Καλα εχει πιασει φωτια το φορυμ τωρα τελευταια ή μου φαινεται...αλλες φορες εμπαινα και δεν εγραφε κανενας...και τωρα απλουστατα δεν προλαβαινει να διαβασει καποιος τα μυνηματα που γραφονται γενικως:o:o:o
Printable View
Καλα εχει πιασει φωτια το φορυμ τωρα τελευταια ή μου φαινεται...αλλες φορες εμπαινα και δεν εγραφε κανενας...και τωρα απλουστατα δεν προλαβαινει να διαβασει καποιος τα μυνηματα που γραφονται γενικως:o:o:o
Σιγουρα αυτο... απλως αυτο που εννοω ειναι οτι με τον χαρακτηρα που εχει δεν θα δυσκολευτει να βρει μια κοπελα :))Quote:
Originally posted by Helena
βασικα πιστευω οτι το προβλημα του κιπ...το ξερει καλυτερα απο ολους ο ιδιος ο κιπ..
απλα ενα ενθαρρυντικο λογο ηθελα να πω γιατι ειναι κριμα να υποτιμα τον εαυτο του φαινεται ατομο που μπορει να δωσει πολλα :)
Quote:
Originally posted by Remedy
ρε συ πανο, ασε κανεναν να προκοψει επιτελους!Quote:
Originally posted by πανος12345
δικιο εχεις μαρια !Quote:
Originally posted by mariap
πανο εγω την πανικουλα την φανταζομαι σαν αυτοκαταστροφικη, σαν να εχει φωτια ναι αλλα να τα καιει ολα στο περασμα της....
αλλα ετσι ειναι η πανικουλα!
η εχεις τα κοτσια να την αντιμετωπισης η αλλαζεις σελιδα..
μακαρι να μην ημουνα γερος και ασχημος αλλα κυριως μπατηρης για να παω στην τριπολη να παρω τον κιπ μαζι μου για ενα ταξιδακι στην Πρεβελη!
ας πηγαινες μονος σου στην πρεβελη να κσνεις κι ενα ψυχικο αφου λυσσαξες , να γλυτωσει και κανενας αθωος:Ρ
Να σου πω! Αν βρισκόταν κανένας ήρωας για εκείνο το ρημάδι το ψυχικό, θα είχαμε γλιτώσει πάρα πολλές παράπλευρες απώλειες....
σιγουρα αλλα μονο εκει που θελει ο ιδιος Ελενα...Quote:
βασικα πιστευω οτι το προβλημα του κιπ...το ξερει καλυτερα απο ολους ο ιδιος ο κιπ..
απλα ενα ενθαρρυντικο λογο ηθελα να πω γιατι ειναι κριμα να υποτιμα τον εαυτο του φαινεται ατομο που μπορει να δωσει πολλα :)
ο ιδιος πανο...ο ιδιος!!!! οχι, εσυ.....Quote:
Originally posted by πανος12345
σιγουρα αλλα μονο εκει που θελει ο ιδιος Ελενα...Quote:
Πάλι χαμός έγινε.....
Τόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο πως αν δεν ξέρουμε πως να φερθούμε σε δύσκολη στιγμή κάποιου μέλους, καλύτερα να το βουλώνουμε.
Με όλη την εκτίμηση που έχω στον Κηπ και που φυσικά δεν συμμερίζομαι αυτά που του είπε η πανικούλα πάνω στα νεύρα της, αλλά νοιώθω ότι άρκτος, εσύ τσίγκλισες και εξώθησες την πανικούλα σε τέτοια κατάσταση. Εδώ είναι τα ποστ, όποιος δεν με πιστεύει ας τα επαναλάβει μια γρήγορη. Λίγη προσοχή, κυρίως από όποιον θέλει να πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος δεν βλάπτει. Εγώ είδα ότι η πανικούλα είχε ζητήσει συγνώμη από τον κηπ, όλα καλά όλα ωραία, ο κηπ δεν κρατούσε κακία γιατί ξέρει ότι η πανικούλα τον αγαπάει και όλα οκ.
Αρκτος εσύ τα εξώθησες. Το είδα καθαρά. Τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Καλα περιττο να σας πω οτι με κανετε και κοκκινιζω....για το ενδιαφερον...να τρελλαινομαι πιο συχνα:))))
δηλαδη συγγνωμη εννοεις βρε φυση μου οτι ο νικος ειναι ενα αβουλο πλασμα φερεφωνο της αρκτου η της καθε αρκτου?γιατι δεν τον εχω για τετοιο εγω αν εσυ ξερεις καλυτερα πασο
Δε βαρέθηκες να είσαι τόσο προβλέψιμη?Quote:
Originally posted by nature
Πάλι χαμός έγινε.....
Τόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο πως αν δεν ξέρουμε πως να φερθούμε σε δύσκολη στιγμή κάποιου μέλους, καλύτερα να το βουλώνουμε.
Με όλη την εκτίμηση που έχω στον Κηπ και που φυσικά δεν συμμερίζομαι αυτά που του είπε η πανικούλα πάνω στα νεύρα της, αλλά νοιώθω ότι άρκτος, εσύ τσίγκλισες και εξώθησες την πανικούλα σε τέτοια κατάσταση. Εδώ είναι τα ποστ, όποιος δεν με πιστεύει ας τα επαναλάβει μια γρήγορη. Λίγη προσοχή, κυρίως από όποιον θέλει να πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος δεν βλάπτει. Εγώ είδα ότι η πανικούλα είχε ζητήσει συγνώμη από τον κηπ, όλα καλά όλα ωραία, ο κηπ δεν κρατούσε κακία γιατί ξέρει ότι η πανικούλα τον αγαπάει και όλα οκ.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Κανεις ακριβώς αυτό που έκανες με τη ρέμεντι. Είχατε τσακωθεί σε άλλο θέμα, άνοιξες το θέμα με το μπούλινγκ απλά και μόνο για να της την πεις, και τώρα κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με την άρκτος.
Μιλάς για την εξώθηση της πανικούλας σε απίστευτα βρισίδια από την άρκτος?
Μήπως συμφωνείς με το βόθρο που εκτοξεύθηκε από το στόμα της μόνο και μόνο για να την πεις στην άρκτος?
Εχεις την παραμικρή συναίσθηση αυτών που γράφεις, ή νομίζεις πως απευθύνεσαι σε ηλίθους?
Η άρκτος είναι εδώ μέσα από τότε που εσύ έβαζες σεμέν στον υπολογιστή και έχει δώσει το στίγμα της.
Φύση, ξέρεις τι προτείνω?
Αυτό που τώρα προέχει, δεν είναι να καταλήξουμε στο τι εξώθησε την κατάσταση ως εδώ.
Ας το αφήσουμε για αργότερα.
Νομίζω οτι θα πρέπει να μείνουμε στην αξιοθαύμαστη στάση του Κηπ, ο οποιος, κατάλαβε φυσικά οτι η Μαρία ξέφυγε πάνω στα νεύρα της και προσπάθησε να την ηρεμήσει.
Ας περάσουμε λοιπόν, αυτό το σοφό μήνυμα του Κηπ προς την Μαρία, κι όλα τα άλλα, τα αφήνουμε για αργότερα.
Τι λες?
Καλα, μεχρι να σου εξωθησει τα ματια καποιος επιτελους, ουτε να κελαηδησεις προκειται ουτε χαρουμενη θα εισαι. Τετοια θα γραφεις.Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
πηρε χαμπαρι η αστερω οτι παει να σβησει ο καυγας κι ηρθε να κανει το χορευτικο της :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))
\"ποιο ναι κεινο-το-πουλα-κι-πουναι-πανω-στο-κλαδα-κι??????????????\"
ομπ...οι ατάκες σου σήμερα είναι συλλεκτικές....Quote:
Originally posted by oboro
Καλα, μεχρι να σου εξωθησει τα ματια καποιος επιτελους, ουτε να κελαηδησεις προκειται ουτε χαρουμενη θα εισαι. Τετοια θα γραφεις.Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Αν υπάρχει ένα σημείο που αξίζει απίστευτα μέσα σε όλον αυτό τον χαμό, είναι τούτο.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by keep_walking
panikoula...πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τα συναισθηματα...κυριως της οργης,γιατι εγω μπορει να ειμαι απο τους πιο ηρεμους ανθρωπους στον πλανητη...αλλα αλλοι δεν ειναι σαν εμενα.
Εισαι πολυ νεα ακομα και μπορεις.
εισαι ωραιος βρε νικο,
παντα επιβεβαιωνεις οτι εχεις μυαλο και το δουλευεις.
Κρατησου ετσι γιατι ειναι η μονη αμυνα - προς το παρον - που εχεις.
;)
Πανικούλα, άκου τι σου λέει ο Νίκος, συμφωνώ κι εγω.
Πρέπει να μάθεις να δουλευεις την οργή σου και όλα θα είναι καλύτερα! :)
Νίκο, τι να πώ για σένα?
Σε θαυμάζω για την ποιότητα της ψυχής σου.
Αυτό μόνο.
Καληνυχτώ.
υγ. Πανικούλα, αυριο, θα έχεις ηρεμήσει κι όλα θα πάνε καλύτερα.