Originally Posted by
konstantina m
Εγώ σου απάντησα στα boldaρισμένα που έγραψες γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι ήθελες να πεις αλλά έβγαλες μια πολύ αρνητική εικόνα για τις γυναίκες που κάνουν περιστασιακό σεξ σαν κατηγοριοποιημένες σε γυναίκες που δεν κάνουν για κάτι σοβαρό και αυτό τους φταίει που δεν βρίσκουν σχέση κι όπως έστρωσαν να κοιμηθούν, πως έστρωσαν δηλαδή? Κι οτι αυτές ευθύνονται που άλλες ''σοβαρές'' δεν βρίσκουν σχέση και σωστό άνθρωπο. Για αυτό σου είπα λίγο παραπάνω προσοχή στην έκφραση.
Δεν επικρότησα ποτέ καμία γυναίκα να πιέσει τον εαυτό της, ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς και χρόνους και κολλήματα και η λέξη ''περαστική'' από κρεββάτια αντρών είναι πολύ low και όντως μισογύνικη. Το ήθελε η θεματοθέτρια και το έκανε, έτσι της είπε εκείνη την ώρα το μυαλό της, who fucking cares?
Και μην παρασύρεσαι και δίνεις σημασία σε αυτά που λένε τύποι σαν τον nikos2 ή τουλάχιστον ψάχνε το λίγο καλύτερα , εκτός αν δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα για τι άνθρωπο μιλάμε. Όταν μου κάνουν προσωπικές, άθλιες επιθέσεις και μου εύχονται αντίστοιχα ε θα αντευχηθώ κι εγώ, κατάλαβες πως πάει? Είσαι γυναίκα, μην δίνεις αξία στα λεγόμενα αντρών τέτοιας νοοτροπίας γιατί μπορεί αυτό να επηρεάζει και τη δική σου νοοτροπία κι είναι πολύ κρίμα.