Κρυβεις πολλη οργη μεσα σου. Θα μας πεις απο που πηγαζει και γιατι βαζεις ορους στην επικοινωνια; Προφανως μεγαλωσες σε συντηρητικο περιβαλλον οπου επρεπε να υπακους σε κανονες. Μιλησε ελευθερα
Printable View
Κρυβεις πολλη οργη μεσα σου. Θα μας πεις απο που πηγαζει και γιατι βαζεις ορους στην επικοινωνια; Προφανως μεγαλωσες σε συντηρητικο περιβαλλον οπου επρεπε να υπακους σε κανονες. Μιλησε ελευθερα
ξερεις ομως παντα υπαρχει ο κινδυνος να πεσεις και εσυ μεσα....Quote:
Originally posted by melene
δεν μου απαντησες...η αν μου απαντησες δεν καταλαβα..
ειναι πολυ συγκεκριμενα νομιζω αυτα που ειπα..αν θες λοιπον απαντησε μου!
να τι σου απαντησα αλλα λογω της επιθετικοτητας σου δεν μπορεσες να το καταλαβεις!
οτι αν ειναι να σωσεις καποιον που πνιγεται και κατσεις να εξετασεις πρωτα τα ψαρια τα κλαδια και το περιβαλλον εχει μεχρι να τα εξετασεις ολα αυτα θα εχει πνιγει ο αλλος....
Γιαυτο Μελενα λεω οτι θα πρεπει να υπαρχει μοντεριτορ εδω μεσα.Γιατι αν εγραφες αυτα που εγραψες σε μενα πχ στην αφρουλα , η σε καποιον αλλον , απο στενοχωρια , μπορει αντι να βγει απο το φορουμ , να θελησει να βγει απο την ζωη γιατι δεν βρηκε αυτο που ηθελε εδω εστω κι αν δεν την αφησαν οι αναγκες καποιων αλλων για προβολη της επιθετικοτητας τους οπως κανεις τωρα εσυ , πιο ηπια βεβαια αλλα το ιδιο πιεστικα σε μενα να φυγω απο το φορουμ για να μεινει στα χερια αυτων που αρνουνται να μαθουν πως γινεται η επικοινωνια με τους αλλους
διαφορετικα αν μπορεις.
σχετικα ομως με την απαντηση που εδωσες θα ηθελα να πω οτι αν ειναι να σωσεις καποιον που πνιγεται και κατσεις να εξετασεις πρωτα τα ψαρια τα κλαδια και το περιβαλλον
εεε μεχρι να τα εξετασεις ολα αυτα θα εχει πνιγει ο αλλος....
πρεπει λοιπον αντι να μιλας του μελλοθανατου για τη συσταση του κλαδιου
απλωσε το χερι...ξερεις ομως παντα υπαρχει ο κινδυνος να πεσεις και εσυ μεσα....
η μονη διαφορα αναμεσα σε ενα πνιγμενο ανθρωπο οχι απο νερ αλλα απο ιδεες η σκεψεις και σε ενα που ξερει απο εικοινωνια , ειναι οτι αυτος που ξερει απο εικοινωνια δηλαδη εγω , αφου μπορεσα και εφτιαξα κανονες , δεν εφηνω τις σκεψεις μου να με πανε οπου θελουν εκεινες!!!!!!
Μπορω να της ελεγχω...
Πχ επειδη ξερω οτι αν πεσω απο ενα ψηλο κτηριο χαμω θα χτυπησω και θα πονεσω , οσο και να με τρωει η περιεργεια ,
λεω οχι δεν θα το κανω στον εαυτο μου και γιαυτο μου αρεσει να μιλαω και με αλλους γιατι θελω ολοι οσοι ερχονται εδω να μιλησουμε να ειναι καθε μερα αν χρειαστει εδω , ολοι μαζι εδω ,για να συζηταμε τις σκεψεις και τα προβληματα μας...
πανο, νομιζω οτι εχεις νοιωσει πολυ την απορριψη..Γιαυτο θελεις να οικειοποιηθεις ενα σαιτ που δεν ανηκει σε κανενα παρα μονο στα μελη του- και το Νικο-,να θεσεις ορια στην εκφραση και να επιβαλλεις την αποψη σου, αντι να την εκθεσεις και να τη θεσεις προς συζητηση στα μελη.
Το αν θα δεχτουν τα μελη ή οχι μια προταση ειναι αναφαιρετο δημοκρατικο δικαιωμα τους.Οπως ανεφερε και ενα αλλο μελος πρωτυτερα, εδω δεν ειμαστε ασυλο, και ουτε πιστευουμε σε αυτα..
Οσο για το οτι εσυ επιμονα ζητας την υπαρξη μοντερειτορ αυτος υπαρχει και ειναι η Σηλια αν δεν κανω λαθος...
οπως κανω εγω τωρα?θεωρεις οτι ειμαι επιθετικη?αν ναι λυπαμαι εισαι καχυποπτος..
δεν εχω καμια τετοια προθεση.ο μονος πιεστικος εδω μεσα μαλλον εισαι εσυ φιλε μου..
εσυ μιλας για δικηγορους και δικαστηρια,για θεμιτα και αθεμιτα μεσα να επιβαλλεις αυτο που προτεινεις κανενας αλλος...
δεν σου ζητησα να φυγεις..σε συμβουλεψα...δεν επεμεινα,αυτο δεν λεγεται πιεση...
α!δηλαδη ηρθες εδω για να μας μαθεις με ποιον τροπο θα επικοινωνουμε?
ρωτησες αν θελουμε??
εσυ τι οφελος εχεις απο αυτο??
και γιατι μα γιατι επειμενεις τοσο πολυ?τι σε κανει να υποστηριζεις με τοσο παθος αυτο το πραγμα?
ποιο ειναι το κινητρο σου?
εχω διατυπωσει την ιδια ερωτηση πολλες φορες,απαντησε μου σε παρακαλω οσο πιο λακωνικα γινεται και αν μπορεις χωρις παρομοιωσεις και ιστορικες αναφορες.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :E
αγαπητέ φίλε , μια ολόκληρη γεννια , η γεννια του πολυτεχνείουQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
μεγαλωσαμε με συντηριτικα ιδεωδη και αξιες αυτα που λεμε στερεοτυπα...
Εχεις δικιο οτι κρυβω πολλη οργη μεσα μου
Δεν ηρθα ομως εδω για να στην μεταδώσω...
Ηρθα γιατι μου δινει οση δυναμη χρειαζεται για να μπορεσω να σε βοηθησω αν με χρεαστεις καποτε...
Ξερεις δεν ειναι ευκολο σημερα ουτε αλλωστε ποτε , να βοηθησεις καποιον αλλον...
Θα σου φερω ενα παραδειγμα...
Μου αρεσει πολυ να τρεχω με το αυτοκινητο και την μοτοσυκλετα μου...
Οι γονεις μου , ο δασκαλος μου , καποιοι φιλοι , μου ελεγαν συχνα πανο προσεχε με την μηχανη! Τρεχεις πολυ!
ΟΜως εμενα μου αρεσε πολυ να τρεχω γιατι ενοιωθα ελευθερος οταν με χτυπουσε ο ανεμος στο προσωπο και μου εκλεινε τα ματια ...
Μια μερα ομως γλυστρησα με 10χλμ ταχυτητα , σε κατι λαδια που ειχαν χυθει στο δρομο και σουρθηκα καμμια 20 μετρα...
Ενω δεν ετρεχα ενω εκανα αυτο που ελεγαν ολοι , σημερα το μπουτι μου εχει φτιαξει ενα σακο γεματο υγρα \"υγρωμα \" λεγεται το οποιο θα το κουβαλαω σε ολη μου την ζωη γιατι δεν αξιζει τον κοπο να εγχειριστει , αφου ειναι μια φυσικη αμυνα του οργανισμου μας για να μας προστατεψει απο την υψηλη θερμοτητα που αναπτυσεται λογω τριβης!!
Δεν το ηξερα αυτο και αμεσως μολις μου το ειπε ο γιατρος μου
αυτοματα το μυαλο μου πηγε στο air bag. Σκεφτομαι οτι αυτος που ανακαλυψε το air bag ισως να ηταν γιατρος η ασθενης σαν εμενα ! Πολυ θαηθελα να μπορεσω μια μερα να μπω σε ενα ιατρικο σαιτ στις ΗΠΑ, την Αγγλια η την Γερμανια, τον Καναδα η την Γαλλια να βρω αυτον τον ανθρωπο και να τον ρωτησω αν αυτο που σκεφτομαι ειναι σωστο....
Αν ομως βρω ενα κλιμα σαν αυτο εδω μεσα , σιγουρα θα με παρουν πολλοι για τρελλο και αν δεν υπαρχει μοντερειτορ να με προστατεψει , θα δυσκολευθω να επικοινωνησω με τον εφευρετη του air bag!!!!!!!!!!!
Εδω ας πουμε , θα ηθελα να διαβασω την γνωμη των πιο παλιων μελων για τοθεμα που εβαλα , αλλα μεχρι στιγμης , κανεις δεν μου ειπε μια ολοκληρωμενη προταση για τους λογους που θελει η δεν θελει να περιριστει η επιθετικοτητα εκτος απο τον Νικο και την νατυρ στην αρχη....
Εσυ για να ρωτησω και εγω με την σειρα μου , αν αρχισω να σε βριζω ,να σε ειρωνεύομαι , να σε κοροιδευω , δεν θα θυμωνες μαζι μου?
Πανο, πες μας τι σε απασχολει, και παψε να μας κανεις κριτικη, και να μας δασκαλευεις!!!
Ουτε μωρα παιδια εμαστε ουτε κουτοι!!
Ειναι προφανες οτι κατι σε απασχολει, μοιρασου το με μας, και θα δεις ολοι θα σε ακουσουν και θα προσπαθησουν να σε βοηθησουν!!!
Αρα ειναι ξεκαθαρο πως το προβλημα σου ειναι οτι παντα ενιωθες περιορισμενος και εχεις γνωρισει την απορριψη σε μεγαλο βαθμο. Προφανως εκει οφειλεται η επιθετικοτητα σου και η αναγκη να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι σου
Αμάν άρχισε πάλι τις αερολογίες!
Ας τις εξετάσουμε μια μια.
Ποιος σου είπε πως έχω καμια σχέση με Αμερική; Οποιος μιλάει αγγλικά δηλαδή είναι και του εξωτερικού; Και που κολλάει η KKK με το θέμα σου; Και μετά έχεις και το θράσος να λες πως οι άλλοι γενικολογούν ενώ εσύ μένεις επί του θέματος! Τέτοιες μπουρδολογίες έχεις γράψει σε ένα σωρό θέματα, εξού και δε θεωρείσαι και πολλής περιωπής εδώ μέσα πια. Επειδή αυτό που διακρίνεις προς ΤΟ AΤΟΜΟ ΣΟΥ και μονο, ΕΣΎ το γενικεύεις σε \"άκρατη επιθετικότητα που εμποδίζει το διάλογο\" να στο ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορα. Εμείς σε αυτό το forum περνάμε μια χαρά, συζητάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μιλάμε για όσα μας απασχολούν πολύ καιρό πριν εμφανιστείς. ΕΣΈΝΑ δε θέλουμε, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΣΈΝΑ, γιατί σε θεωρούμε ενοχλητικό, ανούσιο και προσβλητικό. Στο έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα ότι εσύ είσαι το πρόβλημα και γενικεύεις μια συμπεριφορά που προβάλλεται μονο στο άτομο σου αλλα, ΕΝΤΕΛΏΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚA, επέλεξες να σχολιάσεις κάτι τελείως άσχετο με αυτό.Quote:
Originally posted by πανος12345
Δεν το βρισκω καθολου απιθανο γιατι στις ΗΠΑ που απο οτι φαινεται σχετιζεσαι ακομα υπαρχει η ΚΟΥ_ΚΛΟΥΞ _ΚΛΑΝ παροτι εχουν ηδη τον πρωτο μαυρο προεδρο ! Εχεις ακουσει ποτε για τον νομο του Λυντς? Συχνα η επιθετικοτητα οταν ειναι ανεξελεγχτη οδηγει σε μαζικη υστερια! Ηδη εχω δεχθει πολλες απειλες εδω μεσα απο ψυχικα ασθενεις ? αλλους? τι σημασια εχει? Το θεμα μας ειναι αν η απεριοριστη επειθετικοτητα προαγει η εμποδιζει τον διαλογο γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ
Όχι βεβαια, σαφώς και δε σε ρώτησα γιατί δεν είμαι τόσο υπερφίαλη ώστε 1) να προβάλω συνεχώς το ποσα μηνύματα μου στέλνουν ώστε να αποδείξω πως είμαι ευπρόσδεκτη στο forum και 2) δε θεωρώ καν τα u2u παράμετρο που επιδέχεται σύγκρισης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, ανέφερα τα δικά μου μηνύματα για να σου δείξω ποσο παντελώς ανόητο είναι να αναφέρεις τα δικά σου ως ένδειξη πως είσαι αρεστός.Quote:
Η επιθετικοτητα εμποδιζει τον διαλογο και αυτο συμβαινει γιατι δεν διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι αλλα εχεις στο μυαλο σου μονο να αποδειξεις οτι κανουν λαθος.Λες οτι εσυ διαγραφεις τα μηνυματα σου.Με ρωτησες εμενα γιατι δεν διγαρφω τα δικα μου για να εχεις μετρο συγκρισης?
Όσον αφορά το τραγουδάκι που ανέφερα, εσύ μπορείς να έχεις στο μυαλό σου το \"Tina Turner - You\'re simply the best\". Εγώ πάλι εννοούσα κάτι περισσότερο σε στυλ Archive - Get Out.Quote:
Originally posted by πανος12345αν καποιος μου εστελνε οπως λες ενα τραγουδακι δεν ερχεται σε αντιφαση με το οτι θες να αποδειξης οτι δεν με θελουν στο σαιτ?
Όσον αφορά το ότι έμαθες από αλλα μέλη για την Αφρούλα, και το λες κιόλας σαν να είναι για καλο, να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι η Αφρούλα έγραφε εδώ η ίδια, και δε χρειαζόταν κανένας να στην αναφέρει γιατί τα θέματα της ήταν πάνω πάνω για πολλές μέρες, μέρες κατά τις οποιες ήσουν εδώ, έβλεπες το θέμα της πρώτο στη λίστα αλλα διάλεγες να απαντήσεις σε αλλα θέματα και να ανοίξεις δικά σου, άσχετα, και δεν της έγραψες ούτε έναν συμπαραστατικο λόγο. Όπως έχω πει προηγουμένως σε άλλο post μου, ΕΠΈΛΕΞΕΣ να την αγνοήσεις και μετά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΕΣ τη κατάσταση της για να ανοίξεις ένα θέμα που να προωθεί τα δικά σου συμφέροντα. Ξανά, ντροπή σου.
Όσον αφορά το νομο, καταρχάς με μια απλή επιστολή δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε το όνομα σου. Ο γραπτός λόγος πράγματι αποτελεί τεκμήριο ενοχης η αθωότητας, αλλα στην περίπτωση μας το ότι θεωρείς πως \"κατηγορείσαι\" για τα μηνύματα σου είναι απλά η τεχνική άμυνας γνωστη και ως \"σας δείχνω το δένδρο για να μη δείτε το δασος\". Κανέναν σε αυτό το forum δεν ενδιαφέρουν τα u2u σου, στο είπα και πριν, στο ξαναλέω και τώρα, ο μονος λόγος που αναφέρθηκα σε αυτά ήταν για να σου δείξω πως δεν έχουν καμια χρήση η σχέση με το εν λόγω θέμα. Tα μέλη κρίνονται ΜΟΝΟ από τα post που κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί αυτά είναι και τα μονα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια των πράξεων τους. Τέλος, εσύ το ξέρεις πως για να εκδοθεί ένταλμα ανοίγματος φακέλων προσωπικών δεδομένων πρέπει πρώτα να Αποδειχθεί ότι τα εν λόγω ντοκουμέντα μπορεί να περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά η αθωωτικά στοιχεια;Quote:
Originally posted by πανος12345Τι παει να πει προσωπικη αλληλογραφια? Το γνωριζεις οτι στα δικαστηρια της Ελλαδας με μια απλη επιστολη μπορεις να αποδειξεις οτι θες ? Το ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι τεκμηριο ενοχης η αθωοτητας ? Εν προκειμενω πως να υπεαρσπιστω τον εαυτο μου αν δεν επικαλεσθω τα κινητρα της συμπεριφορας μου? Πως θα αποδειξω το πως εμαθα απο αλλα μελη για την Αφρουλα και οτι μπορει να υπηρξαν πολλες αλλες παρομοιες περιπτωσεις? Το γνωριζεις οτι ολα τα στοιχεια που γραφονται στο ιντερνετ ειναι υποχρεωτικο να προσφερονται σε πρωτη ζητηση απο καθε χρηστη απ το νομο?
Είπε ο άνθρωπος που συνδέει την επιθετικότητα προς το άτομο του με την KKK, που σε θέματα σχέσεων κατηγορεί το Κράτος Πρόνοιας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και σε θέματα μελαγχολίας η δε θυμάμαι και εγώ τι ήταν, αναφέρει τις χασισοφυτείες της Κρήτης, από τον άνθρωπο που επανειλημμένως ο περίγυρος του του επειστηει την προσοχή ότι διαβάζει επιλεκτικά και απαντάει με πλατειάσεις και αοριστίες. E δεν μπορείς να μη γελάσεις με αυτό το σχόλιο :)Quote:
Originally posted by πανος12345Και τέλος, επί του θέματος στην κυριολεξία. Επιτελους! Η δικη μου μορφη επιθετικοτητας
Εγώ χάνω τη θάλασσα; Έλα μια βόλτα από το προφίλ μου και δες σε ποσα διαφορετικά θέματα απαντάω καθημερινά. Μετά πήγαινε και μια βόλτα από το δικό σου προφίλ. Μήπως παραείσαι εγωκεντρικός; (Μην απαντήσεις, ρητορικά ρώτησα)Quote:
Originally posted by πανος12345αν οπως λες
\"όπου δεν υπάρχει ίχνος σου, επικρατεί ηρεμία, εποικοδομητικός διάλογος και πραγματική βοήθεια\" εσυ γιατι χολοσκας και ασχολησαι με την σταγονα και χανεις την θαλασσα?
Γιατί καλο μου ατομακι, προσπαθείς να επιβάλεις τους δικούς σου ορους επικοινωνίας σε ολόκληρο το forum! Και δε γουστάρουμε ούτε τους ορους σου, ούτε το στυλ σου, ούτε τις αλλαγές που θέλεις να προτείνεις. Στα δικά σου θέματα, που ανοίγεις για ΔΙΚA ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, these ο,τι κανόνα θέλεις αλλα exe υπόψιν σου πως κανεις δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να τους ακολουθήσει. Εσύ εδώ προσπαθείς δικτατορικά να αλλάξεις τον τρόπο λειτουργίας ενός ολοκληρου forum που που προϋπήρχε της θλιβερής παρουσίας σου, επειδή απλά και μονο δεν κολλάει με τη δικη σου οπτική (και μετά έχεις και το θράσος να λες πως ΕΓΏ βλέπω την πραγματικότητα μέσα μονο από τα δικά μου ματια) Απειλείς με καταγγελίες και εκθέτεις ένα σωρό προσωπικά επιχειρήματα, γενικεύοντας την επιθετικότητα σου στα υπόλοιπα μέλη, ενώ μέχρι την σήμερον δεν προϋπήρξε κανένα άλλο παρόμοιο πρόβλημα.Quote:
Τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει , οταν νοιωθεις την αναγκη να βγαλεις την επιθετικοτητα σου πανω μου οπως κανουν αλλωστε και πολλοι αλλοι να καταλαβεις οτι παραβιαζεις την δικη μου ελευθερη αποψη η επιθυμια να μπορω να επικοινωνησω μονο με αυτους που δεχονται τους ορους που βαζω..
ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΈΩ! Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με το πως έχουν τα πράγματα, αν δεν σου αρέσει, άντε στην παραλια να κανεις καμια 10ρια απλωτές, μπας και πέσει και η μπάκα δηλαδή...
εσυ ζηνοβια μπορεις να γραψεις αυτο που θες να γινει και να το εξηγησεις λιγο για να πεισεις και εμενα ?Quote:
Originally posted by zinovia
πανο, νομιζω οτι εχεις νοιωσει πολυ την απορριψη..Γιαυτο θελεις να οικειοποιηθεις ενα σαιτ που δεν ανηκει σε κανενα παρα μονο στα μελη του- και το Νικο-,να θεσεις ορια στην εκφραση και να επιβαλλεις την αποψη σου, αντι να την εκθεσεις και να τη θεσεις προς συζητηση στα μελη.
Συγνωμη ζηνοβια μου αλλα αυτο εδω το ποστ τι αλλο σκοπο εχει απο το να συγκεντωθεις λιγο στο θεμα του διαβαζοντας τον τιτλο και να γραψεις ας πουμε
\"θεωρω οτι ειναι καλη η επιθετικοτητα μου γιατι μπορω και εκτονώνομαι εδω μεσα \"
Το αν θα δεχτουν τα μελη ή οχι μια προταση ειναι αναφαιρετο δημοκρατικο δικαιωμα τους.Οπως ανεφερε και ενα αλλο μελος πρωτυτερα, εδω δεν ειμαστε ασυλο, και ουτε πιστευουμε σε αυτα..
Οσο για το οτι εσυ επιμονα ζητας την υπαρξη μοντερειτορ αυτος υπαρχει και ειναι η Σηλια αν δεν κανω λαθος...
αυτο σημαινει φορουμ....επικοινωνια=διαλο� �ος= αυτοελεγχος =σκεψη+αναλυση+αποφαση+δρασ η μεμονομενα η ομαδικα για να επιτευθει καποιος στοχος
αυτο ειναι η απαντηση σου στο ερωτημα μου για σενα?Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αρα ειναι ξεκαθαρο πως το προβλημα σου ειναι οτι παντα ενιωθες περιορισμενος και εχεις γνωρισει την απορριψη σε μεγαλο βαθμο. Προφανως εκει οφειλεται η επιθετικοτητα σου και η αναγκη να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι σου
θυμασαι τι ειπαμε λιγα ποστ [ριν για την γενικευση?Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Αμάν άρχισε πάλι τις αερολογίες!
Ας τις εξετάσουμε μια μια.
Ποιος σου είπε πως έχω καμια σχέση με Αμερική; Οποιος μιλάει αγγλικά δηλαδή είναι και του εξωτερικού; Και που κολλάει η KKK με το θέμα σου; Και μετά έχεις και το θράσος να λες πως οι άλλοι γενικολογούν ενώ εσύ μένεις επί του θέματος! Τέτοιες μπουρδολογίες έχεις γράψει σε ένα σωρό θέματα, εξού και δε θεωρείσαι και πολλής περιωπής εδώ μέσα πια. Επειδή αυτό που διακρίνεις προς ΤΟ AΤΟΜΟ ΣΟΥ και μονο, ΕΣΎ το γενικεύεις σε \"άκρατη επιθετικότητα που εμποδίζει το διάλογο\" να στο ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορα. Εμείς σε αυτό το forum περνάμε μια χαρά, συζητάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μιλάμε για όσα μας απασχολούν πολύ καιρό πριν εμφανιστείς. ΕΣΈΝΑ δε θέλουμε, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΣΈΝΑ, γιατί σε θεωρούμε ενοχλητικό, ανούσιο και προσβλητικό. Στο έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα ότι εσύ είσαι το πρόβλημα και γενικεύεις μια συμπεριφορά που προβάλλεται μονο στο άτομο σου αλλα, ΕΝΤΕΛΏΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚA, επέλεξες να σχολιάσεις κάτι τελείως άσχετο με αυτό.Quote:
Δεν το βρισκω καθολου απιθανο γιατι στις ΗΠΑ που απο οτι φαινεται σχετιζεσαι ακομα υπαρχει η ΚΟΥ_ΚΛΟΥΞ _ΚΛΑΝ παροτι εχουν ηδη τον πρωτο μαυρο προεδρο ! Εχεις ακουσει ποτε για τον νομο του Λυντς? Συχνα η επιθετικοτητα οταν ειναι ανεξελεγχτη οδηγει σε μαζικη υστερια! Ηδη εχω δεχθει πολλες απειλες εδω μεσα απο ψυχικα ασθενεις ? αλλους? τι σημασια εχει? Το θεμα μας ειναι αν η απεριοριστη επειθετικοτητα προαγει η εμποδιζει τον διαλογο γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ
Όχι βεβαια, σαφώς και δε σε ρώτησα γιατί δεν είμαι τόσο υπερφίαλη ώστε 1) να προβάλω συνεχώς το ποσα μηνύματα μου στέλνουν ώστε να αποδείξω πως είμαι ευπρόσδεκτη στο forum και 2) δε θεωρώ καν τα u2u παράμετρο που επιδέχεται σύγκρισης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, ανέφερα τα δικά μου μηνύματα για να σου δείξω ποσο παντελώς ανόητο είναι να αναφέρεις τα δικά σου ως ένδειξη πως είσαι αρεστός.Quote:
Η επιθετικοτητα εμποδιζει τον διαλογο και αυτο συμβαινει γιατι δεν διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι αλλα εχεις στο μυαλο σου μονο να αποδειξεις οτι κανουν λαθος.Λες οτι εσυ διαγραφεις τα μηνυματα σου.Με ρωτησες εμενα γιατι δεν διγαρφω τα δικα μου για να εχεις μετρο συγκρισης?
Όσον αφορά το τραγουδάκι που ανέφερα, εσύ μπορείς να έχεις στο μυαλό σου το \"Tina Turner - You\'re simply the best\". Εγώ πάλι εννοούσα κάτι περισσότερο σε στυλ Archive - Get Out.Quote:
Originally posted by πανος12345αν καποιος μου εστελνε οπως λες ενα τραγουδακι δεν ερχεται σε αντιφαση με το οτι θες να αποδειξης οτι δεν με θελουν στο σαιτ?
Όσον αφορά το ότι έμαθες από αλλα μέλη για την Αφρούλα, και το λες κιόλας σαν να είναι για καλο, να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι η Αφρούλα έγραφε εδώ η ίδια, και δε χρειαζόταν κανένας να στην αναφέρει γιατί τα θέματα της ήταν πάνω πάνω για πολλές μέρες, μέρες κατά τις οποιες ήσουν εδώ, έβλεπες το θέμα της πρώτο στη λίστα αλλα διάλεγες να απαντήσεις σε αλλα θέματα και να ανοίξεις δικά σου, άσχετα, και δεν της έγραψες ούτε έναν συμπαραστατικο λόγο. Όπως έχω πει προηγουμένως σε άλλο post μου, ΕΠΈΛΕΞΕΣ να την αγνοήσεις και μετά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΕΣ τη κατάσταση της για να ανοίξεις ένα θέμα που να προωθεί τα δικά σου συμφέροντα. Ξανά, ντροπή σου.
Όσον αφορά το νομο, καταρχάς με μια απλή επιστολή δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε το όνομα σου. Ο γραπτός λόγος πράγματι αποτελεί τεκμήριο ενοχης η αθωότητας, αλλα στην περίπτωση μας το ότι θεωρείς πως \"κατηγορείσαι\" για τα μηνύματα σου είναι απλά η τεχνική άμυνας γνωστη και ως \"σας δείχνω το δένδρο για να μη δείτε το δασος\". Κανέναν σε αυτό το forum δεν ενδιαφέρουν τα u2u σου, στο είπα και πριν, στο ξαναλέω και τώρα, ο μονος λόγος που αναφέρθηκα σε αυτά ήταν για να σου δείξω πως δεν έχουν καμια χρήση η σχέση με το εν λόγω θέμα. Tα μέλη κρίνονται ΜΟΝΟ από τα post που κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί αυτά είναι και τα μονα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια των πράξεων τους. Τέλος, εσύ το ξέρεις πως για να εκδοθεί ένταλμα ανοίγματος φακέλων προσωπικών δεδομένων πρέπει πρώτα να Αποδειχθεί ότι τα εν λόγω ντοκουμέντα μπορεί να περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά η αθωωτικά στοιχεια;Quote:
Originally posted by πανος12345Τι παει να πει προσωπικη αλληλογραφια? Το γνωριζεις οτι στα δικαστηρια της Ελλαδας με μια απλη επιστολη μπορεις να αποδειξεις οτι θες ? Το ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι τεκμηριο ενοχης η αθωοτητας ? Εν προκειμενω πως να υπεαρσπιστω τον εαυτο μου αν δεν επικαλεσθω τα κινητρα της συμπεριφορας μου? Πως θα αποδειξω το πως εμαθα απο αλλα μελη για την Αφρουλα και οτι μπορει να υπηρξαν πολλες αλλες παρομοιες περιπτωσεις? Το γνωριζεις οτι ολα τα στοιχεια που γραφονται στο ιντερνετ ειναι υποχρεωτικο να προσφερονται σε πρωτη ζητηση απο καθε χρηστη απ το νομο?
Είπε ο άνθρωπος που συνδέει την επιθετικότητα προς το άτομο του με την KKK, που σε θέματα σχέσεων κατηγορεί το Κράτος Πρόνοιας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και σε θέματα μελαγχολίας η δε θυμάμαι και εγώ τι ήταν, αναφέρει τις χασισοφυτείες της Κρήτης, από τον άνθρωπο που επανειλημμένως ο περίγυρος του του επειστηει την προσοχή ότι διαβάζει επιλεκτικά και απαντάει με πλατειάσεις και αοριστίες. E δεν μπορείς να μη γελάσεις με αυτό το σχόλιο :)Quote:
Originally posted by πανος12345Και τέλος, επί του θέματος στην κυριολεξία. Επιτελους! Η δικη μου μορφη επιθετικοτητας
Εγώ χάνω τη θάλασσα; Έλα μια βόλτα από το προφίλ μου και δες σε ποσα διαφορετικά θέματα απαντάω καθημερινά. Μετά πήγαινε και μια βόλτα από το δικό σου προφίλ. Μήπως παραείσαι εγωκεντρικός; (Μην απαντήσεις, ρητορικά ρώτησα)Quote:
Originally posted by πανος12345αν οπως λες
\"όπου δεν υπάρχει ίχνος σου, επικρατεί ηρεμία, εποικοδομητικός διάλογος και πραγματική βοήθεια\" εσυ γιατι χολοσκας και ασχολησαι με την σταγονα και χανεις την θαλασσα?
Γιατί καλο μου ατομακι, προσπαθείς να επιβάλεις τους δικούς σου ορους επικοινωνίας σε ολόκληρο το forum! Και δε γουστάρουμε ούτε τους ορους σου, ούτε το στυλ σου, ούτε τις αλλαγές που θέλεις να προτείνεις. Στα δικά σου θέματα, που ανοίγεις για ΔΙΚA ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, these ο,τι κανόνα θέλεις αλλα exe υπόψιν σου πως κανεις δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να τους ακολουθήσει. Εσύ εδώ προσπαθείς δικτατορικά να αλλάξεις τον τρόπο λειτουργίας ενός ολοκληρου forum που που προϋπήρχε της θλιβερής παρουσίας σου, επειδή απλά και μονο δεν κολλάει με τη δικη σου οπτική (και μετά έχεις και το θράσος να λες πως ΕΓΏ βλέπω την πραγματικότητα μέσα μονο από τα δικά μου ματια) Απειλείς με καταγγελίες και εκθέτεις ένα σωρό προσωπικά επιχειρήματα, γενικεύοντας την επιθετικότητα σου στα υπόλοιπα μέλη, ενώ μέχρι την σήμερον δεν προϋπήρξε κανένα άλλο παρόμοιο πρόβλημα.Quote:
Τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει , οταν νοιωθεις την αναγκη να βγαλεις την επιθετικοτητα σου πανω μου οπως κανουν αλλωστε και πολλοι αλλοι να καταλαβεις οτι παραβιαζεις την δικη μου ελευθερη αποψη η επιθυμια να μπορω να επικοινωνησω μονο με αυτους που δεχονται τους ορους που βαζω..
ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΈΩ! Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με το πως έχουν τα πράγματα, αν δεν σου αρέσει, άντε στην παραλια να κανεις καμια 10ρια απλωτές, μπας και πέσει και η μπάκα δηλαδή...
διαβασε τι γραφεις εδω
\"Εσύ εδώ προσπαθείς δικτατορικά να αλλάξεις τον τρόπο λειτουργίας ενός ολοκληρου forum \"
και εδω
Στα δικά σου θέματα, που ανοίγεις για ΔΙΚA ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, these ο,τι κανόνα θέλεις αλλα exe υπόψιν σου πως κανεις δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να τους ακολουθήσει.
Μπορει καποιος απο σας που υποστηριζει οτι αυτο το φορουμ λειτουργει καλα οπως εχει να εξηγησει στην κοπελια οτι δεν βγαινει τιποτα σχετικο με επικοινωνια σε αυτο το μηνυμα της?
ειναι σχετο μια θαλλασσα επιθετικοτητας?
ιδιο της επιθετικοτητας ειναι εμμονη ιδεα για καποιον ... γραφεις \"και δεν της έγραψες ούτε έναν συμπαραστατικο λόγο\" ρωτησες προηγουμενως να μαθεις αν επιτρεπει ο αντμιν τα σχολια στο θεμα της αφρουλας ? ρωτησες να μαθεις αν το τελευταιο ποστ πριν την παρεμβαση του ηταν το δικο μου? να γιατι ισχυριζομια οτι πολλοι δεν μπορειτε να επικοινωνησετε αν δεν υπαρξει μοντερειτορ που θα αξιολογει για επιθετικοτητα τα μηνυματα σας !
εγώ ακόμα να καταλάβω γιατί θεωρείς το φόρουμ επικίνδυνο...
αν μπορούσες να μου απαντήσεις με 2 κουβέντες απλές και καταννοητές θα σου ήμουν υπόχρεη....
διαβασε λιτσα απο την αρχη αυτο το θεμα και ρωτα μετα τον εαυτο σου ποσα απο τοσες σελιδες που εχουν γραφει περιεχουν στοιχεια διαλογου και θεσεις σχετικα με αυτο που προτεινα και οχι μια παρορμητικη αποριψη[αυτο που ονομαζω χαριν ευκολιας επιθετικοτητα]...Quote:
Originally posted by λίτσα
εγώ ακόμα να καταλάβω γιατί θεωρείς το φόρουμ επικίνδυνο...
αν μπορούσες να μου απαντήσεις με 2 κουβέντες απλές και καταννοητές θα σου ήμουν υπόχρεη....
Υπενυθμιζω σε ολους οτι το θεμα ειναι αν η επιθετικοτητα εμποδιζει η οχι τον διαλογο
Δεν γραφω για να εκτονωνομαι, Πανο, αλλα για να εκφραστω...
Πιθανον να υπηρχε επιθετικη σταση απο καποια μελη του φορουμ προς αλλα κατα καιρους, ομως νομιζω οτι γινεται κατανοητη και συγχωρηται δεδομενου οτι πολλοι απο εμας βιωνουμε εντονο στρες...Κανενας ομως μεχρι τωρα δεν εχει κρατησει τη δικη σου σταση, να εχεις τετοια οργη και μενος με αυτους που δεν συμφωνουν μαζι σου!!Πως ειναι δυνατον να μην ειναι επιθετικοι απεναντι σου οταν μας προσεβαλλες μιλωντας με υποτιμητικες εκφρασεις για τους ασθενεις, οταν επικαλεισαι επαγγελματικη ιδιοτητα που δεν αποδεικνυεται απο πουθενα (και διαβασα το προφιλ σου) και βασει αυτης προχωρας σε θεσεις πολυ αμφιλλεγομενες (μιλω και για το παραδειγμα με τον ιερεα) η καταθετεις αποψεις στα θεματα των μελων με υφος αυθεντιας...
Πρωτα μας προσβαλλεις και μετα θες να σε αποδεχτουμε...
Πρεπει να σου πω οτι οι περισσοτεροι απο εμας περακολουθουνται απο γιατρο, δεν μπαινουμε στο σαιτ για να βρουμε γιατρο ή ιατρικη βοηθεια...Οποτε η σχετικη προσφορα σου ειναι μαλλον περιττη...
Γιατι καλυτερα δεν μας μιλας για σενα..?Φαινεται οτι σε απασχολλουν πολλα..Εκφρασου Πανο...