Πάνο και τα γυναικολογικά κατέχεις;
Printable View
ε δλδ ελεος ρε γιωτα.μας καραφλιασε,
με λιγα λογια τιποτα.Quote:
Originally posted by panikoula
τι ειναι οι τριχομοναδε΅ς?
καποιοι μικροοργανισμοι που αναπτυσονται στον κολπο μια γυναικας και προξενουν αυτο που περιεγραψες...
πολυ μεγαλυτερη απο την συνηθισμενη υγρανση του κολπου.
τιποτα απολυτως !καμμια ανησυχια!αλλα απλα ισως να μην βρικσει ευκολα πατο ο δημητρης!
χαχαχαχαχα
θεραπευεται αμεσως νομιζω με μια αλοιφη...
ρωτα στο φαρμακειο της γειτονιας σου.
ε .... ειχα την τυχη να αγαπαω πολυ τις γυναικες !!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by giota
χαχαχαχαχαχα
καλο βραδυ και περαστικα....
.................................................. ..........................................
διάγνωση από το νετ!!!
Και τι θα πει να ρωτήσει τον φαρμακοποιό της?
Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε εδώ μέσα!!!
Μπορεί να είναι οποιοδήποτε απλό πρόβλημα με αυτό το συμπτωμα και μόνο η εξέταση και η καλλιέργεια των υγρών μπορεί να δείξει τι είναι και τι φάρμακο συνιστάται για την περίπτωση.
Και πάλι μπορεί να είναι από τον τράχηλο και να μην αρκεί η καλλιέργεια, αλλά και πάλι εύκολα αντιμετωπίσιμο με την ιατρική αγωγή.
Η οποία αγωγή θα αποφασιστεί από τον γιατρό, έχοντας υπόψη τα άλλα φάρμακα που ήδη χορηγούνται.
Φτάνει πια με την επικίνδυνη επιπολαιότητα σε σοβαρά θέματα.
Θα πεί ότι ο Πάνος έκανε την διάγνωση και τέλος.Α,ρε Πάνο να μας πείς τι δεν ξέρεις
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax eleos.
Keep, χαίρομαι ολόψυχα για την έκβαση:)Quote:
Originally posted by keep_walking
Αισθανομαι...βασιλικα...μα καλα ποιος ειμαι:P
Ολοι όσοι σε είχαμε γνωρίσει διαδικτυακά σου λέγαμε ότι είσαι ένας πανέξυπνος, αξιόλογος και συμπαθέστατος άνθρωπος. Τώρα που ο κρίνο σε γνώρισε από κοντά, σου είπε τα ίδια. «Αν οι δρόμοι μας είχαν συναντηθεί τυχαία, θα είμασταν φίλοι, είσαι μια χαρά άνθρωπος», είπε.
Μη ξοδεύεις το χρόνο σου κηπ, σκεπτόμενος τον βαρετό και αφιλόξενο ίσως χώρο που βρίσκεσαι. Ξόδεψέ τον οργανώνοντας ένα καλύτερο αύριο.
Από τα μέρη σου, περνάω που και που, πηγαίνοντας στο Γύθειο. Αν και είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η ανωνυμία στο φόρουμ (για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δομή της ζωής μου), …..με βάλατε σε πειρασμό. Λες να σου έρθω και εγώ για καφεδάκι? Χμμμ…… αρχίζω και το θέλω….
Μπράβο Keep, krino, liber και άγνωστε/η Χ!!!!
καλημερα σας!
εχω συγκινηθει απιστευτα με την πραξη αυτων των 3 ατομων.διαβαζω τοσες μερες αλλα δεν ηξερα και ακομα δεν ξερω πως να εκφρασω τα συναισθηματα μου.
τελικα υπαρχει ανθρωπια εκει εξω.δεν εχω λογια..
κρινε,λιμπερ,αγνωστε-η συγχαρητηρια!ειστε Ανθρωποι.μου δωσατε δυναμη,ελπιδες,ποσο μαλλον στον κιπ.
Σας ευχαριστω..
Δεν επεσα και ολων η συμπεριφορα ηταν απανθρωπη...ναι μαλλον ειμαι παραξενος και εχω πολλες παραξενιες...αλλα αυτο που εζησα δεν προκειται να το ξεχασω ποτε στη ζωη μου.
Ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι ακομα ναι.
αν καθε γυναικα με τριχομοναδες , δεν ρωτησει τον φαρμακοποιο της και ζητησει να γινει οπως λες καλλιεργεια ουρων , η Πολιτεια θα επρεπε να την καλυπτει ανα δεν εχει τα χρηματα για να τα πληρωσει τα εξοδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by TC
διάγνωση από το νετ!!!
Και τι θα πει να ρωτήσει τον φαρμακοποιό της?
Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε εδώ μέσα!!!
Μπορεί να είναι οποιοδήποτε απλό πρόβλημα με αυτό το συμπτωμα και μόνο η εξέταση και η καλλιέργεια των υγρών μπορεί να δείξει τι είναι και τι φάρμακο συνιστάται για την περίπτωση.
Και πάλι μπορεί να είναι από τον τράχηλο και να μην αρκεί η καλλιέργεια, αλλά και πάλι εύκολα αντιμετωπίσιμο με την ιατρική αγωγή.
Η οποία αγωγή θα αποφασιστεί από τον γιατρό, έχοντας υπόψη τα άλλα φάρμακα που ήδη χορηγούνται.
Φτάνει πια με την επικίνδυνη επιπολαιότητα σε σοβαρά θέματα.
Σου περασε εστω και για μια στιγμη αυτο απο το μυαλουδακι σου? αν ναι , τοτε ζητησε απο την Πολιτειανα εφαρμοσει την καρτα νοσηλιας .....και μην τα βαζεις με το χθες για να φταξεις το αυριο χωρις να μπορεις να δειξεις τους πραγματικους ενοχους για την καταρευση του συστηματος προνοιας στην Ελλαδα....
δεν ξερω τιποτα....Quote:
Originally posted by giota
Θα πεί ότι ο Πάνος έκανε την διάγνωση και τέλος.Α,ρε Πάνο να μας πείς τι δεν ξέρεις
αλλα καθε μερα μαθαινω ....
εσυ Γιωτα ?
συγνωμη αγνωστη που στην δικη μου τσοντα σε ξεχασα.....
ειμαστε δυο .....ειμαστε τρεις.....ειμαστε χιλιοι δεκατρεις......
κιπ εχει ενα κατακαλοκαιρο παρατεταμενο στην Κρητη.....
Σκεψου 2 φορες στην ζωη μου εχω παει στην Καραιβικη Φεβρουαριο και εφευγα οταν αρχιζε
ο μηνας του καρναβαλιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολο το νησι βγαζει τα γιορτινα του κιπ!
Αρχισαν να χορευουνε τον πεντοζαλι οι ψυχες των ελευθερων και να κουρδιζουν τις λυρες οι λυράρηδες ....
Ποτες θα κα, ποτες θα κα , ποτες θα καααααααααααααααανειιιιιι ιιιιιι ξαστερια!....
ποοοοοοοοοοοοοοτες θα βλεφαριιιιιιιιιιιιιιισει.. ...
Ακομα εκει βρισκεσαι?