Σε αυτό το σπίτι εσύ είσαι ο άνδρας και εκείνος η γυναίκα μου φαίνεται. Σόρι αλλά έτσι το βλέπω και για εμένα έτσι είναι!
Printable View
Αν μείνεις εκεί θα ακούσεις πολλά "θα". Μα παααρα πολλά. Στα λόγια. Στην πράξη όμως, και στο λέω με πολύ ειλικρίνεια και σιγουριά, δεν θα δεις τίποτα.
Ξέρω από κοντινό μου περιβάλλον έναν τύπο ακριβώς έτσι όπως τον περιγράφεις. Δεν σου συνιστώ να μείνεις μαζί του. Η απόφαση όμως είναι δική σου.
Εσύ στις εξεταστικές δουλεύεις 15ωρα και η κόρη σορι αλλά δεν μπορω να τον πω αλλιώς θέλει 8ρακι. Τελικά έσφαλα γιατί του αρκούν τα 800 ευρώ, οπότε το πρόβλημα του δεν είναι οτι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σου αλλά ότι τον βολεύει η κατάσταση μια χαρά.... Και πες του επίσης ότι κάτι τύπους σαν και αυτόν περιμένουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν και του τα εχουν στρωμένα. Να 'ναι σίγουρος....
Δεν πειράζει γιαυτό επειδή είναι τοξική η αγάπη σου φεύγεις να τον γλιτώσεις τον καημενούλη που τον έχεις όλη μέρα με το μαστίγιο και του λες να κάνει τα αυτονόητα.
Κρίνε και κάνε ότι είναι λιγότερο ψυχοφθόρο για σένα. Έχε στο νου σου βέβαι όταν καταλάβει ότι χάνει τον χορηγό του και τη νταντά του ίσως προσπαθήσει να σε μεταπείσει και να σου πει διάφορες μπαρουφιές.
Του είπα τι απαντήσεις πήρα από το φόρουμ και επιμένει ότι τον πιέζω, αλλά παρατηρώ ότι όλοι και όλα τον πιέζουν. Έχει γενικά πολύ στενά όρια και εστιάζει μόνο στα δικαιώματά του και στο οτι έχει δίκιο, π.χ. θα πώ κάτι που θα τον ενοχλήσει σε έναν καβγά θα μου έχει πει κι εκείνος πολλά, αιτιολογεί πάντα αυτά που λέει (σαν να μου άξιζαν) και εστιάζει στο ένα που είπα εγώ.
Ε ας πάει Καναδά τότε να βρει την τύχη του σε κανα Τορόντο ή Βανκούβερ ή κανα Μόντρεαλ και όταν θα ζήσει καμια πενταετία και δει πως τελικά η ζωή δεν είναι όπως ήταν το 6μηνο που έζησε και θα θέλει να γυρίσει πίσω θα τα ξαναπούμε....
Να σου πω κατι τον δέκατο χρόνο που ήμουν στην Αγγλία στο Λονδίνο, είχα ξεκινήσει να έχω αυτοκτονικές τάσεις από ένα συνδυασμό παραγόντων, καθημερινότητα, τρόπο ζωής των Αγγλων μα πρωτίστως το κλίμα αν δεν είχα καταφέρει να γυρίσω τώρα θα είχα αυτοκτονήσει και δεν έχει σημασία ούτε το πόσα έβγαζα, ούτε το που ζούσα, ούτε το τι ενδεχομένως να είχα πετύχει πχ εδρα σε πανεπιστήμιο.
Α θέλει residence card ο Καναδάς. Ουπς και σε αυτό άτυχος....
Σε καταλαβαίνω.. Δεν έχω ζήσει εξωτερικό, αλλά επειδή το έχουμε συζητήσει πολλές φορές για μετανάστευση, εγώ δεν θέλω και εκείνος στραβώνει μαζί μου για αυτό. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που ζω και δεν δυσκολεύομαι και επαγγελματικά, οπότε γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία;
Είναι φουλ χειριστικος. Είναι τοξικος. Θα παίξουν τα νεύρα σου αν μείνεις κι άλλο μαζί του. Και ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βρεις ποτέ το δίκιο σου. Και θα νιώθεις άσχημα γι αυτό. Σε πνίγει. Αν φύγεις θα γλιτώσεις. Αν μείνεις θα με θυμηθείς κάθε μέρα και δεν στο εύχομαι.