Τα αφεντικα πληρωνουν η οχι αναρωτειθειτε με μια κινηση θα γινουμε ευρωπαικο κρατοσ αν γινετε ανθρωποι
Printable View
Τα αφεντικα πληρωνουν η οχι αναρωτειθειτε με μια κινηση θα γινουμε ευρωπαικο κρατοσ αν γινετε ανθρωποι
Το ελληνικο κρατοσ δενει με 2 κινησεισ η μια ειναι να γινεται ολοι καλα η αλλη ειναι να δουλεψετε και τα 2 εξαρτωνται απο τον μητσοτακη
Αυτή η χώρα είναι σκέτη απελπισία, από τους κυβερνώντες ξεκινώντας και στους ψηφίσαντες καταλήγοντας.
πάλι καλά που υπάρχει η θάλασσα και ο πολιτισμός δηλαδή;
Αυτη η χωρα το μονο που εχει ειναι πολιτισμοσ γυριστε ολο τον κοσμο πουθενα δεν ειναι τοσο περιπλοκεσ οι ανθρωπινεσ σχεσεισ αυτο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γινεται οι ελληνιδεσ ειναι πιο μπροστα απο ολουσ
Φτάνει πια με το σεβασμό σε ότι παραλογισμό έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Κι αν εμείς σαν ορθολογιστές (υποτίθεται) υποστηρίζουμε αυτή την γελοιότητα που λέγεται θρησκεία, τι περιμένουμε να αλλάξει;
Πάλι με έριξε κάτω η ψυχολογία μου
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Έφτασα να ζυγίζω 98 κιλά !!!! Δεν ξέρω τι να κάνω 1.60 και 98 κιλά τι κρίμα? έχω δώσει του κόσμου τα χρήματα για να αδυνατήσω και πάλι είμαι αυτά τα κιλά
έλεος πια αισθάνομαι αβοήθητη θα αρχίσω πέρσοναλ τρέινιγκ και διατροφή για να αδυνατήσω ελπίζω να τα καταφέρω
αισθάνομαι χάλια
Σκέφτομαι πότε επιτέλους θα γίνω καλαααααααααααα...
Κουραστηκααααααα με το αγχος μου και τον κορονοιοοοοοοοο.
Δεν ξέρω αν τον φοβάμαι μόνο εγώ τον ιό, αλλά με κρατάει πίσω ενώ βλέπω τους περισσότερους να μην τους νοιάζει καν.
Το να μην καταναλώνεις αλάτι στη διατροφή σου και το να πίνεις 2-3 λίτρα νερό ημερησίως, σημαίνει ένα απόλυτα καθαρό και ενυδατωμενο δέρμα, τόσο απαλό που καμία κρέμα ως τώρα δεν κατάφερε να φτιάξει. Επιπρόσθετα, μείωση της αρτηριακής πίεσης, ξεπρηζονται τα άκρα νιώθεις ανάλαφρη ευλύγιστη και γενικά ήρεμη.
Νομίζω όσες θυσίες κάνω αξίζουν τον κόπο και με το παραπάνω.