-
Όπως διαπίστωσες Αντώνη μου.....όλοι εδώ είμαστε πέρα από τα κενά διακοπών που κάνουμε!!!!!!!!
Αφού σε βοηθά το remeron συνέχισε την αγωγή! Ο γιατρός σου τί εντυπώσεις έχει από την όλη πορεία σου? Δεν μας ανέφερες......
Περιμένουμε νέα σου.....και μην χαλάς τη διάθεσή σου από χαζομάρες ηλίθιων ατόμων μωρό!!!!!!!!!!:):):)
-
εχει κολλησει γριπη το pc moy και σερνεται ετσι για να διαβασω τα μνμ περιμενω μια μερα χε χε...ο γιατρος ειπε οτι το lamictal den me krataei kai etsi perνω και μια συμπληρωση αντικαταθληπτικου.υπαρχει και περιπτωση να μεινω για παντα με μια μικρη δοση.δεν με πειραζει ομως γιατι εχω αποδεχτει την κατασταση αυτη...παντως το remeron ειναι καλυτερο απο το efexor δηλαδη δεν μου δημιουργει καμοια παρενεργεια.
-
Χαλαρά Αντώνη μου!!!!!!!!:)
ʼλλωστε πολλά ήδη τα έχεις αναλύσει στην πορεία σου και είσαι συνειδητοποιμένος!;)
-
Ακομα και να χρειαστει να το παιρνεις συνεχεια εφοσον βλεπεις οτι σε βοηθαει και δε σου δημιουργει παρενεργειες τοτε δεν πειραζει..σημασια εχει να εισαι καλα.
Καλα να περνας!
-
...γειαααααααααααα τουυυυυυυυ!!! .... τελο τι εγω διακοπεσ....:( μακια ....
-
γεια σας πως ειστε?σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αποχωρισω απο το φορουμ...νιωθω οτι δεν εχω κατι αλλο να προσφερω εδω...νιωθω οτι πλεων εχω φτασει σε ενα σταδιο οπου οτι και να γραψω οτι και να πω ειναι μια επαναληψη των αρχικων που εχω γραψει...εσας πια η γνωμη σας?βρισκομαι σε τρομερο διλημα
-
λοιπων...α θα ηθελα να ευχαριστησω τον ψυχολογο και αρχιτεκτονα αυτου του σαιτ
β.θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν και ελυσαν καποιες αποριες μου
γ.θα ηθελα να πω αντιο σε καποια παιδια που γιναμε η μαλλον που αναπτυξαμε καποια πιο οικια σχεση
αποχωρω απο αυτο το σαιτ διοτι πιστευω οτι οτι ειχα να δωσω το εδωσα...να ειστε ολοι καλα και να την παλευετε
μπορει να μπαινω αραια και που ετσι για να γινεται μερικες φορες κουβεντα...ειναι δυσκολο να το κοψεις τελειως...
φιλουσκια!!!!
-
Αντωνη ευχομαι να πας ακομη καλυτερα και το σημαντικοτερο να μη σταματησεις την προσπαθεια σου..
Να εισαι καλα,φιλακια.
-
Αντίο και να την παλεύεις κι εσύ.
-
πάντως, και μια καλημέρα να λες που και που, μη νομίζεις, κι ας είναι ίδια η λέξη, είναι κάθε μέρα κάτι που μπορεί να μας φέρνει κοντά...
να έχεις πάντα υπομονή για να βλέπεις τα καλά γύρω σου...
-
Αντώνη μου η προσφορά δεν τελειώνει ποτέ όσο υπάρχουν ερεθίσματα......Όλο και μπαίνουν νέα μέλη από ότι βλέπεις....... ολοένα και περισσότερο εκφράζονται νέες απόψεις και προβληματισμοί που επιδέχονται ανάλυση και συζήτηση από όλους μας........οπότε η παρέμβασή σου ανά πάσα στιγμή δεν πάει χαμένη..........
Πιστεύω ότι έχεις και άλλα να πεις.....Όπως και νά\'χει όμως σεβαστή η όποια σου θέση......Σίγουρα θα μας λείψεις.......Φιλιά:):)
-
..Αντωνη.... φιλε μου.... σε καταλαβαινω.... καπου ολα τα πραγματα κανουν τους κυκλους τους... πιστεψε με ομως πως σε λιγο καιρο θα σου λειψουμε.. οπως θα μας εχεις λειψει πολυ κι εσυ... θα εχεις ξεκυραστει απο εμας.. και απ ολη την ιδεα.... και θα ερθεις δρυμητεροσ.. θα δεις... μη σε τρομαζει... θα ερθει μονο του.... σε φιλω γλυκα μεχρι τοτε... κι αν τελικα κανω λαθοσ... τοτε ισωσ και καλητερα για σενα.... θα μασ λειψεις πολυ... κι εμενα που σου ειχα απο παντα μια μικρη αδυναμια.... φιλακια.. και μη μασ ξεχασεις.....
-
Αντώνη μου θα μας λείψεις σε όλους !!!!!
σευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας όλο αυτό τον καιρό!!!!!
εμένα προσωπικά με βοήθησες πολύ μιας κι έβλεπα πως αντιδρά κάποιος άνθρωπος με παρόμοιο πρόβλημα !!!!
αν αλλάξεις γνώμη πάντως , εδώ είμαστε όλα τα φιλαράκια σου
Φιλάκια πολλά
-
δεν ξερω...ισως σε λιγο καιρο να αρχισω να ξαναμπαινω...ομως αυτην την περιοδο δεν νιωθω οτι μπορω να προσφερω...ισως να φταιει το καλοκαιρι?δεν ξερω...και εμενα μου λειψατε και μου λειπετε...δεν θα χαθουμε...ο καθενας περναει μια φαση η οποια μπορει να αντιστραφει...οτι δεν χανομαστε ειναι σιγουρο απλα θεωρησα να σας ειδοποιησω παρα να εξαφανιστω χωρις να πω τιποτα...εξαλου ειμαστε φιλαρακια με μια ξεχωριστη σχεση και ας μην εχουμε συναντησει ο ενας τον αλλο.
-
Οκ Αντώνη μου μην αισθάνεσαι άσχημα βρε!!!;);)
Δεν σε παρεξηγεί κανένας! Μπορεί όντως να είναι μια ενδιάμεση φάση!
Εμείς πάντως σε περιμένουμε πάλι στην παρέα μας, όταν θα νομίζεις ότι είσαι έτοιμος!
:D
Χαλάρωσε και όλα τα υπόλοιπα άστα να έρθουν αρμονικά από μόνα τους!
Καλή ξεκούραση!!!:):)