Originally Posted by
Ανεμονη
Λοιπόν επειδή έχουν περάσει και 11 μέρες από το ποστ ας απαντήσω σχετικά με τις εξελίξεις...αυτές τις μέρες λοιπόν αποφάσισα να κάνω τη ζωή μου όπως πολύ με διάφορους τρόπους μου περιγράψατε, βγαίνω έξω για ποτάκια γνώρισα κόσμο, φλέρταρα, έκλεισα Χριστούγεννα Βιέννη-σαλτσμπουρκ. Παιδιά δε ξέρω έγινε απλά ένα κλικ στο μυαλό μου και περνάω πολύ καλά, για κάποιο λόγο με βοηθάει πολύ και το συγκεκριμένο φόρουμ... απομακρύνθηκα συναισθηματικά από αυτόν σταμάτησα να έχω προσδοκίες και φαίνεται όλα αυτά κάπως τον ταρακούνησαν και έχει αρχίσει να κάνει πολλές τρυφερές κινήσεις με γλυκά, με ποτάκια ,θέλει ξαφνικά να περνάμε χρόνο μαζί... 'Ίσως είναι παροδικό βεβαία. Μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με τη φύση των αντρών μετά το γάμο. Δεν θα χωρίσω για πρακτικοοικονομικούς λόγους αλλά δε θα γυρίσω και εκεί που ήμουν, μάλλον σε κανέναν σύντροφο δεν πρέπει να τα δίνεις όλα, ούτε καν στο πατέρα των παιδιών σου.Μπορεί και αυτό να ήταν το λάθος μου, θεώρησα οτι το να είσαι δεδομένος στο γάμο είναι αυτονόητο, χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο , αλλά μάλλον προϋποθέτει άτομα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης....Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου.