Originally Posted by
Gnlren
Αντε να δούμε να τα εφαρμοσω,
Τουλάχιστον να εξασκισω τις κοινωνικες μου δεξιοτητες!!!, γιατί πολυ πιο πιθανον ειναι να με απποριψουν!!
Οπότε ειχα τη αφορμη και θελησα να συμμετηχα και εγω, να συζητησω,
Καπως κομπλαρωμαι , αναφέρομαι
Σε κάποιες περιπτώσεις ας πουμε
Που βρισκομαστε μεσα στη ταξη εγω και καποια παιδια καθιστοί, τους ακουω να συζητανε, κι εγω είμαι γυρισμενη προς αυτους , κι δεν εχω το θάρρος να σηκωθω να μεταφερθω απέναντι με τους αλλους
Να κατσω διπλα τους να ποιασουμε κουβεντα.
κάποιες φορες στα διαλλειματα που μαζευονται ολοι μαζι παρεα, νιώθω οτι δεν θελω να συναναστραφω,να στεκομαι ,και να πάρω μερος οποτε τους προσπερναω
Και σημειωνω και τονιζω
δεν θα ήθελα να κινιθω σε κάτι που δεν θελω.
Θελω να κινιθω σε κάτι που θελω , οποτε νιώσω τη αφορμή αλλα και που να με κομπλαρει.
Δεν ξερω αμα εχω κοινωνικη φοβια , ετσι όπως το περιγραφής μπορεί ναι.
Ξεχασα να πω οτι ειναι και καποια αλλη περιπτώση ,
ήθελα να μάθαινα κατι απο μια
γυναίκα μαθητρια στη σχολη, κατι το οποίο ειχαμε συζήτηση, και μου ειχε πρότεινει κατι, αλλα δεν το καταλαβα, το θεμα μας ηταν σχετικα για το που θα δουλευα, και μου προτινε καλύτερα για επαρχία για κάποιον λόγο
Με ενδιαφέρει αυτο το θεμα , αλλα να μην αλλάζω θεμα.
Και αντι να την πλησιασω ευθεως και να την ρωτησω περιμενω να πλησιασουμε η μια την άλλη, η εκεινη σε εμένα...
Miliva21 δεν νομίζω οτι ειναι σε περίπτωσης αυτο, αυτο ειναι καπως σαν τη διαθεση που διαφοροποιηται,αλλαζει.
Θα πω για τη ιδια περιπτωση που καθημερινα επισκεφτομαι εναν φούρνο και αγοραζω κάτι απο εκει και καθομαι , κάποιες μερες
Εκεί , μου ειναι πιο αβολο, και αμηχανα να κοιτάξω τον φούρναρη στα μάτια , και κάποιες αλλες μέρες νιώθω πιο ανετα να τον κοιτάξω κι στις κινήσεις,
Αλλα Για να είναι πιο αλιθοφανες για αυτα που νιωθω και σας γραφω εδω, καλύτερα θα τα καταγραφο εδω στο
φορουμ τη ιδια στιγμη στη σχολη, η κάπου αλλου θα σημειωνω κι θα εκφραζομαι με καλύτερη ακρίβεια .
Παντως Εψαξα στο ιντερνετ οτι υπάρχουν ομοιοπαθητικα φάρμακα κατα της ντροπαλοτητας, αλλα θα πρεπει να σου συστηση ο γιατρός ο ομοιοπαθητικος το καταλληλο για εσενα...