Originally Posted by
kotas
από παλιά πίστευα ακόμα και στην χρήση απλά δεν είχα την δυνατότητα να είμαι σωστός απλά δεν έκλεβα για να πιω μόνο αυτό εκανα...είμαστε παλαιοηρολογιτες από πάντα από πριν αλλάξει το ημερολόγιο το 1923 εμείς μειναμε με το παλιό οι παπουδες δηλ από το χωριό της μάνας μου..όσο για του ιεχωβάδες αυτοί αγαπητή μου έχουν πολύ χρήμα!!!κάποιος πρέπει να είναι από πίσω και τσοντάρει αλλιώς δεν εξηγείται.....παλιά ντρεπομουνα που ήμουν παλειοημερολογιτης και το εκριβα αργότερα όμως κατάλαβα ότι δεν έπρεπε....όσον άφορα την φάση τον ναρκωτικών σχεδόν όλοι επειβαλεται να πιστεύουν διάβασε αυτό1. Παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας.
1. Παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας.
2. Πιστέψαμε ότι μια δύναμη ανώτερη από εμάς θα μας βοηθούσε να επανακτήσουμε την ψυχική και πνευματική μας υγεία.
3. Αποφασίσαμε να παραδοθούμε ολοκληρωτικά στη Φροντίδα της Ανώτερης Δύναμης, όπως ο καθένας μας την εννοεί.
4. Προχωρήσαμε σε μια βαθιά κι ακριβή καταγραφή του εαυτού μας.
5. Αφού αναγνωρίσαμε τα σφάλματα μας, τα δεχτήκαμε και τα ομολογήσαμε στην Ανώτερη Δύναμη και σ΄ έναν άλλο άνθρωπο.
6. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τη βοήθεια της Ανώτερης Δύναμης για να διορθώσουμε τα ελαττώματα του χαρακτήρα μας.
7. Ρίχνοντας τον εγωισμό μας, ταπεινά, ζητήσαμε βοήθεια.
8. Φτιάξαμε έναν κατάλογο με όλους τους ανθρώπους που είχαμε βλάψει και προθυμοποιηθήκαμε να επανορθώσουμε ό, τι κακό τους είχαμε κάνει.
9. Επανορθώσαμε το κακό σ’ αυτούς τους ανθρώπους όπου ήταν δυνατόν, κι αφού δεν έβλαπτε αυτούς ή άλλους.
10. Συνεχίζοντας την προσωπική απογραφή παραδεχτήκαμε τα λάθη μας.
11. Επιδιώξαμε συνειδητά να βελτιώσουμε την επαφή με την Ανώτερη Δύναμη, για να μάθουμε τη θέλησή της σχετικά με μας και ν’ αποκτήσουμε τη δύναμη να την πραγματοποιήσουμε.
12. Αποτέλεσμα των βημάτων αυτών ήταν ν’ αποκτήσουμε ένα πνευματικό ξύπνημα, να προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα αυτό σε όλους που πάσχουν από αλκοολισμό και στηριζόμενοι στις αρχές μας να δημιουργήσουμε ένα νέο τρόπο ζωής.
αυτά είναι τα 12 βήματα αα. αλκολικων τα ίδια είναι κλισέ να ναρκωμανων αλλά και υπερφαγων και τυχερών παιχνιδιών
είναι ίσως το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα απεξάρτησης που χρησιμοποιούν όλες οι ιδιωτικές κλινικές απεξάρτησης
ΕΣΥ ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 2 Κ ΣΤΟ 3
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!απλά εσύ διαλέγεις σε πια δύναμη θα πιστέψεις..άλλοι διάλεξαν τη γιόγκα άλλοι την αστρολογία πάντως όλοι επέλεξαν κάποια ανώτερη δύναμη ξέρεις γιατί.....ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ γιατί ο άνθρωπος είναι το μόνο ζωντανό ον που έχει επίγνωση της ύπαρξης του και ξέρει ότι κάποια στιγμή θα γεράσει θα αρρωστήσει και στο τέλος θα πεθάνει...ξέρεις πόσες θιτσες γνωρίζω που στα νιάτα τους μου έλεγε η μάνα μου ούτε ήθελαν να ακούν για θεό να πηγαινουν τώρα στην εκλησια?