Ειναι η αληθεια...δεν μπορεις να την χωνεψεις ε?Ουτε εγω.
Printable View
Ειναι η αληθεια...δεν μπορεις να την χωνεψεις ε?Ουτε εγω.
Οποτε δεν ειμαι ο μονος μη λογικος τοσο καιρο...ειναι παρανοϊκοι οι τυποι.
Μπορει να ειναι και οι ιδιοι και οι ιδιοι...δεν ξερω,δεν συγκρατω προσωπα σας εχω πει οτι εχω τεραστια προβληματα μνημης ε?
Ισως ειναι και αυτο που με κανει ευστροφο.
Για κατσε να κοψω προσωπα.
Κeep
προσπάθησε να σκεφτείς πώς είσαι όταν αισθάνεσαι καλά και πώς όταν υποτροπιάζεις.
Δεν αμφιβάλλω σε καμία περίπτωση ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα στην πόλη σου και στις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους, αλλά βλέπω έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό σε σχέση με παλιότερα. Κι άλλες φορές είχες τους προβληματισμούς σου αλλά τώρα φαίνεται οτί υποφέρεις.
Συνέχεια λες ότι αυτό δεν είναι ψύχωση, και συμφωνώ αν και δεν είμαι ειδικός. Δεν λέω ότι έχεις χάσει την μπάλα, αλλά όλη αυτή η ψυχολογική πίεση που αισθάνεσαι, αναρωτιέμαι, πόσο ακόμη θα σε επιβαρύνει?
Προφανώς έχεις τον γιατρό σου που σε ξέρει καλά και φυσικά καλύτερα από μας που απλά σε διαβάζουμε. Γιατί δεν πας να του μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι? Πιστεύω ότι ένα ραντεβού με τον γιατρό σου θα σε ανακουφίσει πάρα πολύ, είναι κρίμα να αφήνεις τον εαυτό σου αβοήθητο!
Σου βάζω και στοίχημα ότι μόλις ανέβεις λίγο ψυχολογικά θα αναρωτιέσαι γιατί τα έβλεπες τόσο μαύρα όλα! :)
Γιατί τη μείωσες στο μισό τη δόση? Τι ήθελες να αλλάξεις?
Για κατσε μαλλον να πολεμησω.
Ρε ειναι η πραγματικοτητα...μου το λενε και οι φιλοι μου εκτος και αν τρελλαθηκαν και αυτοι,μετα το τελευταιο περιστατικο που εκοβα την πολη βολτες σαν ζουρλος αρχισαν τα προβληματα.
Σημερα συζητουσα με τον ξαδερφο μου και μου ελεγε το ξερω και μου ελεγε υπομονη μεχρι να ξεκουμπιστεις απο δω.
Ο \"τρελλος\" της πολης αλλος \"τρελλος\" αυτος περασε και μου ειπε,σηκω φυγε αν θελεις το καλο σου και μετα γυρισε προς το ανωνυμο πληθος και τους λεει...με ακουσατε που του το ειπα...ρε με σκοτωνουν με το γαντι.
Το μυαλο μου ειναι περιεργο και δεν το δεχεται ο κοσμος,ειμαι αφηρημενος και τα γραφω ολα στα παπαρια μου συνηθως.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ αλλα δεν με βοηθαει η μνημη να δω μηπως ειναι λιγοι οι αρωστοι.
Για κατσε λιγο να ξυπνησω τα εγκεφαλικα μου κυτταρα συνηρθα καπως.
ΝΑι ρε εχετε δικιο για μερικους παπαρες δεν αξιζει τον κοπο.
Να στε καλα.