Originally posted by xika
Quote:
Originally posted by πανος12345
μου ηρθε μια αλλη ιδεα που νομιζω οτι δεν θα ηταν δυσκολο να εφαρμοστει...
Γιατι να μην ειναι καποιος μοντερειτορ στο θεμα που ανοιγει?
Ολοι μπορουν να ανοιγουν θεματα και ειναι λογικο ολοι να θελουν να μπορουν να επικοινωνησουν..αν ομως καποιοι δεν μπορουν να συγκρατησουν την επιθετικοτητα τους
γιατι ο καθε δημιουργος ενος θεματος να μην μπορει να κοβει τα επιθετικα και υβριστικα μηνυματα τους? ολοι θα εβγαιναν κερδισμενοι ετσι....Πανω απο ολα ομως το φορουμ υποστηριξης και οι κανονες που το φερνουν σαν αναγκη για αμφιδρομη επικοινωνια και οχι μονολογο και ξεσπασματα επιθετικοτητας απο καποιους που ειναι ευαισθητοι με το Α η το Β θεμα , διακόπτοντας τον διαλογο που ισως ειναι οφελιμος σε καποιους αλλους!
Πανο, ουτε ξεσπασμα επιθετικοτητας υπαρχει ουτε τιποτα. το οτι ειμαι ευαισθητη εγω στο συγκεκριμενο θεμα απο το οποιο πηγαζει η ιδεα σου, δεν σημαινει οτι εσυ μπορεις να τρομοκρατεις την κοπελα με τις αρχαιες μεθοδους ιατρικης που εζησες ως συμπαραστατης σε καποιες κοπελες πριν 30 χρονια ουτε να της λες οτι δεν ειναι αναγκη να ακουει χαζομαρες για ψυχολογικα προβληματα που δημιουργουνται και οτι αυτα δημιουργουνται μονο σε αυτες που δεν ξερουν τι θελουν!!
ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι θελω!!
αντιλαβου?