Θοδωρή....μή το παίρνεις προσωπικά...Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας σου, αλλά όντως ο κάθε άνθρωπος και (για μένα), η κάθε εξάρτηση είναι διαφορετική...Δεν το λέω κακοπροαίρετα...
Printable View
Θοδωρή....μή το παίρνεις προσωπικά...Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας σου, αλλά όντως ο κάθε άνθρωπος και (για μένα), η κάθε εξάρτηση είναι διαφορετική...Δεν το λέω κακοπροαίρετα...
Ειμαι απο τους ανθρωπους που γενικα και ειδικα εδω μεσα εχω χιλιο αναφερει για την μοναδικοτητα και το ποσο ξεχωριστος ειναι ο καθε ανθρωπος ...Quote:
Originally posted by Alobar
Θοδωρή γεια σου, είμαι η Alobar. Διακρίνω μια παρεξήγηση που μάλλον δε καταλαβαίνω από πού προέκυψε. Δεν ανέφερα πουθενά ότι \'κάτι δε μου αρέσει σε κάποιον/ους\', δε μιλάω ποτέ με αοριστολογίες. Κι ο Αριστείδης που είναι φίλος μου μίλησε σε α\' πληθυντικό, το διέκρινα σε κάποια ποστς κι αυτό είναι όλο. Δεν απαίτησα κάτι, είναι αντιληπτό. Είμαι σε ένα θέμα για το αλκοόλ και θεωρώ το πρόβλημα του οποιουδήποτε μια ξεχωριστή και προσωπική υπόθεση. Όπως ο,τιδήποτε μπορεί να αφορά έναν άνθρωπο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και στην προκειμένη και ο κάθε αλκοολικός είναι διαφορετικός. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις μου, οδηγούν στις απόψεις μου. Καλή συνέχεια και πάλι σε όλους!
:)
δεν διαφωνουμε σε αυτο...
αλλωστε αυτο το εμαθα και συνηδιτοποιησα ειδικα μεσα στο προγραμμα απεξαρτησης που πηγα.....
Η καθε εξαρτηση ειναι ιδια ειτε απο ηρωινη ειτε απο αλκοολ ειτε απο ανθρωπους ειτε απο τΖογο ..ειτε απο τηλεοραση ..ειτε απο Φαγητο ειτε απο το Ιντερνετ...ιΔΙΑ!!
ο καθε εξαρτημενος ομως σαφως ΝΑΙ και ειναι διαφορετικος
ομως πυστεψε με Αlobar και συ Θεοφανια ....τα συναισθηματα ειναι κοινα και ιδια για ολους τους ανθρωπους...και τοξικομανεις και αλκοολικους και ανθρωπους ασχετους με ουσιες....
Ολοι φοβουντε ολοι χαιροντε ολοι λυπουντε ολοι πονανε ...
Αν εγινε παρεξηγηση τοτε παω πασο...
και ΣΥν χωραμε....
παιδιά, προσοχή στα συναισθήματα. τώρα κατάλαβα ότι τα συναισθήματα έχουν και ποιότητα και ποσότητα. γι αυτό, τα συναισθήματα να εκδηλώνονται με προσοχή και φειδώ. και δεν διστάζω να πω ότι θεωρώ πως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι άξιοι να μοιραστούν τα συναισθήματα μου. είτε δεν τα κατανοούν, είτε τα ξεφτιλίζουν, είτε πιστεύουν ότι τους ανήκουν δικαιωματικά. για αυτό, κρίνω πολύ τώρα πια με ποιούς και σε ποιό βαθμό θα μοιραστώ συναισθήματα και χρόνο. γιατί και τα δύο είναι πολύτιμα. γιατί και τα δύο χτίστηκαν μέσα μου με πολύ κόπο και πολύ αίμα. γιατί και τα δύο είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε τελικά. δεν θα επιτρέψω, στο βαθμό που το μπορώ, να αφήσω κανένα, για κανένα λόγο να παίξει με τα συναισθήματα μου και να σπαταλήσει το χρόνο μου. ξέρω και από μόνος μου να τα κάνω καλά και τα δύο, εξ\' ου και ο αλκοολισμός από τον οποίο παίρνω σιγά-σιγά αποστάσεις. καληνύχτα παιδιά και καλημέρα για αύριο.
ποσο δικιο εχεις Αριστειδη....
(αστειο ε?\"Αριστειδης ο δικαιος\" :))
Καληνύχτα Αριστειδούκο! Πήγα να την πέσω, αλλά πουυυυυυ... :P. Θοδωρή, ιτ\'ς οκ. Καληνύχτα και καλημέρα σε όλους μας!
:P
αλομπαρQuote:
Originally posted by Alobar
Τώρα είδα Σοφία αυτό που είπες για το τσιγάρο. Μια σκέψη - προβληματισμός και φεύγω. Έχουν χαρακτηρίσει τον αλκοολισμό \'ασθένεια\' - χωρίς βάσιμες επιστημονικές μελέτες, γι\' αυτό είχα παραθέσει τοποθέτηση της Pops -, όταν η εξάρτηση απ\' το τσιγάρο όχι μόνο είναι μεγαλύτερη, αλλά οδηγεί στην πραγματική ασθένεια του καρκίνου, αν και είναι ιάσιμη ευτυχώς σε πολλές περιπτώσεις... είμαι κι εγώ μια... :P. Σαφώς το αλκοόλ οδηγεί σε βία, τροχαία, παραβατικές συμπεριφορές, κάτι που δε γίνεται με το τσιγάρο, αλλά...δεν είναι το κάπνισμα πιο αποδεκτό;... ένα θα σου πω απ\' την εμπειρία μου. Το τσιγάρο κόβεται πιο δύσκολα απ\' το αλκοόλ. Κι ακόμη πιο δύσκολα ελαττώνεται σε σχέση με αυτό.
ισως αυτο που λες να ισχυε παλιοτερα, αλλα οχι πια..
για τον απλο λογο οτι το αλκοολ βλαπτει αυτον που το πινει (αν δεν συμπεριλαβουμε καποια παραβατικη συμπεριφορα βεβαια, που ετσι κι αλλιως δεν ειναι βεβαιη)
το τσιγαρο ομως βλαπτει και τους γυρω..
και με την τοση ενημερωση περι παθητικου καπνισματος, οσο αμερικανια κι αν μας φανηκε στην αρχη,εχουμε πλεον αρχισει να στραβοκοιταζουμε πολυ περισσοτερο καποιον που θ αναψει τσιγαρο διπλα μας (εγω τουλαχιστον το κανω)...
Ρέμεντυ έχεις δίκιο, το παρέλειψα. Όσοι είστε σε τιβί, βάλτε ΕΤ1! Με συγχωρείς που δε το σχολιάζω όσο θα ήθελα. Βάλτε να δείτε!
Βαλαβανίδης, θεός.
Alobar ωραία υπογραφή έχεις. :P
την ειχα προσεξει κι εγω την υπογραφη της αλομπαρ, αλλα δεν την σχολιασα, μικρε μου ομπερον(ομπυρων)
Νά \'στε καλά. Ασχολούμαι με τη λογοτεχνία χρόνια. Κάνω πολλά λογοπαίγνια. Ένα άλλο μου είναι το \'Ο Κύριος Με Θυμών\'...\'. Κι όταν βλέπω το σκυλάκι μιας φίλης, τον Έκτορα, τραγουδάω το \'Έκτορά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλεεεεεε...\'. Ωραία η μέθοδος Βαλαβανίδη! :P. Τεχνικές εκφοβισμού και placebo! Καληνύχτα οριστικά, καλό ξημέρωμα σε όλους!
λολ, ο κυριος με θυμων!!!!!
καληνυχτα και σε σενα αλομπαρ
νασαι καλα!
καλημερα!!τι ελεγε ρε παιδια χθες ο βαλαβανιδης?
οντως ωραια Αlobar
το τελευταιο μου λογοπαιγνιο μιας και μ αρεσουν και μενα ειναι η ονομασια του site μου
XRTCUPXRTC δηλαδη ΕΞΑΡΤΗΣΗΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
:PP :)
απο οκτωβρη θα με ξαναπαρει ο πατερας μου στη δουλεια μου,και μαλιστα αυτη τη φορα οχι μονο με κανονικο μισθο αλλα και με ενσημα!!παιδια με εμπιστευεται ξανα σιγα σιγα!!και μου πε οτι και που δεν τελειωσα ακομη τη σχολη και χρωσταω πολλα δεν εγινε και τιποτα,εχω ολο το χρονο!!!ξαναρχιζω να κανω ονειρα!!!
μπράβο olgaki82!;όλα θα τα τακτοποιήσεις στη ζωή σου.