σιγα ρε παιδια μια γνωμη ειπε πεσατε να την φατε την κοπελα
Printable View
σιγα ρε παιδια μια γνωμη ειπε πεσατε να την φατε την κοπελα
Ουτε εγω έχω ιδέα τι θα σήμαινε να αυξήσεις κηπ τη δοσολογια. Εννουσα μια καλή συννενοήση με έναν καλο γιατρο για το απο δω και μπρος με δεδομενο οτι τα 15 σου προκαλεσαν μαλλον την υποτροπη (για να μην πω στανταρ, τεσπα)
Helena οχι, καμια σχεση αλλα τελος παντων :)
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑQuote:
Originally posted by keep_walking
remedy η κατερινα θυμοταν που ειχα πει οτι ειχα κοψει στο μισο εδω και πολλους μηνες γι\'αυτο μιλαγε για αυξηση...αλλα εγω εχω κοψει στο μισο εδω και παρα πολλους μηνες.
Ειναι το βοηθημα και οχι η θεραπεια ...
Η ευτυχια του καθε ενα δεν εξαρταται απο την χημεια αλλα απο την καλη ψυχολογια και διαθεση που θα αποκτησει μετα την
\"μαχη των μαχων \" με τον ιδιο του τον εαυτο...
θα ελεγα ενα καλο γυναικακι , τρελιαρικο , αγριωπο αλλα και παθιασμενο ειναι καλυτερο απο ολοκληρο Φαρμακειο!
Δεν ηταν σαν τις υποτροπες του παρελθοντος παντως...επεσαν ολοι πανω μου...δεν μπορω να πω οτι ειχα ξεφυγει και τελειως...λεμε τωρα...απλως δεν μπορουσα να καταλαβω την δημιουργια ορισμενων καταστασεων.
ουτε τωρα μπορω να καταλαβω που ειμαι καλα...τεσπα...μαλλον φοβηθηκαν οτι σαλταρα και αρχισαν ολοι να συμπεριφερονται σπασμωδικα οπως του κατεβαινε του καθενος.
και αυτο ηταν που με σαλταρε εντελει:P (ειρωνικο ε?)
α ρε κιπ... παντως δεν πιστευω να εχεις παραπονο σε ενα πραγμα τουλαχιστον\' οτι μια στρατια ανθρωπων εσπευσαν να σε βοηθησουν
μακαρι να βρεθει κοσμος και στην πραγματικη ζωη να το κανει αυτο την επομενη φορα που θα υπαρχει θεμα στη ζωη σου... και ας μην ειναι και πληθος απαραιτητα ...λιγοι και καλοι
:P
σεσαλταρε προς την σωστη κατευθυνση !Quote:
Originally posted by keep_walking
και αυτο ηταν που με σαλταρε εντελει:P (ειρωνικο ε?)
χαχαχαχαχα
μονο που δεν εγινε εισακουστει η δικη μου εισηγηση γιατι ειμαστε φραγακοφωνιαδες ακομα κιπ!
βρεθηκε κοσμος στην πραγματικη ζωη...αυτο εκανε μπουρδελλο την κατασταση...δεν το αφησαν να κυλησει...δεν ειχα ξεφυγει ουσιαστικα.
ι ντοντ νοου κιπ
απλα επειδη εγραφες πιο παλια για μοναξια ανυπαρξια φιλων σχεσης κτλ
τεσπα γιατρος δεν ειμαι οποτε σαν ασχετη πεταω κι εγω καμια εξυπναδα που και που :P
Δεν πετας εξυπναδες ελενα εισαι απο τα πιο εξυπνα ατομα που ξερω και εισαι παντα ευστοχη...αληθεια λεω οχι κολακεια.
Ναι η πραγματικη ζωη μου δεν ειναι καλη γιατι εχω ταμπελλα...ναι.
πςςςςςςςςςς :P:P :P
το ξερω..η ταμπελα... κι εσυ κι ολα τα παιδια που ζουν σε κλειστες σχετικα κοινωνιες..ελλαδαρα ειναι αυτη .. :( :(
τεσπα ειπαμε νεο ξεκινημα δε μασαμε :)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
εισαι και πιο παλια απο μενα ...και εχεις τοσα λιγα μυνηματα...λιγα και καλα:)))
Τεσπα στα αρχιδια μου και η ταμπελλα...θα φυγω...γιατι μαλλον για αυτο εχω τις πολλες τις μεταβολες διαθεσης.