Originally Posted by
Eagle guy
Δεν είναι θέμα "κακού", δεν είναι κακό, αλλά είναι μια εξάρτηση που δεν τη χορταίνεις ποτέ και δεν την έχεις ανάγκη, δεν είναι σαν το φαγητό. Περισσότερους λόγους που δεν είναι καλό να υπακούς συχνά στις- όποιες- παρορμήσεις του εαυτού σου (γλυκά, ύπνος, πολύ φαϊ. πολύ σεξ, τζόγος κλπ) αναφέρουν οι διάφορες φιλοσοφίες, διαφορετικούς η κάθε μία. Εμένα δεν με νοιάζει κι αν κάποιος κάνει και 10 φορές σεξ μέσα σε μια μέρα, έχω περάσει άλλωστε κι εγώ από τη φάση που νόμιζα ότι το σεξ είναι ό,τι σημαντικότερο και πρέπει να είμαι άρρωστος που δεν το κυνηγάω. Αλλά μην ξεχνάς ότι ο Νοκτίς είπε ότι "είναι θλιβερό να περάσεις μια ζωή ανέραστος" για όσους κάνουν εγκράτεια, που είναι πολύ άδικο. Άσε τους παπάδες, και φιλόσοφοι όπως ο Διογένης ο Κυνικός, ο Πλάτων, οι Στωικοί και άλλοι είπαν ότι δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε όλες τις παρορμήσεις μας. Όλοι αυτοί έλεγαν βλακείες? Αν θες τους ακολουθείς, αν θες τους απορρίπτεις, αλλά μην τους υποτιμάς.
Νοκτίς είμαι 35. Αν όμως ήμουν μεγαλύτερος ή μικρότερος, θα είχε σημασία? Μάλλον θα πάω το κομπιούτερ για αναβάθμιση επειδή έχει θέματα, οπότε ίσως δεν θα μπαίνω για 1-3 μέρες.