by
GeorgeGr1
Έχω πάντως μια γνωστή που τους έχει στη μπούκα τέτοιους τύπους, δε τη λες και στα καλά της βέβαια αλλά οκ δε μας αφορά. Δηλαδή αφού είσαι τόσο γαμικος και πηδάς έτσι στεγνά, η γυναίκα της γυρίζει και παίρνει το πάνω χέρι, πάμε σπίτι σου τώρα θέλω να με ........ μέχρι το πρωί, χωρίς πολλά φρου φρου φιλακια και αγαπούλες (βασικά άμα της γυρίσει τη βλέπεις και κομπλαρεις), οπότε οι πιο πολλοί αλλάζουν γνώμη (σκληροί γαμικουλες!) και από όσους δεχτούν, γιατί πλέον δεν έχουν καταλάβει για πότε γύρισε το παιχνίδι και περιμένει από αυτούς να δεχθουν να τα βγάλουν πέρα στη προκληση της διαφορετικα ψιλιαζονται την ξεφτίλα που τους περιμένει (οπότε και κομπλαρουν), αυτούς λοιπόν η θα ζήσουν την αντρική κολαση (ως συνηθως) πάνω στο κρεβάτι, η όντως θα γουστάρουν και θα γίνει δουλειά (σπανια) το οποίο μου λέει αυτό θα το ευχαριστηθώ τουλάχιστον, αλλά που;
Ψυχακι μεν αλλά είναι killer των βαριών ψευτογαμηκουλων.
Γι αυτό και αυτοί τα λένε στις κοπέλες που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα τους για αυτους, πιο πολύ εξιταρονται να νοιώθουν πως έχουν το πάνω χέρι παρά που θα πηδήξουν.