Quote:
Originally posted by nature
Τουλάχιστον εμένα αυτό με προβληματίζει περισσότερο.
το τι εισαι μια κατινα και μιση σε προβληματιζει καθολου η μπα?
Printable View
Quote:
Τουλάχιστον εμένα αυτό με προβληματίζει περισσότερο.
το τι εισαι μια κατινα και μιση σε προβληματιζει καθολου η μπα?
με συγκινησε αυτο πολυ.....Quote:
Originally posted by Remedy
προτασσοντας τα στηθη του για επιθεση στον εχθρο, ως αλλος πρεκας (επι γερμανικης κατοχης αν ενθυμηστε),
ετσι για την ιστορια και αν βοηθαει,
βλεπω αρκετα ξανθοπουλο,
ιδιως την ιστορια ενος ξενιτημενου.....
:cool:
ΧαΧα!! Δεν χαθηκε, στελνει U2U σε ολες μας μηπως και αποκτησει προσβαση στο παπουτσι μας!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
χαχα νομιζω μαντευω ποιος ειναι αυτος που να χαθηκε αραγε? lolQuote:
να πιει ποτό κάποιος απ\' το παπούτσι μου
Απλα τον αγνοουμε! Δεν δημοσιευουμε τα U2U του ομως!!!!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σοφία...επειδή έγω έχω δημοσιεύσει υ2υ και μάλιστα του κρίνο, σε ρωτάω το εξής: αν εσύ βαλλόσουν άδικα από κάποιον άνθρωπο και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός, τι θα έκανες?
θεωρεις οτι σε αδικησα τοτε?
Quote:
Originally posted by weird
Αυτά λοιπόν είδαν τα δικά μου μάτια και ήθελα να το αποθέσω εδώ.
Επίσης, με προβλημάτισε το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο, να δείξουν ενσυναίσθηση, να τον καταλάβουν, αντί να πάρουν πέτρες και να αρχίσουν να λιθοβολούν.
Αυτή η στάση της στυγνής επίκρισης, οδηγεί σε πολλά δεινά και το κυριότερο, στην απώλεια κάθε επικοινωνίας και αρμονίας.
τα δικα μου ματια ειχαν αλλη αντιληψη, αλλα δεν εχω χρονο η και διαθεση να κανω μια τετοια καταγραφη, ασε που δεν το βλεπω χρησιμο.
Επισης παρακατω κανεις κρισεις, βλεπωντας εντελως με τα δικα σου μετρα και σταθμα,
\"το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο\"
ασχετως που εισαι προσβλητικη, θα σου προσθεσω οτι ο καθενας εχει το δικο του τροπο να πλησιαζει.
Προσθετικα θα πω,
οτι η δικη μου παρουσια δεν ειναι να πλησιασω καποιον οπως το βαζεις, θα ελεγα οτι ισως ειναι το τελευταιο (ενω για σενα πρωτευων)
Διαβαζω το καθε τι που δημοσιευεται με αλλο ματι απο οτι εσυ (και 3-4 ατομα οπως εχω παρατηρησει)
Παρολα αυτα χαρακτηριζεις ΚΑΙ εσυ, ως ανικανους αυτους που δεν προσεγγίζουν την δικη σου σειρα ιεραρχιας στο τροπο που πρεπει να επικοινωνει ο κοσμος.
Δεν θα σου πω αν εισαι λαθος η οχι,
γιατι κατα πρωτον δεν θελω να μπω στην ιδια διαδικασια κρισης οπως εκανες εσυ (οπου προσβαλεις κοσμο κομίζοντας την δικη σου θεωρεια προσεγγισης ως κορυφαιο γεγονος ανθρωπινης επαφης) και κατα δευτερον ακομα και αν το εκανα, θα ηταν πολυ αμφιβολο αν θα ειχε χρησιμοτητα κατι τετοιο.
Θεοφανία,Quote:
Σοφία...επειδή έγω έχω δημοσιεύσει υ2υ και μάλιστα του κρίνο, σε ρωτάω το εξής: αν εσύ βαλλόσουν άδικα από κάποιον άνθρωπο και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός, τι θα έκανες?Quote:
Originally posted by Sofia
συμφωνω. ανεξάρτητα απο το περιεχομενο, απο το αν ειναι αληθες ή οχι, με ποιο δικαιωμα το κανει κανεις αυτο?Quote:
Originally posted by dreamer
Εγώ παλι ενοχλήθηκα από το γεγονός ότι ένα μέλος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα και όχι από το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
ειλικρινα δεν μπορώ να φανταστώ λόγο για τον οποιο θα άξιζε να δημοσιεύσω ενα προσωπικο μνμ καποιου. Δλδ, με ποιον τροπο μας αφορα ολους κατι που αποστέλλεται προσωπικα σε κάποιον?
Υποθέτω πώς μπορει να το κανει καποιος αν χρειαστεί να προστατεύσει τον εαυτο του....αλλους λογους δεν μπορώ να σκεφτω. Απο την άλλη, οταν εσύ δημοσίευσες ενα προσωπικο μνμ για ποιο λογο το έκανες? Αισθάνθηκες οτι προσβάλουν την αξιοπιστία σου? ΄Η ισχυρίστηκε καποιος πώς εισαι ανειλικρινης? (ειλικρινα δεν θυμαμαι, γι αυτο κ ρωτάω....εχουν γινει πολλοι καβγαδες τρια χρονια που ειμαι τώρα στο φορουμ).
Θεοφανια, συνεχιζω επειδη δεν απαντησα κ δεν υπεκφεύγω της ερωτησης σου. Προσπαθώ μονο να καταλαβω.Quote:
σε ρωτάω το εξής: αν εσύ βαλλόσουν άδικα από κάποιον άνθρωπο και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός, τι θα έκανες?
Λοιπον: δεν ξερω τί θα εκανα γιατι δεν μου έχει συμβει. Εχω αισθανθει οτι βάλλομαι άδικα δημοσιως, οποτε απαντησα δημοσιως.Αλλες δεν απαντησα. Ο λογος ειναι αυτος: αν δεν καταλάβει ο άλλος οτι με προσβάλει, και οτι προσβάλοντας εμενα πρωτα βάλλεται κατα της δικης του αξιοπρέπειας, απο που κ ως που εγω θα τον κανω να το δει? Ελπιζω πώς μπορει να το δει καποτε...Σαφως οχι για να ικανοποιησει εμενα ή να αποκασταστησει την αδικια του τοτε, αλλα για να αμφισβητήσει την δικη του στάση κ να πάει ενα βημα παρακατω. Κ τοτε ισως επικοινωνησουμε σε αλλη βάση, πιο ισοτιμη.
Υποθετικα λοιπον μιλώντας θα ελεγα, οτι αν βαλλομουν σε προσωπικο βαθμο δημοσιως, θα απαντουσα δημοσιως. Αλλα αν θιγονταν δημοσιως κατι που εμπιστεύτηκα προσωπικα πιο πολυ θα λυπομουν για την λαθος μου επιλογη να εμπιστευτώ κάποιον.Κ φυσικα το ιδιο το άτομο για την ανηθικοτητα του.
Τί εξυπηρετουν ολα αυτα? Μήπως θα ορισουμε δικηγορους, θα εχουμε μαρτυρες κατηγοριες κ υπεράσπισης?Quote:
Συμφωνώ με τη Ρέμεντυ, που λέει εύστοχα και συνοπτικά:
«ο αντμιν θα μας ελυνε ολες τις αποριες, εαν εδω υπαρχει μια κακομοιρουλα που δεχεται σεξουαλικη παρενοχληση απο καποιον που κανει τον κινεζο, η μια αδιστακτη ψευτρα που για να γλυτωσει την κριτικη στα ηλιθια λεγομενα της κατασκευαζει τετοιου μεγεθους συκοφαντιες....»
Πιστεύω ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια, είτε του κρίνου είτε της πανικούλας.
Εάν αυτά που λέει η πανικούλα είναι αλήθεια, επιθυμώ να διαγραφεί ο κρίνο, αλλιώς θα αναθεωρήσω και τη δική μου συμμετοχή εδώ μέσα. Αν αυτά πάλι είναι συκοφαντίες, καλώς έφυγε η πανικούλα και η γνώμη μου είναι να ασχοληθεί άμεσα εκτός των άλλων ζητημάτων και με τη διαχείριση θυμού. Να ζητήσει συγνώμη και την περιμένουμε πάλι.
Ο χωρος βεβαια αυτος (οπως κ αλλοι) παιρνει τη μορφη αρενας καποιες φορες κ αυτο οταν γινεται πραγματικα με στεναχωρει...Κρίμα!
melene ναι ολοι το γνωριζουμε. αλλα δεν ξέρω ποσο ετοιμοι ειμαστε γι αυτο...Quote:
Originally posted by melene
οσοι γραφτηκαμε εδω ξεραμε εξ\'αρχης οτι μπορουμε να σχολιασουμε και να σχολιαστουμε,
να προσβαλλουμε και να προσβληθουμε και βεβαια εκ του ασφαλους.
προσωπικα δεν χρειαστηκα ποτε κανενα αντμιν να μου λυσει κανενα προβλημα με χρηστες.
Τα λυνω μονος μου μια χαρα.
Απο κει και περα,
ειτε προκειται για κακομοιρουλα, ειτε προκειται για αισχρο μυνημα,
καποια στιγμη θα πρεπει να στερηθουν τροφης, το φιλοθεαμον κοινο και τα λιονταρια να συνεχιζουν να ειναι πεινασμενα.
Nature,
γιατι δεν κρατας τα σχολια σου για τα μεσημεριαναδικα που εκει υπαρχει μπολικο δραμα?
ειναι αναγκη να μεταφερεις την εμετικοτητα σου και στο φορουμ?
Ο καθένας πιστεύω έχει βγάλει τα συμπεράσματά του είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια σ\' ένα φόρουμ που ο ένας προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλον.Οποιος θέλει να ασχολείται με ανάλογα θέματα υπάρχουν άλλα φόρουμ σχετικά.Οσο ασχολούμαστε ξεχνάμε τον λόγο που μπήκαμε.
Κρίνο, το χοντραίνεις...Quote:
Originally posted by krino
Nature,
γιατι δεν κρατας τα σχολια σου για τα μεσημεριαναδικα που εκει υπαρχει μπολικο δραμα?
Οι χαρακτηρισμοί περί \"κατινιάσματος\" , \"εμετίλας\" κλπ, ήδη στο παρόν θέμα έχουν εξαντληθεί εδώ και μερικές σελίδες, η επανατοποθέτηση τους κι η συνέχεια μιας στείρας αντιπαράθεσης, μόνο κακό προσφέρει...
Όλοι όσοι συμμετείχαν, πήραν τη θέση τους - με την οποία είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς , οφείλεις να την σεβαστείς , ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή...
Χαρακτηρισμούς από την nature δεν είδα, είδα μια άποψη με την οποία δεν συμφωνώ και το κατέθεσα. Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις και συ χωρίς οποιοδήποτε χαρακτηρισμό....
πραγματικα απο ενα τοσο μεγαλο κειμενο που μου θυμισε περιγραφη ποδοσφαιρικου αγωνα που περιμενα να δω ποτε θα μπει το γκολ, αυτο ειναι το μοναδικο σημειο που με βρισκει συμφωνη :):)Quote:
Originally posted by weird
..Αυτά λοιπόν είδαν τα δικά μου μάτια και ήθελα να το αποθέσω εδώ.
......
φανταζομαι οτι οποιος θελει να δημιουργησει την προσωπικη του αποψη για οσα εγιναν και ξερει αναγνωση, μπορει να το κανει χωρις μια τετοια \"βοηθεια\" που επισημαινει τα σημαντικα για να μην πλανηθει ο κακομοιρης ο αναγνωστης:) παλια τεχνικη και γνωστή, δεν πιανει και πολυ...
για οποιο λογο κι αν αισθανθηκες συμπαθεια για οσα ειδες εδω απο τις αντιδρασεις της βοθρουλας, ειναι εντυπωσιακη η επιλεκτικη σου μνημη ως προς τα βοθρολυμματα που ξερναει με μεγαλη ευκολια και τις συκοφαντιες εναντι οποιουδηποτε την στριμωξει για οσα απαραδεκτα υποστηριζει....οσο για τις \"παιδικοτητες\" που ηταν ο χαρακτηρισμος που βρηκες ως πιο ταιριαστο στις παραλογες αισχρες επιθεσεις της, θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις...η παιδικοτητα αφορα τα παιδια μονο...στους ενηλικες η αντιστοιχη συμπεριφορα ειναι ηλιθιοτητα και κακεντρεχεια..
sorry κιολας αλλα διαβαζω τις τελευταιες εξελιξεις και εχω μια απορρια...
ο γρηγοροπουλος που κολλαει??
δεν θελω να φανταστω weird οτι τον κατηγορεις για κατι,σωστα?
ενα εχω να πω, ο,τι του φανει του λολοστεφανη!~!
πολυ ευθικτοι παρατηρω ειστε οι περισσοτεροι εδω μεσα...
η πανικουλα παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο ο,τι εκανε το εκανε απο αμυνα
ειναι προφανες..
και nature εμενα παλι οπως και στους περισσοτερους φανταζομαι δεν μου φαινεσαι καθολου εμετικη,αντιθετως...
σοφια μου απ\'ο,τι βλεπω καθολου ετοιμοι δεν ειμαστε αν και παρολαυτα πιστευω οτι πολλοι ειναι αυτοι οι οποιοι το συνεχιζουν τωρα επειδη απλα το διασκεδαζουν η δεν εχουν τελοσπαντων με τι αλλο να ασχολειθουν.
εγω προσωπικα δεν εχω και επειδη εχει πλακα τωρα πια, ξερεις την τριχα την εχουμε κανει τριχια , συμμετεχω,διαβαζω,γελαω,βρ� �ζω και περιμενω με αανυπομονησια το επομενο σχολιο..
Quote:
Originally posted by sabb
Κρίνο, το χοντραίνεις...Quote:
Originally posted by krino
Nature,
Οι χαρακτηρισμοί περί \"κατινιάσματος\" , \"εμετίλας\" κλπ, ήδη στο παρόν θέμα έχουν εξαντληθεί εδώ και μερικές σελίδες, η επανατοποθέτηση τους κι η συνέχεια μιας στείρας αντιπαράθεσης, μόνο κακό προσφέρει...
Όλοι όσοι συμμετείχαν, πήραν τη θέση τους - με την οποία είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς , οφείλεις να την σεβαστείς , ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή...
Χαρακτηρισμούς από την nature δεν είδα, είδα μια άποψη με την οποία δεν συμφωνώ και το κατέθεσα. Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις και συ χωρίς οποιοδήποτε χαρακτηρισμό....
οχι μονο θα το χοντρυνω,
αλλα θα το σκισω μεχρι εκει που δεν παει.....
θα το τεντωσω μεχρι να σπασει τελειως.
Θες να σεβαστω την θεση καποιου,
που τον ενδιαφερει η διαγραφη μου,
επειδη απλα και μονο με αντιπαθει και βρηκε ευκαιρια να θαψει τον παπα?
το θεμα της δημοσιοποιησης δηθεν η μη δηθεν μυνηματων,
στην προκειμενη περιπτωση, ειναι το λιγοτερο που με απασχολει.
Με απασχολει πολυ περισσοτερο ολοι αυτοι που αποζητουν μια δηθεν δικαιοσυνη αρκει βεβαια να εξυπηρετουνται οι δικοι τους σκοποι.
Χριστιανος ουτε ημουν - ουτε θα γινω.
Οπως δεν θα κατσω να διαβαζω ετσι ευκολα σχολια της αγαπητης nature.
Αν εσυ σαββα, μιλας για χαρακτηρισμους, εγω μιλαω για ατομα που θελησαν διαγραφες λες και νομιζαν οτι ειναι το κοτετσι τους.
Τελος,
αν εχει καποιο προβλημα η αγαπητη nature,
να μου απαντησει και θα της λυσω ΑΜΕΣΑ.